Prostě umírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Niky7
16.11.11 19:54

Tak se opet hlasim a nesu bohuzel spatne zpravy. Honzik mel jit vcera na operaci, ale ta se nekonala diky nove infekci :cry: operaci mle mit ze ma opet plnou hlavicku :cry:

• Citovat
  • Upravit
10142
16.11.11 19:55
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
16.11.11 20:14

Tak to je mi moc líto :-( . Tuto diskusi sleduji už od začátku. Posílám spoustu síly, energie a moc, moc držím palečky…člověk musí věřit, že bude lépe a ono BUDE LÉPE :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
16.11.11 20:43

Taky jsem s vámi od začátku, je mi z toho smutno. Ale budeme doufat, že to dobře dopadne. Budu na něj myslet. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11529
16.11.11 20:48

posílám hodně síly a je to prostě hrozné :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
16.11.11 22:07

:cry: :cry: :cry: ježíš to je mi moc líto, strašně na vás každej den myslim…posílam moc síly at to brouček a rodiče zvládnou..musí to zvládnout!!!! :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
16.11.11 22:37

Teprve ted jsem si precetla pribeh maleho Honzika a placu tu jako zelva. Nechapu jak se muze stat neco takoveho,ze tak male miminko ma v hlavicce nador a bojuje uz tak brzo o zivot. :-( :cry: Drzim mrnouskovi vse co mam,aby vse dobre dopadlo. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
17.11.11 08:10

I my se připojujeme. Honzíčku a rodinko, bojujte!!! :hug: Posíláme náruč štěstíčka a moc na vás myslíme. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
17.11.11 09:53

Je tak to je mi taky moc líto :cry: :cry: :cry: :hug: :hug: :hug: A já si říkala, že už to snad půjde pomalu k lepšímu :-( Taky posílám hrozně moc síly jak Honzíkovi tak rodině :hug: Děti jsou bojovníci a stále tomu věřím,takže i dál věřím, že to nakonec zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
17.11.11 15:16

Je mi hrozně líto, že tak malé dítě musí bojovat o svůj život.
Je na světě tolik špatných lidi, kteří si žiji v pohodě a tady tohle
Přeji, aby se Honzíkovi udělalo líp a uzdravil se drobek malý.Posílám :huban: a rodičům hodně síly ať to zvládnou-musí nic jiného nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
17.11.11 17:11

Dekujeme holky

• Citovat
  • Upravit
2803
17.11.11 17:33

Je mi to moc líto :cry: . Ale zázraky se občas dějí… Přeju Honzíkovi a celé rodině moc sil a chuti do života :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
18.11.11 09:58

To mě strašně moc mrzíííí :cry: :cry: :cry:
Ale pořád není nic straceno!Bojujte,bojujte do poslední chvíle :hug:
Naděje umírá poslední!Přeji spoustu sol Honzíkovi a rodičům!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
18.11.11 13:49

Tak se opet hlasim opet se spatnou zpravou, Honzik hubne, je to kost a kuze: Na 7 mesicu ma 5 kg :cry:

• Citovat
  • Upravit
10142
18.11.11 14:06

Niky, sleduji stav Honzíka od začátku, co tu píšeš, jako ostatní. Je mi to hrozěn líto! Vůbec si to nedokáži představit :-( :-( :-( :-( :-(
A ono se mu to v hlavičce vrátilo zpět jako před operací?
Strašně moc držíme palce a doufáme, věříme, že HOnzíček bude statečný a bude bojovat! Je to moc smutný :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí