Protiparazitální balíček

360
29.4.13 14:51

Protiparazitální balíček

:mavam:,ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenost s protiparazitálním balíčkem(hřebíček, pelyněk a tinktura z ořešáku)a jaké byly účinky nebo reakce během a po užívání těchto bylin.
Mě se začaly příšerně dělat lupy a nepomáhá ani extra šampon proti lupům, prý je to reakce na očistu těla, na každého toto účinkuje různě. Ale myslím, že je to dlouhá doba, užívám již jen dávkování 1× týdně, hlavní 17ti denní kůru mám za sebou již měsíc.
Máte zkušenost? Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kaštinka
29.4.13 15:17

A od jaké firmy je protiparazitarni balíček? To mě velmi zaujalo. Jak se stravujes? Máš dostatek minerálů? Pijes kvalitní vodu nebo čerstvé šťávy? Při jakékoli detoxikaci je dulezite mít dostatek živin.

• Citovat
  • Upravit
360
29.4.13 15:22

kaštinka

Balíček je od pana Jukla, piju čistou vodu, nebo kvalitní ovocný čaje a stravuju se…doufám,,,že zdravě, alespoň se snažím. Balíček jsme začly užívat s dcerou a máme úplně stejné příznaky, bohužel, ona má ještě ke všemu tmavé vlasy do pasu, takže docela paráda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.4.13 15:50

@veryen Mám protiparazitní balíček od jukla + ty doplnkové tabletky na další měsíce, už to nevyužiju, jelikož jsem po tom za 4 dny tak otekla, nekecám 5 kg nahoře :zed: :zed: Vysadila jsem to a zase všechno ok. :nevim: :nevim: Takže vlastně ani nevím zda funguje, každopopádně teda ta ořechová tinktura je pěkný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.4.13 15:55

melody4

Ty vogooo, fakt???To je přesně to, co užívám já :roll: A ty kila???A já pořád přemýšlím, proč jsem vyjela 1,5kg :,( Ale po čem, to mi nejde do hlavy. Z bylin??To je divný. Začala jsem proto cvičit, to snad shodím,,,ale ty lupy :zed: OTŘES :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
29.4.13 16:06
@veryen píše:
Ty vogooo, fakt???To je přesně to, co užívám já :roll: A ty kila???A já pořád přemýšlím, proč jsem vyjela 1,5kg :,( Ale po čem, to mi nejde do hlavy. Z bylin??To je divný. Začala jsem proto cvičit, to snad shodím,,,ale ty lupy :zed: OTŘES :cert:

Jn asi nějaká bylina takhle strašně zadržuje vodu, ale uklidním tě jakmile to vysadíš, jde to rychle dolů, no já to teda nevydržela, protože si na váze zakládám. Lupů jsem si teda nevšimla, každopádně to může být taky nějaký průvodní jev a po dokončení kůry to zmizí :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
29.4.13 16:13

melody4

No, to mi taky napsali, že to určitě zmizí, já ale už beru jen ty doplňkový tablety, zkrátka vše, co plných 17dní každý den, teď beru jen 1× týdně a lupy vůbec nemizí. Ale prý to nemám přerušovat,,,no tak je to hrůza. Nikde jsem nenašla žádný recenze, tak jsem si myslela, že nikdo nemá špatný reakce a pak ejhle…Tělo jsem (snad) vyčistila, ale hlavu zaneřádila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dashamer
5.11.13 11:04

Ja bych se toho tolik nebala, detox dela i horsi věci. Brala jsem balicek po navsteve exot. mist jiz jednou a vse v poradku a nyní po další ceste douzivam další a bez problemu. Mozna to bude ve spojitosti ještě s necim jinym. Když ti doporucili dobrat, ja bych na ne dala - mají s tim zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit
1217
9.1.14 22:49

Prave se na tuhle ocistu chystam jako predvoj ocisty jater.
Muzete mi napsat, zda jste pozorovaly i nejake pozitivni reakce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.1.14 13:24

@Berenikee Nic jsem nezpozorovala. Znovu už bych kůru neopakovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1217
10.1.14 13:52
@veryen píše:
@Berenikee Nic jsem nezpozorovala. Znovu už bych kůru neopakovala.

A ty lupy ustaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
10.1.14 14:43

@Berenikee Bohužel ne, od té doby s nimi bojuju, někdy jsou více, někdy méně, ovšem nikdy před užíváním balíčku, jsem je neměla. Po vyzkoušení různých šamponů, jsem začala používat i šampon z lékárny, žádný drogistický výrobek, zlepšení je, ale BEZ nich nejsem.Jak jsem psala výše, stejná reakce byla i u dcery, jí se lupy téměř vytratily, ale občas se objeví více, pak je to celkem dobrý. Dříve jsme nevěděly, co lupy jsou.To ale neznamená, že se Vám musí taky objevit…nechci tím strašit. Raději bych se dnes čistila zeleninou a hlavně červenou řepou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.15 20:59
@veryen píše:
Ty vogooo, fakt???To je přesně to, co užívám já :roll: A ty kila???A já pořád přemýšlím, proč jsem vyjela 1,5kg :,( Ale po čem, to mi nejde do hlavy. Z bylin??To je divný. Začala jsem proto cvičit, to snad shodím,,,ale ty lupy :zed: OTŘES :cert:

Zrovna jsem si o tom dneska četla. Prý to jsou reakce na ten detox, a „jedy“, které vytvářejí případné parazity, ale nemá se to přerušovat, pokud to vydržíme, tak ty příznaky prý odezní a budeme mít daleko více energie a pod. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou