prozba

47
19.6.09 08:50

prozba

ahoj holky chtela jsem se zeptat kdyz mam ty tlaky na spodek a vystreluji do zad myslite ze kdybych jela do porodnice ze mi porod vyvolaj??konstrakce mam chvilema pak ustanou diky za radu.papa :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
19.6.09 08:55

To jsou asi poslíčky, porod se vyvolává po 40 TT nebo když má miminko nějakej problém, kvůli poslíčkům určitě ne.
Z porodky tě nejspíš pošlou domů, ale jestrli máš strach, klidně se tam ukaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.6.09 08:56

prozba

ja jsem 39 tyden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
19.6.09 08:59

Pokud ti nepraskne voda, nebo nebudeš mít ty kontrakce pravidelně, tak bych nikam nejezdila. Pošlou tě domu a nebo tam budeš zbytečně trčet. Dej si teplou vanu, buď se to zklidní a nebo to začne. Mě ta vana hezky rozběhla porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
19.6.09 09:00

Stejne te asi vyvolavat nebudou, ale trebas uz se to chyli ke zdarnemu konci a rozjede se to samo, drzim palce !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.6.09 09:10

prozba

a jak vypada ta plodova voda??a tece hodne nebo po troskoch??u prvniho miminka mi porod vyvolavaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
19.6.09 09:14

Já si myslím podle toho tlaku na spodek, že by se to blížit. mohlo. Ale neboj ten správnej tlak na spodek, ten už je o ničem jiným :wink:
Já to měla obdobný, ráno kontrakce tak jako po 4 min, pak po 20 min, pak 2 hodiny nic, pak jsem taky cítila takový tlak, ale pořád jsem nevěděla. Pak přišla teploučká vana a hnedle byly kontrakce pravidelný, za 2 hodinky jsme vyráželi do porodnice a za další 4 hodinky byla malá na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
19.6.09 09:21

Plodovka prej skoro dycky tece jako neprehlednutelnej proud, budto povoden, nebo minimalne jako curani, ktere nejde zastavit - a ma naruzovelou barvu. Prej se to neda prehlednout.
Vzacne cmrnda po mensich davkach - potom by se mohla prehlednout, takze do porodky asi jed, ikdyz budes mit jen nejak neobvykle mokrou vlozku - ale ty „jen mokrejsi“ vlozky plodovka vetsinou nebejvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.6.09 09:57

prozba

a myslite ze kdyz si dam teplou vanu ze to porod vyvola ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
19.6.09 10:34

Prosba se pise se S, jen tak na okraj. Dost me to flaklo do oci :lol:

Tepla vana ti porod urcite nevyvola, pokud to k porodu uz je, tak se ti to rozjede, pokud ne, tak s tim nic neudelas :) A bacha na hodne horkou vodu, muze zpusobit odlucovani placenty, mimco by se mohlo udusit. Rikam MUZE, ne MUSI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
19.6.09 10:40

Tak si dej teplou sprchu, tady nejde o vodu, ale o prohřátí. Stejně jako když si při menstruačních bolestech dáš teplej obklad na břicho, tak tě taky bolesti přestanou.
Porod ti to nevyvolá, jen jestli ti začal, tak ho troškou „popošoupne“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
19.6.09 11:08

holky kdo rodil druhy mimi na termin a kdo driv???a jak to probihalo??diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
29.6.09 22:11

Tak co, jak to dopadlo?