Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak to je mi moc líto
. Tuto diskusi sleduji už od začátku. Posílám spoustu síly, energie a moc, moc držím palečky…člověk musí věřit, že bude lépe a ono BUDE LÉPE
.
Taky jsem s vámi od začátku, je mi z toho smutno. Ale budeme doufat, že to dobře dopadne. Budu na něj myslet. ![]()
ježíš to je mi moc líto, strašně na vás každej den myslim…posílam moc síly at to brouček a rodiče zvládnou..musí to zvládnout!!!!
![]()
Teprve ted jsem si precetla pribeh maleho Honzika a placu tu jako zelva. Nechapu jak se muze stat neco takoveho,ze tak male miminko ma v hlavicce nador a bojuje uz tak brzo o zivot.
Drzim mrnouskovi vse co mam,aby vse dobre dopadlo.
![]()
I my se připojujeme. Honzíčku a rodinko, bojujte!!!
Posíláme náruč štěstíčka a moc na vás myslíme.
![]()
Je tak to je mi taky moc líto
A já si říkala, že už to snad půjde pomalu k lepšímu
Taky posílám hrozně moc síly jak Honzíkovi tak rodině
Děti jsou bojovníci a stále tomu věřím,takže i dál věřím, že to nakonec zvládne.
Je mi hrozně líto, že tak malé dítě musí bojovat o svůj život.
Je na světě tolik špatných lidi, kteří si žiji v pohodě a tady tohle
Přeji, aby se Honzíkovi udělalo líp a uzdravil se drobek malý.Posílám
a rodičům hodně síly ať to zvládnou-musí nic jiného nezbývá
Je mi to moc líto
. Ale zázraky se občas dějí… Přeju Honzíkovi a celé rodině moc sil a chuti do života
![]()
To mě strašně moc mrzíííí
![]()
Ale pořád není nic straceno!Bojujte,bojujte do poslední chvíle ![]()
Naděje umírá poslední!Přeji spoustu sol Honzíkovi a rodičům!!!
Tak se opet hlasim opet se spatnou zpravou, Honzik hubne, je to kost a kuze: Na 7 mesicu ma 5 kg ![]()
Niky, sleduji stav Honzíka od začátku, co tu píšeš, jako ostatní. Je mi to hrozěn líto! Vůbec si to nedokáži představit
![]()
A ono se mu to v hlavičce vrátilo zpět jako před operací?
Strašně moc držíme palce a doufáme, věříme, že HOnzíček bude statečný a bude bojovat! Je to moc smutný
![]()
Tak se opet hlasim a nesu bohuzel spatne zpravy. Honzik mel jit vcera na operaci, ale ta se nekonala diky nove infekci
operaci mle mit ze ma opet plnou hlavicku