Protekce u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.6.12 16:21

Tak můj gyndař dělá přímo v porodnici ve které budu rodit už několik let. Sám mi řekl že pro mě udělá i nemožné :mrgreen: Nic jsem mu neplatila . Mám na něj číslo a jak to přijde mám volat ve dne v noci. Je pravda že jsem klidná a porodu se nebojim hrozně mi to pomáhá věřim mu. Rodil mého druhého syna a zachránil mu život. Tenkrát to ale byla náhoda že se střídaly směny.Být tam ta paní doktorka co tam byla bůh ví jak by to skončilo . I tak to byl nakonec akutní císař. Ted už to ale náhodě nenechám .Ten strach o malího byl hroznej to bych nikomu nepřála.

• Citovat
  • Upravit
514
2.6.12 20:52

Ja bych se protekci taky nebranila a vyuzila to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.6.12 16:10

Tak ja to ani za protekci nepovazuji, protoze jsem nedavno sama prodelala zakrok ve spitale a fakt to byl masakr…jak se chovaji nektere sestry je uplne silene…takze pokud budou vedet, ze jsi NECI, tak se alespon budou chovat slusne, coz si myslim, ze clovek po pri porodu a zejmena po nem - potrebuje. Nepovazuji to vubec za protekci…a zname rceni je „hloupy kdo dava, hloupejsi, kdo nebere“. Nejde li o podplaceni penezi /ktere se brzy zrejme i zlegalizuje- alepson pro ty nemocnice a zakroky - a rikat se tomu bude priplatek zanadstandardni peci :) Ja bych to nazvala dekriminalizace uplatkarstvi :cert: /, zminit se jako byvala sestra doktorovi, ze mi tam nekdo z rodiny lezi, povazuji za vetu „informativniho charakteru“ s priznivejsim nasledkem. Takze muj nazor - rozhodne pomoc prijmi. Zvlaste kdyz vis, ze by se to mohlo zkomplikovat. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
19.6.12 10:43

Tak jsem si probrala pro a proti a jdu do toho, babička to zkusí domluvit a uvidíme výsledek :),stejně bych si měla od 36tt vybrat zda začít chodit na kontroly za zástup mého gyn.(má 3tt dovču) nebo už začít chodit někam do porodky, tak když budu mít domluvenou porodku, budu klidnější :),pak písnu jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
19.6.12 20:25

@jannaa pokud budeš na kontroly chodit pořád ke stejnému doktorovi a bude i u porodu, tak to může být přínos, pokud nebude u porodu (přehnaně) aktivní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
20.6.12 09:18

@Saroya - v to pevně doufám :lol:, jinak by to fakt bylo na nic :(, ale i když kontroly budou u stejněho doktora, tak mi asi nikdo nezaručí, že bude i u porodu, leda bych si ho vyžádala a zaplatila, jak to ti naši zákonodárci vymysleli, ale podle jiných diskusí se jedná o dobrého doktora porodníka tak snad to výjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.6.12 09:33
@JaniceB píše:
Tak ja to ani za protekci nepovazuji, protoze jsem nedavno sama prodelala zakrok ve spitale a fakt to byl masakr…jak se chovaji nektere sestry je uplne silene…takze pokud budou vedet, ze jsi NECI, tak se alespon budou chovat slusne, coz si myslim, ze clovek po pri porodu a zejmena po nem - potrebuje. Nepovazuji to vubec za protekci…a zname rceni je „hloupy kdo dava, hloupejsi, kdo nebere“. Nejde li o podplaceni penezi /ktere se brzy zrejme i zlegalizuje- alepson pro ty nemocnice a zakroky - a rikat se tomu bude priplatek zanadstandardni peci :) Ja bych to nazvala dekriminalizace uplatkarstvi :cert: /, zminit se jako byvala sestra doktorovi, ze mi tam nekdo z rodiny lezi, povazuji za vetu „informativniho charakteru“ s priznivejsim nasledkem. Takze muj nazor - rozhodne pomoc prijmi. Zvlaste kdyz vis, ze by se to mohlo zkomplikovat. Drzim palce.

Blbý je že by se k člověku měli chovat slušně prostě vždycky :(

Nevím proč se všichni tak diví, že by někdo chtěl rodit doma, když se k němu v porodnici chovají jako k onuci, že. a že to někoho překvapuje. Nevím, proč by každý měl takové chování „VYDŽET“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
30.7.12 14:46

Tak nakonec žádná protekce a porod jsme měli sice s bolestma, ale s výbornou por. asistentkou paní Ryšavou a doktorem Študentem, ten mě pak šil, takže nebylo třeba se připomínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ujka
31.7.12 10:49

protekce

:-) první a poslední porod… protekční. Péče nadstandartní, jenže… při neplánovaném císaři se neustále někdo chodil radit telefonicky s mým „ochráncem“, který bohužel lyžoval v Alpách…protože jsem se rozhodla rodit jindy, než na jeho službu. :-)
Pooperační péče super - sama na pokoji, klídeček, sestřička skoro pořád na kontrole. Měla jsem odpočívat, tak mi vzali malou na novorozenecké oddělení, v rámci rekonvalescence atd. A výsledek? Kojení se ani nedostavilo (absence malé), na poporodní depresi samota na pokoji také nic moc. A já bláhová teprve při odchodu z porodnice pochopila, že mně protekce spíše ublížila.
Na druhou stranu, podruhé bych asi věděla, jak se zachovat. Názor a rozhodnutí „ochránce“ nemusí být ten konečný.

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
12.2.14 16:48

Ahoj holky, píšu sem, protože jsem nenašla vhodnější téma.. Hrozně mě vytáčí protekce a předbíhání pacientů v těhu poradně. Pokud máte někdo stejnou zkušenost ozvěte se. Stalo se mi to už několikrát a svému dr jsem to už jasně řekla

• Citovat
  • Upravit
2907
12.2.14 16:51

@Bella1988 Bohužel si myslím, že s tím nic nenaděláš, tak to chodí prostě všude. Když máš známe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.14 16:51
@Bella1988 píše:
Ahoj holky, píšu sem, protože jsem nenašla vhodnější téma.. Hrozně mě vytáčí protekce a předbíhání pacientů v těhu poradně. Pokud máte někdo stejnou zkušenost ozvěte se. Stalo se mi to už několikrát a svému dr jsem to už jasně řekla

8o nestalo - ano, bere předem těhotné - ale v takovém pořadí, v jakém přijdou - navíc musí být objednané :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
12.2.14 16:52

@Bella1988
Ano, také se mi to stávalo :zed:, ale co jako? Řeknou, že je to akutní případ, a že pořadí určuje lékař, a máš smůlu. Takže jsem jen trpělivě seděla a nevšímala si ostatních, člověk je pak klidnější :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
12.2.14 16:53

@Bella1988 Taky to u nás je OK, chodí se tak, jak je kdo odjednaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.2.14 16:55

@Bella1988 tohle asi musíš řešit u svého gynekologa ne? Co ti na to řekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí