Prostě umírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2449
11.10.11 08:15

Držíme maličkému i rodině pěsti, miminka jsou velmi silní bojovníci, pevně věříme, že to malý zvládne, cítí podporu rodiny, takže bude bojovat. Hodně štěstí, zdraví a trpělivosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
11.10.11 12:29

ahoj holky tak honzicek se probudil, hybe rucickama i nozickama, akorat se nesmeje a jiny problem je v jidle nechce jist. pry mu to asi vse vyoperoval ten docent tak uvidime jeste aby byl normalni, to se jeste uvididi, nema jeste vyhrano, akortat teda deklaji problem s lenkou ze ji tam nechcou at si pry najde nejaky penzion a vlastni jidlo tak kde jsme???? :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
10937
11.10.11 12:34

Niky: alespon nějaká dobrá zpráva, uvidíte, tatka je taky po operaci a vše odstranili, akorát špatně mluví, nemůže hýbat pravou rukou a částečně nohou.
Ono je to těžký, budme rádi, že si veškeré operace nemusíme hradit sami, vemte si jak je to v americe, kdyby my jsme měli tatkovi hradit ty dvě operace+chemo tak bysme to nemohli zaplatit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.10.11 12:47

To jídlo je normální to možná potrvá i týden.
Bohužel pokud nemají ubytování, tak je to logické, na pokoji , maminku takto nenechají s takovým vážným stavem.. Já jsem mohla k malému jenom 4 hodinny denně, když byl na operaci a taky mě poslali domů,pokud tam nemaj ubytovku a nějakou jídelnou..
A budou ho převážet do toho Brna na onkologii?? Něco jsem četla, že ho tam chtějí poslat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
11.10.11 13:06

Niky, to jsou dobré zprávy :hug: Třeba se všechno obrátí k lepšímu, moc držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
11.10.11 13:13

NIKI super zprávička jen tak dál :hug: :hug: :hug: :hug: :andel: :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6744
11.10.11 13:14

NIKI super zprávičky jen tak dál :andel: :andel: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.10.11 13:21

Bože chudáček po přečtení mám mráz na zádech… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
11.10.11 13:28

To je bezvadná zpráva!!!!!! Držíme palce, aby to bylo už jen lepší a lepší a nezkomplikovalo seto. určitě cesta bude ještě dlouhá, ale tohle je vynikající zpráva! první krok! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.10.11 13:53

Niki, to je skvělá zpráva :kytka: . Držím palce, ať je Honzíček co nejdříve fit. Je to maličký bojovník. A co se týče jídla, tam bych to tolik nehrotila - taková závažná operace, ani se nedivím, že nemá chuť k jídlu. A maminka s ním v takovémhle stavu bohužel opravdu nemůže být 24 hodin denně :-(
Informuj nás prosím dál, já na drobečka pořád myslím, tak už se těším na ten happy end :andel: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
11.10.11 14:06

V rámci nemocnice přece musí být ubytovna, kde by mohla přespávat, strava je jasná si myslím, že si jí platí maminka sama. Co se týče jídla taky si myslím, že je to normální, protože po operaci to trvá než se dá žaludek do kupy normálně, natož po tak těžkém zákroku a to usmívání, ona ta drobná mimika asi chvíli potrvá, ono je to strašné ale chce to čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.11 14:58

Niki,
moc na malého broučka, rodiče, myslíme! Držte se všichni pospolu. Také jsme prožili tu bezmoc, boj o život miminka, kdy umíral.Vážil jen 1100g, těžká sepse aj.komplikace.Synovi jsou 3 roky a je naše sluníčko.

Modlíme se za Vás!

• Citovat
  • Upravit
sterezie
11.10.11 17:46

Taky držíme palce, ať už je jen líp a ať se můžou všichni radovat ze společně strávených chvil! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
11.10.11 21:36

Je, no tak to je fajn zpráva, že se malej probudil. Bohužel to nejde všechno najednou, tak se musí pomalinku Niky on se rozjí a pak i ten úsměv přijde. Oni dětinky jak vypadají hrozně bezbraně, tak jsou ohromný bojovníci. Dnes se mi bude líp usínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.10.11 21:41

Super zpráva,že se něco pokusili udělat :potlesk: :potlesk: a ted ještě at je vše ok.,moc budu držet palce :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí