Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je Niky tak to je fajn(teda při tý bídě) Ono, je nejhorší čekat a koukat na to, jak se nic moc neděje. Takhle s mrňkou něco dělají a snad i naděje tam je. Moc na Vás myslím a držím všechny palce aby se malý dal do kupy.
pane boze to snad neeeeeeee
![]()
propc dava buh zivot kdyz ho tak brzo vezme§!!!!!!!!
![]()
Niky7 píše:
Ahoj holky tak maleho znovu operovali, ted ho pry musi dat na tyden do umeleho spanku, a pak se uvidi. Docent rikal ze to pry zatim vypada nadejne.tak uvidime a snad se vzbudi
bud ze za nej modlit ![]()
nevím jak to napsat, aby to nevyznělo zle, ale mám radost že ho operovali. Aspoň nějaká naděje. Kamarádce holčičku taky operovali a teď je v pořádku, a to jí říkali, že se operovat rozhodně nedá. Držím palce za naději.
Přeju aby to dopře dopadlo, aby se malý probudil. Možná jic čeká ještě dlouhá cesta, protože dkyž to bylo zhoubné, tak mu budou chtít dát chemoterapii a vím, že to tak je na půl roku nejmíň co tak vm o dětech, až rok
Niky, držíme palce, at to malý zvládne! Nedokážu si představit, že bych takhle týden musela čekat, co bude, ale souhlasím taky, že jej dobře že NĚCO dělají a jen tak se nečinně nečeká…
moc na malého myslíme a přejeme štěstí!!!!!
Dekujemë VAM VSEM MOC DIKY!!!!
Treba ta vase pozotivita pomuze
![]()
Často na vás myslíme a posíláme vám a hlavně miminku spoustu síly. Každá naděje za to stojí a hlavně že se rodiče rozhodli bojovat. ![]()
Jé,také jsem ráda,že se takhle rozhodli!!!!Držím palečky a myslím na ně,hlavně na to maličké
![]()
Je dobře, že se lékaři pokouší malého zachránit všemi možnými způsoby. Je to lepší, než nečinně čekat na nejhorší. Držím palce, ať je pooperační stav v pořádku a drobeček se probudí bez komplikací ![]()
Miminka jsou sice malá a bezbranná, ale o to větší bojovníci
. Určitě i jeho andílci strážní ho budou opatrovat ![]()
Myslím na malého často. Ať to zvládne!
jsem tak strašně ráda, že se to nevzdalo a toho malinkýho drobečka operovali… I když sem ted dlouho nepsala , často na vás myslím a hlavně na toho maličkýho
on je ,ale určitě bojivníček a všechno to zvládne, miminka se zdají že jsou jen bezbraní,ale neni to pravda, mají v sobě tolik síly kolik mi si ani neumíme představit, a tenhle maličkej to zvládne…MUSÍ! ![]()
Já Vás taky sleduju a držím všechny palce co mám. Miminka jsou hlavně prý schopné neuvěřitelné regenerace. Tak já věřím, že to bude dobré a za pár let bude chlapeček normální dítko chodící do školy.