Provident půjčka, máte zkušenost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19788
25.7.13 20:59

@martina.se :potlesk: :palec: Přesně tak. Není to můj podpis, není to moje smlouva, moje půjčka. Ve vztahu k věřiteli je to podvod a ve vztahu ke mně zneužití osobních údajů a poškozování cizích práv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.7.13 09:19

No tak to by mě taky zajímalo proč se nebrání… ale nevím jak to chceš udělat, ona měla všechny kopie jejích dokladů tak kdo ví zda by se dovolala nějaké pomoci. Osobně bych si to taky nenechala líbit, ale sestřenice mi řekla že se s tím prý nic nedá dělat. No podle mě by dalo, ale kdo ví jestli se jí vůbec chce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
19788
26.7.13 09:31
@Anonymní píše:
No tak to by mě taky zajímalo proč se nebrání… ale nevím jak to chceš udělat, ona měla všechny kopie jejích dokladů tak kdo ví zda by se dovolala nějaké pomoci. Osobně bych si to taky nenechala líbit, ale sestřenice mi řekla že se s tím prý nic nedá dělat. No podle mě by dalo, ale kdo ví jestli se jí vůbec chce. :nevim:

Dá se s tím něco dělat. To, že někomu dám všechny kopie mých dokladů sice moc rozumné není, ale :

• zaprvé ho to neopravňuje mým jménem uzavírat smlouvy
  • zadruhé - možnost předložit či zaslat kopie dokladů není spolehlivá autentizace.

Takže se může bránit tím, že prohlásí, že ta smlouva není její a že ji neuzavřela.

Ovšem - to měla udělat hned, když se o té zfalšované smlouvě na své jméno dozvěděla. Pokud už tu smlouvu plnila, tak jednak to zhoršuje její důkazní situaci (proč ji tedy plnila, když najednou tvrdí, že to není její smlouva?), jednak by to plnění smlouvy mohlo být chápáno jako autentizace anebo konkludentní uzavření smlouvy z její strany.

Teď už je výsledek poněkud nejistý, ale na policajty by jít měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gray
4.9.13 17:17

re

@Anonymní píše:
Moje sestřenice je díky providentu na mizině. Vydělá 10 tis. a každý týden si k ní baba chodí pro tisícovku. Nevím jak to dělá… přeplácí to teda brutálně. Nejhorší na tom je že dělá jak strhaná, děti ani nevidí a je z toho psychicky na dně. Tohle ani neví nikdo z rodiny, bojí se že by ji odsoudili. Provident je bezpáteřní lichvář - opravdu, pokud nemáte dostatečný týdenní příjem, pak zažijete peklo když si týden před výplatou přijde pucflek pro tisícovku nebo 2 a vy víte že to nemáte a nebo v lepším případě nemáte co jíst.

Nemela si pujcku brat kdyz vedela kolik mesicne bude davat a pritom na to nema… toto svedci o financni negramotnosti vaseho clena rodiny a evidentne i vas… bohuzel

• Citovat
  • Upravit
32
16.10.17 23:21

Ahoj, všimla jsem si že tady máte vesměs špatné zkušenosti s nebankovníma půjčkama jenže já potřebuju půjčit jen pár tisíc protože je to zrovna naléhavé ale jinak to zvládnu splácet. Potřebovala bych akorát vědět kde mě nesedřou z kůže kvůli pár kačkám na poplatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
17.10.17 22:53
@Gabinka24 píše:
Ahoj, všimla jsem si že tady máte vesměs špatné zkušenosti s nebankovníma půjčkama jenže já potřebuju půjčit jen pár tisíc protože je to zrovna naléhavé ale jinak to zvládnu splácet. Potřebovala bych akorát vědět kde mě nesedřou z kůže kvůli pár kačkám na poplatku

Máte SZ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
24.10.17 17:47
@Gabinka24 píše:

Hmmm… já bych ti mohla poradit ale bojím se abys na to nedoplatila. Docela mi to u tebe zavání klasickým nepromyšleným rozhodnutím kdy si chceš půjčit ale nepřemýšlíš nad tím co bude pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.10.17 15:26

Naštěstí se mi to povedlo vyřešit jinak. Proč ale píšeš o nepromyšleném rozhodnutí? Kdybych nad tím nepřemýšlela tak bych si šla půjčit do první společnosti co uvidím, mě ale právě zajímaly názory ostatních abych věděla do čeho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
30.10.17 19:01

@Gabinka24 To je dobře ;) no já to tak brala protože se takhle zbrklí lidi často na internetu vyptávají, ale asi jsem se v tobě spletla :) jinak pro příště kdybys měla problém tak si zkus najít quickpůjčku, já si ji 2× brala a řekla bych že to provozuje poctivá firma, jednali se mnou vždycky narovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.12.17 13:27

Vždycky si vše pozjistuj a snaz se najít co nejvice lidi co uz meli nejakou pujcku. Vim ze znamy taky potrebovali pujcit par korun a pujcili si nakonec od quickpujcky a rikali ze to bylo bez problemu a ze kdyby potrebovali zase nejak penize tak jedine od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
5.12.17 13:35

Samozřejmě že si vše člověk musí promyslet. Ale dle zkušeností z okolí je nejlepe hodnoce firma tc domov. Už jsem si je i vyhledavala a maji vše ošefovane a na papíře, tak těm bych věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.12.17 16:05
@Leni85 píše:
Samozřejmě že si vše člověk musí promyslet. Ale dle zkušeností z okolí je nejlepe hodnoce firma tc domov. Už jsem si je i vyhledavala a maji vše ošefovane a na papíře, tak těm bych věřila.

kolik máš z nich provizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
6.12.17 10:12

Chci jen pomoct a poradit nic vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
6.12.17 10:50
@Burj Chalifa píše:
kolik máš z nich provizi?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1087
6.12.17 10:50
@Leni85 píše:

@admin

fake

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel