Prostě umírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
113
23.9.11 12:45

Ahoj

Bože to je hrozný..Setim tu a brečám.. : :-( Je těžký se rozloučit s někým koho moc milujeme..Obzvlášt pokut jde o naše děti.Já mám sama 3 letou holčičku a skoro 2 měsičního synka a představa ,že by moje děti mněli to sami mně ničí..Bože ani na to nechci pomyslet..Asi bych už dál nežila..Děti sou pro mně všim co mám ..Moc ich miluji..

Můj maličkej.Je mi ho líto :-(
Nevím co k tomu jěšte říct..Je to těžký,Hold ale takovej je život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
23.9.11 13:10

Určo napíš.Pořád myslím na maličkého a řvu..Nemohu přestat..Snát se staně nějakej zázrak..Jo a mamince přeji hodně síl..A drobečkovy posílam moc velké půsinky.. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
23.9.11 13:47

Děkujeme moc zatim nic nevime :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36148
29.9.11 12:55

Ahoj, hlídám a čtu tuhle diskusi už od začátku, hrozně tyhle věci prožívám. :cry:
Je mi to moc líto. Myslím na malého často, jak je na tom. Pro rodiče to musí být utrpení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
29.9.11 14:38

Dekujeme a hlasim ze stale nic nevime :nevim:

• Citovat
  • Upravit
238
29.9.11 14:43

A můžu se zeptat, proč odmítli chemoterapii?? Z důvodu, že to nemá smysl a nebo se bojí, následků a nebo, že to nebude malé zvládat..

Příspěvek upraven 29.09.11 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
29.9.11 14:48

Mojí mamce taky nedali chemotepaii. Nádor v hlavě byl tak velký, poškodil mozek, že už to nešlo. Umřela za 4 měsíce. Bylo to hrozné, vždycky je to hrozné, když je to váš nejbližší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
29.9.11 14:52

Pry to nema cenu mysli ze by to nezvladl :cry:

• Citovat
  • Upravit
10937
29.9.11 14:53

Niky, je mi to moc líto, strašně moc. Mýmu taťkovi zjistli před dvěma lety rakovinu na mozku, první operace ta dopadla dobře, ale nemohli odstranit celý nádor, ted v úterý byl na druhé, operaci přežil, ale nepamatuje si nějaká slova, změnilo se mu chování a nemůže hýbat levou nohou. Zázraky se dějí, ano, ale jeslti to má v takovém stádiu tak opravdu nevím. :cry: Nechápu lidi se slovy to se stává, ano, ale dokud to nepoznáš na vlastní kůži tak to nepochopíš. Je to moc velká bolest, čekaní je strašně dlouhé a musí to být náročné. Tatka tu rakovinu má jen velikou okolo 1cm, zbytek odstranili, ale špatně mluví. I kdyby vše odstranili tak už nebude se nikdy to miminko smát, protože tu část mozku, která to umí je pryč, poškozená. Moc s tebou soucitím. Některé maminky si ani neuvědomují jaké mají štěstí. Můj taťka už je starší člověk, ale proč to musí mít tak malá miminka a děti. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
29.9.11 14:56

tak to mě mrzí.. Myslela jsem, že ji odmítli, protože si celkově myslí, že chemoterapie je svinstvo a že by jim malé nezachránila, ale pokud je to v takovém stavu, tak to je hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.11 15:12

Já jsem začala chodit na chemoterapiii s měsíčním kojencem..Nebylo to lehké, bylo to strašné, nebudu lhát, ale pokud by byla jenom malinká šance , že to miminku zachrání život, tak bych ji podstoupila.Vím , že na onkologii, bylo hodně vylečených děti s nádorem na mozku co tam jezdily na kontroly třeba po 5 letech..Nevím, jak moc je sestřenice tvého muže na tom zle, nebo spíš její syn, ale chápu, jak se cítí..

• Citovat
  • Upravit
Niky7
29.9.11 15:53

holky dekujeme evi to me mrzi drz se :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4239
30.9.11 10:56

Niky pokaždé se skoro bojím nakouknout do téhle diskuze…sleduju ji, ale nějak není co psát…už jsem psala, ale tady jsou jakákoli slova prázdná.....
Moc mě to bolí, na malého myslím-říkám si-chudáci rodiče a ten malý chudinka-taky bych si přála zázrak a hlavně bych si přála, aby netrpěl a neměl bolesti.....
Přála bych si jeden velký zázrak-aby vůbec děti neumíraly na tak šílené nemoci-vždyť je to proti všem zákonům tohoto světa......

Neumím se prostě přenést mezi takové věci…často si říkám, že lidi řeší takové malichernosti, aniž by si uvědomili-co je důležité a co se nedejBůh může stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
30.9.11 13:14

Ahoj holky vime velmi malo, pry by slo nejake ozarovani nebo ted nevim presne jak to rikali ale maly by mel nasledky nebyl by uz nikdy normalni a nevi jak by stejne dlouho zil :cry:

• Citovat
  • Upravit
budulinek2011
30.9.11 13:28

Ach joo :-( Komu co to miminko udělalo?? To je tak nespravedlivi :-( Proč mu nikdo a nic nedá šanci? Je to hrozný.. Přiznám se, ze kdyby se to stalo mě tak to nepřežiju.. Kdyby se něco stalo memu díteti pujdu za ním :-( Omlouvám se takovyto přispěvek. Ale mě by už nikdy nic neudrzelo na nonou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure