Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já první dítě kojila dva roky,druhé dva měsíce a prsa?
Hnus,samá strie,je to jen vytahaná kůže,žádný tuk,ani nebudu muset chodit na mamograf,mudr veme prso dá ho k oknu proti slunci a uvidí zkrz
Stydím se před manžou,takže sex jen po tmě a když mi šáhne na prso,tak je mi to šíleně nepříjemné a v duchu si představuju,co si o těch kokršpanělích uších asi myslí
Na plastiku nepůjdu nikdy,bojím se.Takže žádné veřejné koupaliště,k moři jedině na pustý ostrov nebo chodit v neoprénu.Před kojem jsem měla krásné prsa trojky,pevná a ted to je půlmetrová kůže
Manželova devadesatiletá babička má pevnější prsa než já
NO ale marné,ted už s tím nic neudělám.Doufám,že se nikdy nerozvedem,protože najít si dalšího chlapa a sevlíknout se před ním-nikdy ![]()
před prvním snyme jsem měla hezky pevné dvojky a ted?Po první kojení(20 měsíců) z too byly jen vytahaný cecky
no co druhé těhu hmm prsa nenarostla
ted kojíme plně přes půl roku a prsa?No to co tam mám tomus e prsa snad ani říkat nedá
Hold kojením sjem přišla o prsa ale co?Není to nejdůležitější na světě a já jsem za to že můžu kojit nesmírně ráda…jen nechci vědtě jak to bude vypadat po třetím dítku:(Pak si snad tu plastiku nechá udělat
![]()
Anonymní píše:
Já první dítě kojila dva roky,druhé dva měsíce a prsa?![]()
Hnus,samá strie,je to jen vytahaná kůže,žádný tuk,ani nebudu muset chodit na mamograf,mudr veme prso dá ho k oknu proti slunci a uvidí zkrz
![]()
Stydím se před manžou,takže sex jen po tmě a když mi šáhne na prso,tak je mi to šíleně nepříjemné a v duchu si představuju,co si o těch kokršpanělích uších asi myslí
Na plastiku nepůjdu nikdy,bojím se.Takže žádné veřejné koupaliště,k moři jedině na pustý ostrov nebo chodit v neoprénu.Před kojem jsem měla krásné prsa trojky,pevná a ted to je půlmetrová kůže
NO ale marné,ted už s tím nic neudělám.Doufám,že se nikdy nerozvedem,protože najít si dalšího chlapa a sevlíknout se před ním-nikdy
tak tohle mě pobavilo
nee vím přesně jak ti je já se také nějak nehodlám nikde svlíkat i kdžy plavky mi nevadí…ale před manželem si říkám občas to samé co ty ![]()
Crystal87 píše:Anonymní píše:tak tohle mě pobavilo
![]()
NO ale marné,ted už s tím nic neudělám.Doufám,že se nikdy nerozvedem,protože najít si dalšího chlapa a sevlíknout se před ním-nikdy
nee vím přesně jak ti je já se také nějak nehodlám nikde svlíkat i kdžy plavky mi nevadí…ale před manželem si říkám občas to samé co ty
Je to hrůza
Ted už se sice tomu i směju,ale nic jiného už mi nezbývá.Manža na to nic neříká,na co si prý stěžuju,ale nejsem slepá ani blbá
když náhodou projdu kolem zrcadla nahá,tak mě oblije pot a jěště k tomu když si uvědomím že mám do 30 let ještě hoodně daleko,tak nechci vidět,jaké bude mít kozy třeba v 50,to už nebudu muset nosit ani pásek,kozy omotám kolem pasu a bude
A třetí dítko bych pak třeba mohla krmít tak,že já bych seděla v klidu na gauči a prsa natáhla přez půl pokoje do postýlky k miminu ![]()
Anonymní píše:Crystal87 píše:Je to hrůzaAnonymní píše:tak tohle mě pobavilo
![]()
nee vím přesně jak ti je já se také nějak nehodlám nikde svlíkat i kdžy plavky mi nevadí…ale před manželem si říkám občas to samé co ty
Ted už se sice tomu i směju,ale nic jiného už mi nezbývá.Manža na to nic neříká,na co si prý stěžuju,ale nejsem slepá ani blbá
když náhodou projdu kolem zrcadla nahá,tak mě oblije pot a jěště k tomu když si uvědomím že mám do 30 let ještě hoodně daleko,tak nechci vidět,jaké bude mít kozy třeba v 50,to už nebudu muset nosit ani pásek,kozy omotám kolem pasu a bude
A třetí dítko bych pak třeba mohla krmít tak,že já bych seděla v klidu na gauči a prsa natáhla přez půl pokoje do postýlky k miminu
Holky vy jste vtipné! u nás v posteli teda taky jenom tma, maximálně svíčka
no nic, šetřím na plastiku ![]()
