Protekce u porodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30316
12.2.14 18:12

@Bella1988 u nás se třeba vůbec neobjednává. Sestřička sama říkala, že by to bylo k ničemu, většina pacientek je akutních a byl by v tom jen bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
12.2.14 18:13

@Aspera no vidíš to, pořád lepší než tam být objednaný například na 8. Fajn vstaneš brzo, aby se to stihlo a seš tam do 10 :mrgreen: nebo dýl..tohle je aspoň víc fér, prostě až příjdeš, příjdeš

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
12.2.14 18:23

@opinka :mrgreen: :mrgreen: Tahle PA asi ani nevěděla, která bije, ale těžko jsem ji mohla poslat pryč. Musela jsem to říct před ní.

• Citovat
  • Upravit
8112
12.2.14 18:27

@miisenka : a narodila jsi nakonec na chodbe? Já se toho trochu bala, dokonce jsem fakt rozmyslela, jestli si tam to razítko mám nechat dat ( jsem fakt asi blba ), nakonec jsem ho tam mela, ale v den porodu byly saly volne :-). To u první jsme obsadili poslední volný box. A při příjmů jsem si všimla, ze na víc kartách maji psáno neodesilat, takže se to asi dává dost často :-).
@Bella1988 : chápu ze te to štve. Me by třeba ani nenapadlo predbihat. Jak jsem přišla, tak v tom pořadí jsem šla, byla jsem s tím smířena, ze tam strávil nějaký čas, když jsem na tom spickovem pracovišti :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
12.2.14 18:28

@miisenka víc takových, pak nemá být bordel v lékařství

• Citovat
  • Upravit
Bella1988
12.2.14 18:30

@myskalucka :mrgreen: :mrgreen: máme několik nových názvů, ale což to jsem taky. To je v pohodě.. když je prostě šrumec a pacientky jdou na řadu podle toho, jak jsou objednané i když třeba v časovém skluzu - neřeším. Přesto jak mě dneska vytočili mám tuto Známou porodnici ráda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14309
12.2.14 19:03
@myskalucka píše:
@miisenka : a narodila jsi nakonec na chodbe? Já se toho trochu bala, dokonce jsem fakt rozmyslela, jestli si tam to razítko mám nechat dat ( jsem fakt asi blba ), nakonec jsem ho tam mela, ale v den porodu byly saly volne :-). To u první jsme obsadili poslední volný box. A při příjmů jsem si všimla, ze na víc kartách maji psáno neodesilat, takže se to asi dává dost často :-).

Ja si teda na karte nic nevsimla, zavolala som svojmu protektantovi a ten to zaridil..sestra na sale mi povedala, ze maju plno at vydrzim..takze ma ulozili na riziko a v 21h na sal..super, nestazujem si.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.2.14 19:04
@Bella1988 píše:
@miisenka víc takových, pak nemá být bordel v lékařství

jaky bordel?
Mna nebavi cakat, tak si to zaridim inak ked to ide.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
12.2.14 19:08

Já mu taky vždycky volám, když tam jedu. Ale jestli mi tam něco zařizuje, to nevím :nevim: Ale doufám, že jo, protože kdyby mě odtamtud poslali jinam, tak rodím po cestě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
12.2.14 19:09

@Bella1988 No já čekala každý týden taky a nějak mě to neprudilo, fakt to šlo, byla jsem většinou do hodiny až hodiny a půl venku. A to parkování jsem neplatila nikdy, chlap mě tam vyvezl, vysadil u dveří a vyjel to dát jinam, nicméně spíš z principu, než kvůli penězům, to parkoviště bývá nacpané a chápu, že jsou důležitější příchozí. Když jsem jela sama, píchla jsem to k vodárně a došla si, je to kousek. Podle mě fakt nic nezměníš, nebo si tu protekci zařiď taky…zjevně to zle snášíš, mně je to prostě u zadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
12.2.14 19:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
12.2.14 19:48
@Anjes píše:
@Bella1988 No já čekala každý týden taky a nějak mě to neprudilo, fakt to šlo, byla jsem většinou do hodiny až hodiny a půl venku. A to parkování jsem neplatila nikdy, chlap mě tam vyvezl, vysadil u dveří a vyjel to dát jinam, nicméně spíš z principu, než kvůli penězům, to parkoviště bývá nacpané a chápu, že jsou důležitější příchozí. Když jsem jela sama, píchla jsem to k vodárně a došla si, je to kousek. Podle mě fakt nic nezměníš, nebo si tu protekci zařiď taky…zjevně to zle snášíš, mně je to prostě u zadku.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
12.2.14 20:04

@Bella1988 a kdybys měla šanci na lepší chování a jednání personálu, ty bys toho nevyužila???Já teda v případě, že se jedná o moje dítě, tak s naprosto čistým svědomím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
12.2.14 20:11

Ono je fakt, že kdybych měla rizikáč, do „nadstandardu“ jdu, naštěstí jsem neměla… a kdybych byla riziková, nemohla mít protekci a bylo mi v čekárně zle, těžko říct…Ale na druhou stranu, fakt jsem to nepovažovala za nutný a zažila jsem i frčák ohledně „běžné“ smrtelnice, které nebylo dobře, šla hned, monitor nebyl nic moc a do 2 minut pri ni přišli „shora“ ze sálu. Podle mě je tam o každýho postaráno a jde jen o to čekání. Nicméně argument parkování neberu vůbec. I vesničani zvládli najít místo poblíž mimo areál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
13.2.14 03:59

@Anjes Já zas neberu argument korupce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat