Protilátky na plané neštovice

76
11.7.22 16:03

Protilátky plané neštovice

Hezké odpoledne, jdu k Vám pro radu, syn se před 11 dny osypal, červený flek, puchýř naplněný tekutinou, nyní již jde do stroupků. Neštovice to prý nejsou. Byli jsme na krvi na protilátkách, sedmý den, vyšlo velké množství protilátek, myslíte, že by protilátky byly vidět z právě probíhající infekce?
děkuji moc za postřehy a názory
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
11.7.22 16:15
@musika píše:
Hezké odpoledne, jdu k Vám pro radu, syn se před 11 dny osypal, červený flek, puchýř naplněný tekutinou, nyní již jde do stroupků. Neštovice to prý nejsou. Byli jsme na krvi na protilátkách, sedmý den, vyšlo velké množství protilátek, myslíte, že by protilátky byly vidět z právě probíhající infekce?
děkuji moc za postřehy a názory :)

IgM nebo IgG? kolik je velké množství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
11.7.22 16:18
@Lama Lama píše:
IgM nebo IgG? kolik je velké množství?

No nemám výsledky u sebe, jen mi to bylo řečeno do telefonu…zejtra pro to zajdu a nechám si vytisknout…Poradíš, co je co? A ještě moc díkes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
12.7.22 13:02
@musika píše:
No nemám výsledky u sebe, jen mi to bylo řečeno do telefonu…zejtra pro to zajdu a nechám si vytisknout…Poradíš, co je co? A ještě moc díkes…

Tak ahojky, mám u sebe výsledky, IgM nedekováno, IgG silně pozitivní, více jak 1750…poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24761
12.7.22 13:03
@musika píše:
děkuji moc za postřehy a názory :)

To podle mě neštovice jsou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.7.22 13:16
@musika píše:
Tak ahojky, mám u sebe výsledky, IgM nedekováno, IgG silně pozitivní, více jak 1750…poradíte?

Tak to je spíš prodelal v minulosti. Ne ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
12.7.22 13:18
@Lama Lama píše:
Tak to je spíš prodelal v minulosti. Ne ted

dle odběru bych to taky takto zhodnotila, ale nyní je osypaný a dřív nikdy nebyl, tak mi to hlava nebere…ale díkes moc za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí