Prostitutka zneužila můj email!

Anonymní
22.5.25 10:01

Prostitutka zneužila můj email!

Holky chtěla bych znát váš názor. Před asi 2 měsíci mi přišel email. Ve kterém bylo že inzerát byl vložen. Nějaká šlapka nabízí sex a použila můj email. Od té doby mi přišly ještě dva další. Původně jsem to nechtěla řešit. Nějakou šlapkou se přece nebudu zahazovat ale už mě to fakt nebaví! Jak to řešit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
601
22.5.25 10:10

Mělo by jít nahlásit zneužití na uvedených webových stránkách. Pokud je to Gmail, tam na to mají formuláře. Další možnost kontaktovat viníka na telefonním čísle nebo přes ten inzerát, třeba si nevšiml/a, že má špatné zadanou e-mail adresu. Pokud šlo i o registraci na určité stránce ( což většinou registrace proběhnout musí aby jste vložila inzerát a následuje potom i potvrzení emailu ). Zkusit se přes e-mail na uvedenou stránku přihlásit a účet dotyčné/mu zrušit nebo zablokovat, pokud vyžaduje ověření telefonním číslem, klikejte dokud se účet sám nezablokuje :lol: pokud musela být registrace potvrzena na e-mailu, raději si změňte heslo na email. V nejhorším případě zrušit e-mail a založit jiný.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
22.5.25 10:13
@Anonymní píše: Více

To neni slapka, ta by z toho nic nemela, utikaly by ji ksefty.
To se ti nekdo msti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
22.5.25 10:15

To spíš bude něčí „kanadský žertík“. Řeš přes stránky, kde byl inzerát vyvěšen a požaduj smazání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.25 10:22
@vedma007 píše: Více

To jsem chtěla ale když dám nahlásit zneužití. Tak se musím přihlásit a to neudělám. Nikdy jsem na těch stránkách nebyla!

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
22.5.25 10:27

Jednoznačně provozovateli serveru nahlásit zneužití emailu, má povinnost inzerát odstranit.

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
22.5.25 10:28

Měl by tam být kontakt na provozovatele, tak poslat email.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák