Prostě umírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
12.9.11 21:43

Niky,
tohle je strašné :-( Znám to z téměř vlastní zkušenosti. Jsem dětská sestra a pracuju na onkologii. Uvidíš, že maminka toho malého bude neuvěřitelně silná a spolu ještě zažijí opravdu hodně krásných chvil. Budte s nimi, i když třeba jen po telefonu, návštěvách. Tohle se nedá pochopit, je to prostě neuchopitelné, nevyslovitelné…

Myslím na ně, na vás na všechny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
12.9.11 21:48

Mám 5ti měsíčního syna a nedovedu…nedovedu si předtavit, že bych měla čekat až umře… To nejde!!! Život je tak moc nespravedlivej. Proč ty dětičky??? Sakra proč… Kdyby Bůh existoval, tohle by nikdy nedopustil… NIKDY!!!!! :cry: :cry:

Přeju hodně sil, hlavně to nevzdávat…
Nemám co říct..

Hned jak se maličkej probudí, dám mu asi tisíc pusinek. Je mi líto, že to nemůže udělat každá maminka!!!!
:cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
12.9.11 22:02

Niki - s maminkou chlapečka soucítím,m usí cítít nejen bolet ale i ohromnou bezmoc. Vím, že Bůh jim bude v té bolesti oporou.

ha-ne-le - ty jsi trubka, to mám fakt nejradši, když člověk v Boha nevěří, ale jak se stane něco zlého hned vyrukuje s tím, že to je ten důvod proč Bůh není. Vzpomeneš si na něj také někdy, když se tanou krásné, nevysvětlitelné, nepravděpodobné věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
12.9.11 22:18

Někdo věří,někdo ne,ale asi každého občas napadne,když ve zprávách vidí ty ošklivé věci,co se dějí dnes a denně,kde je „ten“ dobrotivý bůh..Ale když v něj někdo věří a pomáhá mu to,je to jeho věc a já neodsuzuji..Ale mně se tohle stát,tak pro mně končí život i s tím maličkým,bůh nebůh..Je to tak strašně smutný,že se to nedá ani vyjádřit :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10942
12.9.11 22:18

Je to tak smutné a svírá se mi u srdíčka. Naše holčička bude mít za pár dní 6 měsíců a bojím se o ní od prvního dne. Na tohle téma jsem citlivka a nejhorší je, že takové neštěstí se nedá ovlivnit. Vůbec si nedokážu představit něco podobného prožívat. Cokoliv co člověk napíše je málo. Malinkou k sobě tisknu kdy jen mohu. Miluji ji k zbláznění. Snažím se porozumět proč se to či ono děje, ale jedno vím jistě, že nikdy nepochopím proč šmejdi si užívají života a bezbranné miminko k tomu nedostane ani příležitost. Přeji jim moc sil a chápavé okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
12.9.11 22:21

Kazdy den jsem se za nej modlila a modlim se i za svoji dcerunku a t je zdrava a stastna nic vic nechci :cry: :cry:
nikdo za to nemuze. Ale ja to jen neumim pochopit, proc male deti???

Klanim se maminkam ketre prisli o miminko a zvladli, uctu!

Vazte si svych detatek i kdyz obcas stvou ale vpomente si na toto, milujeme je, privedli jsme je na svet aby mohli zit, radovat se, smat se…

Proc to nezazije i on??? :cry:

• Citovat
  • Upravit
4050
12.9.11 22:25

To je přesně to,co mně také pokaždé napadá-proč děti? nevinné a bezbranné,co nikomu neublížili..Je to zlý sen :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
12.9.11 22:36

Sorry za Boha, nikomu víru neberu, někomu pomáhá… někdo v něj nevěří!!

Názory už raději nevyjadřuji.

A mamince miminka přeji ještě jednou hodně sil!! Soucítím s ní…s celou rodinou samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
12.9.11 22:39

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Posílám mooooooc sil!!!!! Možná bych nějakého léčitele zkusila… Vím, že někdo v to nevěří… ale já bych zkusila všechno, byť by to bylo „sebehloupější“… Opravdu posílám hodně síly :hug: A na maličkého budu myslet!!!! :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
12.9.11 22:49

Co se na tohle dá říct, nebo napsat........
I cizího člověka taková věc srazí na kolena…už půl hodiny přemýšlím co napsat…tohle je noční můra všech rodičů…s něčím takovým se nedá smířit.Smířit se člověk může s čímkoli-co je míň strašný, než smrt dítěte........
Pro mě je tohle na pozemským životě to nejtěžší-žít s vědomím, že umírají děti…neexistují slova útěchy prostě neexistují-na něco takového ne.......

jako máma vidím v každém dítěti to svoje…je mi to moc, nepopsatelně moc líto…

Příspěvek upraven 12.09.11 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1140
12.9.11 22:49

tečou mi po tvářích slzy, je mi to neskutečně líto…
Nikdy jsem nebyla věřící, ale po narození našich dětí jsem svůj postoj přehodnotila a často prosím, aby byly zdravé.
Jinak myslím, že zrovna víra může být v podobných situacích naopak velkou oporou, ale né každý to samozřejmě tak může brát.
Přeji hodně sil! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
12.9.11 22:52

A bohužel přesně v takových chvílích si uvědomím, jaké řeším někdy malichernosti........je mi to strašně líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
12.9.11 23:05

Přesně tak pořád si na neco stezuji a pritom nemam na co :-( pry uz ma telicko velmi zeslable, nabidl a jsem jim toho lecitele ale Lenka uz nemuze tak snad to zkusi i kdyby to melo byt to posledni co by bylo… :cry: :cry: :cry:

• Citovat
  • Upravit
755
12.9.11 23:09

Přeji, aby se stal zázrak!!!!!! :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
13.9.11 00:17

Tohle absolutně nechápu, PROČ???

V jedné diskusi jsem psala, že smrt je největší spravedlnost světa. Opravuji, NE U DĚTÍ!!! U těch je to největší nespravedlnost.
Maličkému, jeho rodičům a nejbližším hodně sil! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky