Prostě umírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
9.10.11 10:09

Je Niky tak to je fajn(teda při tý bídě) Ono, je nejhorší čekat a koukat na to, jak se nic moc neděje. Takhle s mrňkou něco dělají a snad i naděje tam je. Moc na Vás myslím a držím všechny palce aby se malý dal do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.10.11 10:18

pane boze to snad neeeeeeee :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
propc dava buh zivot kdyz ho tak brzo vezme§!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
9.10.11 10:21
Niky7 píše:
Ahoj holky tak maleho znovu operovali, ted ho pry musi dat na tyden do umeleho spanku, a pak se uvidi. Docent rikal ze to pry zatim vypada nadejne. :nevim: tak uvidime a snad se vzbudi :-(

bud ze za nej modlit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
9.10.11 10:48

nevím jak to napsat, aby to nevyznělo zle, ale mám radost že ho operovali. Aspoň nějaká naděje. Kamarádce holčičku taky operovali a teď je v pořádku, a to jí říkali, že se operovat rozhodně nedá. Držím palce za naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.10.11 12:46

Přeju aby to dopře dopadlo, aby se malý probudil. Možná jic čeká ještě dlouhá cesta, protože dkyž to bylo zhoubné, tak mu budou chtít dát chemoterapii a vím, že to tak je na půl roku nejmíň co tak vm o dětech, až rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
9.10.11 13:31

Niky, držíme palce, at to malý zvládne! Nedokážu si představit, že bych takhle týden musela čekat, co bude, ale souhlasím taky, že jej dobře že NĚCO dělají a jen tak se nečinně nečeká…
moc na malého myslíme a přejeme štěstí!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
9.10.11 16:50

Dekujemë VAM VSEM MOC DIKY!!!!
Treba ta vase pozotivita pomuze :mavam: :hug:

• Citovat
  • Upravit
600
9.10.11 17:03

Často na vás myslíme a posíláme vám a hlavně miminku spoustu síly. Každá naděje za to stojí a hlavně že se rodiče rozhodli bojovat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
9.10.11 17:45

Moc moc moc držíme palečky aby to všechno dobře dopadlo :andel: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
10.10.11 08:41

Jé,také jsem ráda,že se takhle rozhodli!!!!Držím palečky a myslím na ně,hlavně na to maličké :andel: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
10.10.11 11:33

Je dobře, že se lékaři pokouší malého zachránit všemi možnými způsoby. Je to lepší, než nečinně čekat na nejhorší. Držím palce, ať je pooperační stav v pořádku a drobeček se probudí bez komplikací :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
10.10.11 15:26

Držíme s Honzíkem palečky, aby vše dobře dopadlo :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
10.10.11 23:13

Miminka jsou sice malá a bezbranná, ale o to větší bojovníci :wink: . Určitě i jeho andílci strážní ho budou opatrovat :andel:
Myslím na malého často. Ať to zvládne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
11.10.11 00:05

jsem tak strašně ráda, že se to nevzdalo a toho malinkýho drobečka operovali… I když sem ted dlouho nepsala , často na vás myslím a hlavně na toho maličkýho :cry: on je ,ale určitě bojivníček a všechno to zvládne, miminka se zdají že jsou jen bezbraní,ale neni to pravda, mají v sobě tolik síly kolik mi si ani neumíme představit, a tenhle maličkej to zvládne…MUSÍ! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
11.10.11 08:13

Já Vás taky sleduju a držím všechny palce co mám. Miminka jsou hlavně prý schopné neuvěřitelné regenerace. Tak já věřím, že to bude dobré a za pár let bude chlapeček normální dítko chodící do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí