Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lidi, poraďte mi, už jsem z toho na nervy,čekám 3.dítě, jsem v 5.měsíci,no abych se dostala k věci, manželova teta mi hlídávala děti, ale já už nechci, protože jsem zjistila, že mi neříká pravdu, šišlá na ně, pořád je nosí na rukách, můj syn má 4 roky !! a dcerka 15 měsíců, taky se nechce nosit, tak ta teta mi pořád říká, co má dělat, co mám jíst a co ne, už mě pěkně s–e, pardon,schválně ji nevolám, aby k nám nechodila a neodcmrdávala za zadkem, ale háček je v tom, že v našem paneláku bydlí její známá a ta jí otevře, a ta teta, představte si to, poslouchá za našima dveřma, co děláme. Nevím jak dál. ![]()
Marcelo, jak kdybys popisovala naši sousedku, jen ta šmíruje do kdy kde svítíme a co děláme na zahradě
A naprosto netoleruje to co řeknu že Kuba může/nemůže. Problém je že on ji má rád a zakázat mu tam chodit by byl trest spíš pro něj než pro ni, takže je to poloviční blbost… Dokud mne nevytočí úplně.
Jako jedinou možnost u tebe bych asi viděla říct té její známé že když už si ji do paneláku tahá, tak ať si ji drží na vodítku… ![]()
Marcel, tak to bude asi těžký, tydlety tety, to je vyloženě neštěstí, těch se nezbavíš jen tak a vysvětlit si to taky nenechaj. Znám z vlastní zkušenosti, ovšem není to teta, ale tchýně, o to drsnější.
jojo naši sousedku taky, vždycky když za mnou někdo přijde otevře dveře a poslouchá, pak vyzvídá kdo to byl v tom čeným autě? nebo my se vracíme z manželem z nákupem a ona otevře dveře a kouká na nás a špehuje, a já vždycky schválně řeknu nahlas-jak načuhuje divizna jedna-tak rychle zabouchne, a když kouknu přes zábradlí zas šmíruje na půl oka
![]()
Ahoj, ja podle nazvu diskuze cekala bolestivou menstruaci, takze jsem prvni vetu cetla nekolikrat, protoze neprijemnou MS v tehotenstvi jsem nedokazala pochopit
.
Me jen napada, neslo by to nejak resit pres manzela, kdyz je to jeho teta? Treba by si s ni on nebo nejaky jiny pribuzny mohl opatrne promluvit. Ty jsi ji zkousela neco rict?
A nebo ji otevrit, az zase prijde, ale rict ji (slusne) ze ted se vam jeji navsteva nehodi. Kdyz ji to reknes parkrat za sebou, tak ji to dochazeni treba prestane bavit.
No preju hodne stesti, s takovouhle tetkou…