Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@myskalucka jj, víš co já to pochopím u lidí, kterým opravdu evidentně není dobře, ale aby se to opakovalo pořád dokola a ještě to tam rozhlásila. Tak si myslím, že mají o drby postaráno
Jen bych chtěla, aby to platilo i pro ostatní ženy, co tam jsou objednané. Jenže prostě tam to je tak, že mamky si stěžují v čekárně ale u dr nikdo nic neřekne. Neříkám, že jsem byla první ale jistě jedna z mála ano. Paradox je to, že to ví i laboratoř, co se tam děje. Říkala mi to sestra, když mi brala krev a dokonce i ona z toho byla pěkně nakrknutá.
Tak já protekci docela využívám, ale jinak - vysedím si, než na mě přijde řada, nicméně málokdy zapomenu zmínit, čí jsem dcera - mamka je v nemocnici v horních řadách ![]()
@Bella1988 : počkej az budeš rodit, to budeš platit parkování 500 Kč. Teda pokud to nebude rychlovka. Nám se občas podařilo vychytat volne místo naproti ( na břehu ). Já taky byla protekcne v rizikovce, ale nikdy me nevzali přednostně, asi jsem malo na chodbě křičela
. Ale je fakt, ze občas přišly k sestrickam ženské s kartou a hned je braly dovnitř
.
Příspěvek upraven 12.02.14 v 17:40
@Bella1988 píše:
Ahoj holky, píšu sem, protože jsem nenašla vhodnější téma.. Hrozně mě vytáčí protekce a předbíhání pacientů v těhu poradně. Pokud máte někdo stejnou zkušenost ozvěte se. Stalo se mi to už několikrát a svému dr jsem to už jasně řekla
ahoj..ked ta to vytaca, tsk to ries..zarid si, aby si bola tiez protekcns…ja som bola, prisla som na 11 do poradne, a 11:05 uz som bola vnutri..bez nervu, bez stresu, bez cakania..pohlady ostatnych tehotnych som neriesila..
Edit-preklepy
Příspěvek upraven 12.02.14 v 17:44
@AramisDeMar píše:
Tak já protekci docela využívám, ale jinak - vysedím si, než na mě přijde řada, nicméně málokdy zapomenu zmínit, čí jsem dcera - mamka je v nemocnici v horních řadách
Nemáš se za co stydět, přijde mi to normální. To tak funguje ve všech oborech, ne jen ve zdravotnictví ![]()
@Bella1988 Zažila jsem to na screeningu. Čekala jsem 2 hodiny, už jsem měla být fakt na řadě a místo toho vyšla sestřička a vykřikla: „Která je ta neteř paní doktorky? Pojďte.“ Tak to bylo moc
. Ale podle mě to bylo i té sestřičce proti srsti, proto to udělala takhle okatě, taky mohla tu dámu zavolat příjmením a nikdo by nic nepoznal.
Jinak jsem se s tím ale moc nesetkala.
Protekci nevyužívám a mohla bych. V té velmi známé pražské porodnici jsem si taky žádnou nezařizovala a péče super, nikdy jsem v poradně nečekala dlouho ani v narvané čekárně, měli to slušně naobjednaný a odsejpalo to. S sebou jsem mívala čtení a v době tabletů se dá i koukat na film, opravdu se tam nezblázním kvůli hodině nebo dvěma. A naštvanej čekající chlap? Ten by mi dojem nezkazil, velkej UZ vidí jednou dvakrát za život, tak ať se laskavě klidní, nebo zmizí.
Moje kamarádka měla protekci jak bejk, ani registraci tenkrát nevystála…a když přijela rodit, vyrazili ji, stop stav a čau. „Její“ ochránce asi zrovna nesloužil.
@Anjes : kamarádce asi scházelo na kartě razítko s důležitým dodatkem : neodesilat ![]()
@Anjes
Mna teda vzali k cez stopstav..a ochrance tiez nesluzil..ale asi som mala razitko jak pise @myskalucka
![]()
@myskalucka No hele já tam jsem pořád, nemusím ani rodit
parkovný nás stálo už tak aspoň 2000. Bohužel všude kolem je plno ![]()
@Alberta Mně příjde, že stydět by se teda lidi za tohle měli - zvlášť, když je čekárna plná těhotných rizikových pacientek ( k tomuhle dr se chodí s rizikovým ) a čekáme tam minimálně přes hodinu
Pak příjde arogatní koza ( myslím tu konkrétní ) a to jsem mírná ve výrazu, vykračuje si pak miss universe a za pět minut je uvnitř. To bych musela bych hodně velký felgmatik, aby mi to bylo jedno. A to nezmiňuju fakt - že když mi berou krev, do dvou hodin je průšvih - bývá mi doslova na padnutí..
@Anjes No jo. Když tam ale čekáš každý týden, tak by Tě to brzo omrzelo. Já když se to stalo prvně jsem taky byla v pohodě
Nehledě na to, že to stojí prachy za parkování a chudák manžel nemůže kvůli tomu se mnou být celý den doma, když jdeme do této Známé porodnice
jinak by mu na to ani nestačila dovolená a já jsem na tom tak, že sama nejsem schopná dojet. Jinak nutno říct, že tahle známá porodnice je fakt dobrá a služby super. Tohle je prostě její stín.
@terinka4444 Změnila jsem tím jen velmi málo, že u mě už to neudělá, ale u jíné nebohé mamky, co si to nechá líbit se obávám, že ano