Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky naše malá cacorka (9mesicu) je od narozeni nespave miminko. Ale ted se začala v noci budit se silenym revem. A ma hysteraky i dve hodiny. Uspavani je šílené i dve hodiny se musí nosit a u toho rve. A to jak vecer tak prez den. Nevíte jestli existuje neco na uklidnění pro miminka?
@sloniiik nerostou jí tesáky? jinak jo, existuje - náruč rodičů..
No snad to budou ty zoubky. A v náruči ji mam porad. I spi semnou v posteli. Ale bohužel rve i na rukách.
@sloniiik IMHO je třeba metoda pokus omyl. Jestli jí není teplo, zima, nevyhovuje jí jídlo (bolí bříško), nebo ty zuby, poloha nošení atd.
Neuspí ji kočárek nebo aspoň nošení v šátku? Je docela velká, ale měla bys volné ruce a mohla aspoň něco dělat (umýt nádobí nebo tak), a pak se vyspat s ní…
Jinak pokud na nic nepřijdete, pomůže jen trpělivost.
Držím palec!
Pokud to ještě není stojící nebo aktivně lezoucí dítě, co zkusit hačku?
Malá uz chodi kolem nábytku. Taky me napadla halcka ale uz asi nemůžeme.:( no snad se to ustálí.
Já jsem pro tyto případy měla vedle postele kočárek a doslova jsem syna v noci udrndala. Bylo to období taky kolem těch 9m a trvalo to asi 3 měsíce, než šel kočár z ložnice… ![]()
@sloniiik to budou asi zoubky. Zkuste homeopatika. Chamomilla nebo viburcol čípky. U nás v tomto období zabralo.