Prsa po kojení, strie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
3.3.11 15:59

Koukám že je nás dost tak už nebudu tolik depkovat…ještě že spoedek po dvou porodech je ok bez šití a nástřihu..
Můj mi na prsa kdžy kojím nesmí šáhnout udělal to několikrát a nevím mně se to prostě nelíbí a on taky říkal že ted mu to přijde divný že je nechá malýmu a až kojit nebudu budou jeho haha to už takm nebude nic no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
3.3.11 16:59

HOLKY musím se přidat k vaší duskuzi :mrgreen: . Opravdu aktuální téma. No já mám teď měsíční kojení za sebou. Co se týče prsou, měla jsem dvojky pevný, pěkný, už v těhotenství se mi zvětšily což mi dělalo dobře ale ejhle objevily se na nich moc „pěkně viditelné“ strie :pocitac: . Takže od té doby se taky stydím. No s nástupem kojení se mi udělaly pěkné čtyřky, nalitý, pevný! Chodila jsem je ukazovat manželovi i přes ty strie, ale ta velikost, tvar a pevnost, nádhera. Ovšem to prvotní nalití už opadlo, prsa mám zatím pořád tvarem pěkný, myslím, že i pevný, ovšem samá tmavá strie :poblion: . A to co přijde až přestanu kojit toho se fakt bojím:-(
Jsem štíhlá a vždy jsem byla tak nějak zvyklá na to, že jsem „pěkná“ holka. Neberte to namyšleně, ale prostě na něco jsem u sebe byla zvyklá a teď si říkám že se asi pár věcí změnilo. No a to samí celulitida na stehnech :poblion: , to je hnus…ale s tou se pak dá přeci jen něco dělat.
A nějaké cviky na prsa znáte co by účinkovali? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.3.11 07:39

Tak já mám prsa 80G a nevím, jestli je to tím, je kojím výhradně v leže a tím, že je mám tak velké musela jsem malému prso vždycky tak přidržovat, abych mu neucpala i nos, takže neměl šanci mi je natahovat je mám pořád pěkné. Kojím už 20 měsíců- dá se říct plně- doufám, až dokojím, nezůstanou mi z toho nějaké šílené věšáky. Fakt to chce kvalitní podprdu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
6.3.11 11:13

:lol: holky tak jsem se už dlouho nezasmála!!! Ono to není vtipný,ale co taky jiného dělat než se tomu nakonec zasmát :lol: Kluka jsem kojila 2,5 měsíce po dokojení kokršpanělí ušiska a do roka se to jakš takš zpravilo,jak se obnovil v prsech tuk.Jako před těhu to už ovšem nikdy nebylo :roll: A teď jsem nedávno dokojila malou a je to tady znovu,kokršpaněláky jak vyšité.Do zrcadla raděj nekoukám,protože ono teď není na mě nic hezkého k vidění ať už prsa tak prdel,vytahané břicho :roll: :poblion: Podprdu mám jednu kvalitní,ale ani ta nepomůže,když se zohnu tak mi lezou ven bradavky :lol: TAk mi nezbyde než doufat,že se to do roka zase zpraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kazbegi
7.3.11 09:54

oblečky

ahoj holky, já kojila jen 3 týdny, z jedniček mám nulky, naštěstí bez strií. K sexu jsme se vrátili 7 týdnů po porodu a je lepší než před tím, přestože mé tělo vypadá podstatně hůř. Chlapi se rádi nechají oblbnout krásným prádlem :-) Poprvé v životě jsem si koupila černý korzet, punčochy, podvazky… myslím, že mužům připadají sexy ty ženy, které se tak sami cítí. A já ráda zapomenu na svou celulitidu a plochý hrudník :-) Taky jsem se začala víc líčit, prostě jsem přistoupila na to, že už nejsem tak mladá a krásná a musím se víc snažit. tak hlavu vzhůru! můžem být kočky i po třicítce a s miminama.

