Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
a jak ta poldova voda vypada??a to tece proudem nebo chvilkama??
![]()
Může najednou a to je jak, když vyleješ kýbl vody na zem a hlavně to poznáš na břichu, máš ho tak poloviční. Ale taky může postupně, ale to trvá dýl a myslím, že by se přidaly ty kontrakce. Měříš si ty kontrakce. Neboj to poznáš, že rodíš ![]()
zatímco u prvního těhotenství mě vzbudilo, že mi ve spaní na boku něco pěkně vyšplouchlo na nohy a pak to teklo tak nějak dost pořád, tak u druhého odtékala velmi nenápadně pomalu, považovala jsem to na výtok.
U prvního to bylo jistý, takže jsem to nesledovala, u druhého zpětně, měla jsem vložku, pořád bylo lehce narůžovělo. Ale protože jsem byla pořád vyšetřovaná a krvácela jsem a špinila z toho, myslela jsem, že to je špinění a výtok…a ono prd:D
zdenka26 píše:
a kdyz si dam vanu myslite ze vyvolam porod??![]()
zdenka26 píše:
protoze mam takove bolesti.jenom jestli to pomuze??
holka to k tomu bohužel patří. V druhém těhotenství jsem si s bolestma a mnohahodinovýma pravidelnýma kontrakcema užila svoje. Snažila jsem se to rozjet, však podle doktorů bylo připraveno. A nic. Udělala jsem si hromadu plánů, neseděla jsem doma. To jediné aspoň trochu pomůže.
Vanu si ale při bolestech dej. Může to ulevit a pomoci rozlišit, jestli to porod je či není.
ta vana ti to buď zklidní, když jsou to jen poslíčci a nebo ti to trošku popožene, když už je to ončo ![]()
a kontrakce nemusim mit ale plodova voda mi muze praskonout??
ahjky, ja mam taky takove pocity uz asi tri tydny..porad plasim…
ale to bude asi tim ze jsem porad sama doma…