Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé maminky. Pročítám tady různé diskuze, názory, pohledy na různé - nejen příbuzenské vztahy, strachy i bolesti a následné rozuzlení… Zakládám popovídání o tom, jak ten čas strašně letí, abychom si vzpoměly na ty důležité chvilky, které ovlivnily náš život. Na ty krásné i méně šťastné…
Abych se představila, táhne mi na 30 a s rodinou i dětmi jsme na maloměstě… No strasti/slasti bohužel. U dcery jsou nějaké zdravotní problémy, které ne každý chce chápat. To mě trápí, ale vím nebo doufám, že z toho časem vyroste… Můj muž tady vyrostl. Stavíme domeček, s čímž je spousta práce a někdy to na mě všechno přijde. Přiadám si sama. Děti miluju ale občas bych potřebovala víc… A tak si říkám, KDYŽ TO NA NĚKHO PADNE, ať napíše ![]()
Ahoj, na mě TO TEĎ TAKY PADÁ. Je mi 27let a čekáme třetího prcka. Třetí k nám zabloudilo o pár let dříve než bylo v plánu a já mám teď špatně svědomí…že místo těšení, cítím strach z toho jak to budu zvládat. Určitě mám splašené i hormony…protože jeden den je lepší…a pak další dva zase horší. Dcera půjde od září do školky… tak snad ty dva prcky doma zvládnu ![]()
Určitě zvládneš
, a bude plný dům radosti, uvidíš. Já dnes koukala na to svoje štěstíčko a všechny chmury jsou ty tam. Vím že mě potřebuje a proto budu dělat vše nejlépe jak umím. ![]()