Jaké centrum asistované reprodukce - Hradec Králové, Pardubice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6432
11.5.10 07:40

Ahoj AURORO!!! Děkuji za pozvání do vaší diskuze, určitě se tam objevím, jen teď moc nestíhám a u počítače jsem málo, rozhodně se ale připojím!!! Krásné dny a ať se daří!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
14.5.10 09:50

Já doporučuji Pardubice!!!Do Hradce jsem chodila a HRŮZA!!!Každou kontrolu,jiný doktor a i na transféru.V Pardubicích je jen Mudr.Novotná a Mudr.Provazník,jsou oba v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.5.10 16:13

Arleta

ahoj Jindřiš, chtěla bych se tě zeptat, jestli jsi stále spokojená s Arletou v Kostelci…bohužel díky lékařské péči mi byli odstraněny oba vejcovody, tak brouzdám po netu a hledám nejbližší car, které by mi pomohlo k mimču..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ljena
27.1.11 19:13

Sanus

Ahoj taky hodim do sanusu hk. takby mne zaimalo jesli seti podařilo ivf v PCE mne čeka 2 ivf. Dekuju.

• Citovat
  • Upravit
452
27.1.11 19:41

Ahoj,sice jsem nikdy nebyla ani v HK ani v Pardubkách,ale jezdila jsem do Kostelce do Arlety a tu si nemůžu vynachválit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ljena
28.1.11 11:10

Ahoj zlatouch.
Diky za odpovedj ja jezdila do sanusu hk. Na sve prvni ivf boguřel nevyshlo,tetj mne v březnu čena 2 ivf tak uvařuju nad arletom z sanusem nejsem spokojena anavic vshyhni docela vynahvaluji arlet tak hcy taky skusit.
My z manřov jsme samopladcy v sanusu ivf stalonas 95000 kč. Se všim všudy.
Zlatouch aty jake maš skušenosti z arlet jo jemi 22let.
PS. sorri za pravopis ja totiš neumim dobře psat protoře sem ze zahraniči diky za pohopeni a za odpovedj.

• Citovat
  • Upravit
452
28.1.11 16:00

Ahoj Ljeno,no já jezdila do Arlety asi 4 měsíce…Nemohla jsem rok a půl otěhotnět a tak mi moje doktorka udělala nějaký testy a tam mi vyšli špatný výsledky,tak mi dala na vybranou bud Hradec nebo Arletu.Jsem ráda že jsem se rozhodla pro Arletu …přístup super,fakt si to nemůžu vynachválit,i když my neměli oproti jiným nijak velký závažný problém.Nakonec jsem otěhotněla bez nějakých zásahů a v dubnu už budeme 3 :-) Mě je 27 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ljena
28.1.11 17:03

Ahoj zlatouch,diky za odpovedj a sem zavas rada ře budete mitj mimisjko glavnje atj jste všyhni zdravi.
Unas hyba v manřela ma špatnij spermingram takře jedine ivf doufam ře tento krat unas vijde asy taky skusim ten arlet,jezdilisme do sanusu jedine proto ze bylo bliš.

• Citovat
  • Upravit
4157
16.2.11 21:42

Ahoj,
my jezdíme do Sanusu Pardubice a jsem tam spokojená… Mám za sebou 3 neúspěšné IUI a příští měsíc začínám stimulovat na IVF. Chodím k panu dr. Provazníkovi, moc milej doktor, vše krásně vysvětlí a nemá problém odpovídat ani na případné dotazy.
Mohu jen doporučit a popřát hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.10.12 10:13

Ahoj lumpicek viem ze je to uz stara tema ale snad tu nazries :mavam: Mozes mi povedat ake vitaminy pomohli tvojmu manzelovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.11.12 11:12

Ahoj, jestli mužů poradit z vlastní zkušenosti, tak do Sanusu v Hradci Králové bych nešla. Též jsem tam s manželem docházeli a nebyla jsem spokojená. Přístup personálu a všeho okolo stálo za prd… Hlavě mě připadalo, že tahají jen peníze a o úspěšné provedení jim zase tak nejde. Oba pokusi co jsme tak podstoupili byli neuspěšné. Na doporučení jsme proto začali dojíždět do centra ARLETA a to byla jiná káva. Hezké prostředí, super personál a pan MUDr. J. Doležal je prostě bezvadný člověk. Uplně jiný přístup a chování. Tam se nám podařilo otěhotnět napoprvé. Proto zda mužů doporučit nějaké centrum, tak určitě Arletu. Až si budeme chtít pořídit další miminko, tak naše kroky povedou zase tam. Hodně štěstí Dáša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
20.11.12 19:52

Ahoj o Arletě jsem četla, ale bohužel nemají smlouvu s VZP.To by byl ranec už takhle nás vyždímaly v PCE a bez úspěchu a když čtu, Kolik prodělaly vyšetření a my nic. A jen nám řekly, že se to může stát. Po 2 hrazeném IVF poslaly manžela na vytření. A řekly, že když bude v pořádku tak je vina na mé straně a stím se nedá nic dělat. Četla jsem dobré doporučení na Brno tak uvidíme časem. Podaly jsme žádost na adopci tak uvidíme. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
20.11.12 20:23

Též jsem musela kvůli arletě změnit pojišťovnu, ale to je to nejmenší. Měla jsem všeobecnou a musela jsem přejít do pojišťovny ministerstva vnitra. A stálo to za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina7890
21.11.12 04:30
@rawanelli píše:
Ahoj o Arletě jsem četla, ale bohužel nemají smlouvu s VZP.To by byl ranec už takhle nás vyždímaly v PCE a bez úspěchu a když čtu, Kolik prodělaly vyšetření a my nic. A jen nám řekly, že se to může stát. Po 2 hrazeném IVF poslaly manžela na vytření. A řekly, že když bude v pořádku tak je vina na mé straně a stím se nedá nic dělat. Četla jsem dobré doporučení na Brno tak uvidíme časem. Podaly jsme žádost na adopci tak uvidíme. :pankac:

Já dostala zase supr reference na Pronatal v Praze. ZHK i z Pardubic je to blízko. Já nemám s Arletou dobré zkušenost. Příjde mi, že taky pěkně ždímou peníze. Moje kamarádka například platila v těhotenství za natočení monitoru, které je v těhotenství od určité doby povinné.
Jinak k chováni Dr i sestřiček výhrady nemám, to bylo perfektní.

• Citovat
  • Upravit
436
21.11.12 20:25

Zdravim ve spolek, jen me postrehy…se sanusem v pce jsme s manzelem opravdu spokojeni, jsme zdravotnici a hledime na spoustu okolnosti. V arlete jsem byla chvili zanestnana na cast uvazku a s cistym svedomim jsem volila jine centrum, ani me nenapadlo jit tam, vic bych se k tomu nevyjadrovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.