Ahojky, tak já kojila půl roku, pak jsem musela bohužel ze zdrav. důvodů kojení skoro ze dne na den ukončit. Před těhu pěkný, malý ale pevný prsa. Po kojení a i proto, že jsem hodně zhubla, prsa nikde! Hrůza
Vytahaná ochablá kůžička. Sex mě přestal bavit, příteli se líbí veliká prsa, a i když říká, že mu to nevadí, že přece máme zdravé dítě, já vím své
prostě se cítím trapně a nepřitažlivě. Plastiky se bojím, dát několik desítek tisíc za něco, co nevím, jak dopadne a pak to za deset let muset vyměňovat a platit znovu… ![]()
jojo do toho bych taky nešla
holky a taky je vám nepříjemný jestli teda ještě kojíte,když vám manžel šáhne na prsa?Mě se normálně otvírá kudla v kapse,jsem zvědavá jak to bude až přestanu kojit ![]()
Anonymní píše:
Ahojky, tak já kojila půl roku, pak jsem musela bohužel ze zdrav. důvodů kojení skoro ze dne na den ukončit. Před těhu pěkný, malý ale pevný prsa. Po kojení a i proto, že jsem hodně zhubla, prsa nikde! HrůzaVytahaná ochablá kůžička. Sex mě přestal bavit, příteli se líbí veliká prsa, a i když říká, že mu to nevadí, že přece máme zdravé dítě, já vím své
prostě se cítím trapně a nepřitažlivě. Plastiky se bojím, dát několik desítek tisíc za něco, co nevím, jak dopadne a pak to za deset let muset vyměňovat a platit znovu…
nic nemusíš vyměňovat a platit znovu pokud není problém. Já na tom byla před kojením, takže vím, že mi to ani splasknout kojením už nemuže. ![]()
U mě to samé,se mi ježí kuže když mi na ně šaha,ale je pravdou,že ted mi na ně nešahá už skoro vůbec
Vlastně dělám vše proto,aby nějak nebyla příležitost aby na ně šahal
.Stydím se hrozně.Jsem si byla koupit novou podprdu a nestačila čumět jaký je ted problém koupit něco co by ty kokršpanělí uši pobralo
Jsem vyzkoušela půl krámu a stejně mi nesedělo nic
No ale i kdybych to věděla dopředu,tak bych asi stejně kojila.Po porodu se mi prsa brutálně nalila a měla jsem najednou vel. 5,pořád jsem chodila před zrcadlo a užívala si ty velké kozy
No a po půl roce kojení jsem už kolem zrcadla ani snad nechodila
Podprsenky jsem měla prázdné,do každého košíčku by se vlezlo jedno pomelo navíc
Ted nedám bez podprdy ani ránu,včera mi zrovna manža vlezl do koupelny když jsem se sprchovala,hamba mi byla šíleně.Ono totiž těhu poznamenalo nejenom ty prsa
Sex přez den leda při zatmění nebo písečné bouři s klapkami na oči.Včera jsem se odhodlala podívat na jizvu po druhém nástřihu,se z toho šoku ještě ted vzpamatovávám
Takže jediná věc,která se mi na sobě líbí jsou moje děti
![]()
já mám pořád ještě kojící podprdu,na nákup se teprve chystám,ale po tom co tu píšeš
Jojo po porodu to jsem měla taky kozenky výstavní
,jenže nevim jak je to možný, ale pokaždý než nás propustili domů mě aspoň o dvě čísla spadly
Uvidím po třetím mimískovi,třeba už mi konečně zůstanou ![]()
Tak v kojící podprdě je mam až u kolen,takže jsem jí použila asi jednou
![]()
MarkyM píše:
Tak v kojící podprdě je mam až u kolen,takže jsem jí použila asi jednou![]()
![]()
U mě to samý,kojící podprdu ted můžu používat na velký nákup do tesca,koziska tam nezabírají žádné místo,tak se mi tam k ni vleze klidně i karton mlík
Se jenom hrozím,že mi bude jednou mudr na gyndě kontrolovat ty plajdáky lajdáky,raději mu 1000× ukážu spodek než jednou vrch
![]()
Myslím že nebudem první ani poslední s lajdákama které uvidí
Jinak s tou kojící podprdou jsem na tom stejně,proto přes ní nosím ještě jednu pevnější,mám aspoň pocit že mi trochu držej
,ale když někam cestuju,musím mít jen tu kojící,protože moje zlatíčko vyžaduje kozu každou hodinu a půl,takže je musím všude tahat,většinou jí to chytne v nejzalidněnější části,manžel už si ze mě dělá prdel,že jsem normální exibicionista ![]()
A co plastika,sestřenka se na sebe taky nemohla dívat,dala 20 tisíc za plastiku a má prsa teda luxusní,ale nevim jak je to potom u dalšího dítěte,jestli může normálně kojit