Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Bella1988 Ahoj, upřímně mě to taky rozčiluje jako tebe. Ještě chápu, když má někdo příbuzného nebo kamaráda lékaře, že ho znají a třeba se chovají i jinak. Sama mám zubařku rodinnou známou, u ní se ale nečeká a věřím, že mi vrtá zuby stejně jako jiným.
To ostatní (když jsou v tom prachy) není protekce, ale korupce, pojmenujme to pravým jménem. A vůbec už mi vadí, že se to vůbec neskrývá, to považuju za nehoráznost.
Já rodila teď tam, co ty, a je to tam vidět na každém kroku. Například přede mnou se bavili doktoři na operačním sále (měla jsem částečnou narkózu), jestli mě dají na poslední místo na JIP, nebo ho musí nechat pro TU paní od dr. xy… Ještě, že dávají něco na uklidnění, bych jim tam jinak asi vylítla
. ¨
Jo a taky mi byla nabídnuta „nadstandartní“ péče za úplatek (kolik, to nevím), odmítla jsem.
@Bella1988 píše:
Je opravdu kouzelný, jak se vždycky najde nějaká kravička bez mozečku a další dvě ji přitakávají.Osobně by si tam sami dřeply a buď držely pusu a nebo se ozvaly, stejně jako každý, kdo to zažije a ví jaký to je. A nebo taky ne - třeba by vytáhly kreditku od manžela a cpali dr prachy i když o ně vůbec nestojí
Krása holky fakt. Akorát jste ukázaly svoji inteligenci. Blbcovi neodporuj
![]()
hele ty jsi fakt jetá. Uvědomuješ si, že těmi nadávkami se dostáváš hluboko pod úroveň nás „pipinek“? Ty napiš stížnost na vedení porodnice, ať si tím zchladíš žáhu, nebo se na to prostě vykašli, protože takhle z toho leda předčasně porodíš