• Citovat
  • Upravit
70
7.3.11 19:51

To je super přístup,přesně tak…čas nevrátíme ale pořád můžeme být k nakousnutí :dance: Holky dost jsem se zasmála,berete to fakt s humorem,já kojím 2n měsíce a když malej jedno vysaje,mám ho jako ponožku :lol: :lol: až dokojím tak se taky „pochlubím“ co mi z nich zbylo..mějte se :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
29.4.11 21:47

Super, fakt jste vtipné. Jsem se dost nasmála :pankac:
Se mnou je to stejné, po 10 měsících kojení je to „prsní katastrofa“ a to se mám za měsíc vdávat 8-o , vždyť já do těch šatů nemám co dát. Asi si tam přidám pár ponožek :twisted: Měla jsem se vdávat hned po porodu, to byly „kusy“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.14 19:19

Mám dvě děti, obě jsem kojila - první půl roku, než jsem zjistila, že jsem znovu těhotná. Druhé rok. Přestávala jsem postupně, jak se doporučuje, aby se prsní žlázy postupně přeměnily na tuk. Dnes mám prsa lepší, než ve dvaceti - plné - mám velikost E, za tvar by se nemusela stydět ani mladá holka s mojí velikostí, i když nějaké strije se najdou.Tak asi jak kdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.5.16 13:23

Kde jsou naše prsa

Zdravím maminky.
Vím, že se při každém těhotenství počítá s mnoha změnami na těle a nenávratnými obětmi bohu mateřství.
Nikdy jsem neměla veliká prsa (vážila jsem okolo 50ti kg) ale byla pevná a plná svaloviny. :?
Po kojení 5ti měsících - ucpal se mi mlékovod a nestačilo to - by si člověk myslel, že to nebude až taková změna, ale je.
Prsa mám plné strií, takových opravdu velikých - čím víc prsa natečou oproti normálu, tím je to pak horší - a to jsem si libovala, jak mám krásný veliký prsa po porodu :lol:
Naprosto vyfouklý způsobem, že i v malé podprsence mám prázdný dekolt, zato u bradavek z ní doslova,,vytékají,, :P

Myslíte, že se to časem nějak zpraví? :nevim:
Cvičením to prý nepůjde, když jde o kůži..
Stydím se sundat si podprsenku a to jsem se dřív mohla pyšnit i bez ní..
Přidala bych fotku, ale asi by jste si mysleli, že je mi 60 let. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
7.6.16 08:30

@Makyna1234 Ahoj muzu te uklidnit nespraví :D jsi prestala ze dne na den kojit a nebo jeste kojis? Jediny co muzu doporucit je prestavat kojit postupne e hned jak tu psaly holky, pak se nahradi nlekovody z vetsiny tukem, a nesplasknou tolik.Ja mam necely B cka. A odstavovala jsem v lete, takze otuzovani v tom hralo taky urcitou roli pri odsravovani nebo po nem se doporucuje omyvat studenou vodou aby se prsy obalyly tukem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.6.16 20:11

Díky za uklidnění tedy :P
Kojit jsem přestala víceméně postupně - dávali jsme už asi od dvou měsíců i příkrm neboť měl z jednoho prsa málo. Postupně dostával už jen sunar a prso třeba jen v noci. Pak už ani to ne. Tak by se to mohlo trošku nafouknout 8) :lol:

Nicméně mažu speciálním krémem, dopřávám jim studenou spršku a tak nějak i cvičím. Za ty dva týdny mi přijdou malinko lepší tak uvidíme co to udělá za půl roku třeba. :think:

@darrrsie69 píše:
@Makyna1234 Ahoj muzu te uklidnit nespraví :D jsi prestala ze dne na den kojit a nebo jeste kojis? Jediny co muzu doporucit je prestavat kojit postupne e hned jak tu psaly holky, pak se nahradi nlekovody z vetsiny tukem, a nesplasknou tolik.Ja mam necely B cka. A odstavovala jsem v lete, takze otuzovani v tom hralo taky urcitou roli pri odsravovani nebo po nem se doporucuje omyvat studenou vodou aby se prsy obalyly tukem ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová