Prsa po kojení, strie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
rozmary
3.3.11 12:13
Tea 24 píše:
fajn tak já tedy budu doufat že se to zlepší, i když o tom pochybuji.No musím přiznat, že mě to strašně omezuje a trápí, manželovi docela dost záleží na vzhledu, sice mi nikdy nic neřekne, ale vím že mu to vadí :cry: hlavně mě to vadí !! obrovské bradavky, dvorce a stryje, achjo :cry: nevím, už jsem přemýšlela o tom, že kojení v létě ukončím, až malýmu budou aspon 7 měsíců, no snad mě nikdo nebude odsuzovat :oops:

A co plastika,sestřenka se na sebe taky nemohla dívat,dala 20 tisíc za plastiku a má prsa teda luxusní,ale nevim jak je to potom u dalšího dítěte,jestli může normálně kojit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.11 12:39

Já první dítě kojila dva roky,druhé dva měsíce a prsa? :poblion: :poblion: Hnus,samá strie,je to jen vytahaná kůže,žádný tuk,ani nebudu muset chodit na mamograf,mudr veme prso dá ho k oknu proti slunci a uvidí zkrz :roll: :mrgreen: Stydím se před manžou,takže sex jen po tmě a když mi šáhne na prso,tak je mi to šíleně nepříjemné a v duchu si představuju,co si o těch kokršpanělích uších asi myslí :lol: Na plastiku nepůjdu nikdy,bojím se.Takže žádné veřejné koupaliště,k moři jedině na pustý ostrov nebo chodit v neoprénu.Před kojem jsem měla krásné prsa trojky,pevná a ted to je půlmetrová kůže :poblion: Manželova devadesatiletá babička má pevnější prsa než já :mrgreen: NO ale marné,ted už s tím nic neudělám.Doufám,že se nikdy nerozvedem,protože najít si dalšího chlapa a sevlíknout se před ním-nikdy :-?

• Citovat
  • Upravit
27008
3.3.11 12:45

před prvním snyme jsem měla hezky pevné dvojky a ted?Po první kojení(20 měsíců) z too byly jen vytahaný cecky :cry: no co druhé těhu hmm prsa nenarostla :mrgreen: ted kojíme plně přes půl roku a prsa?No to co tam mám tomus e prsa snad ani říkat nedá :cry: Hold kojením sjem přišla o prsa ale co?Není to nejdůležitější na světě a já jsem za to že můžu kojit nesmírně ráda…jen nechci vědtě jak to bude vypadat po třetím dítku:(Pak si snad tu plastiku nechá udělat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
3.3.11 12:47
Anonymní píše:
Já první dítě kojila dva roky,druhé dva měsíce a prsa? :poblion: :poblion: Hnus,samá strie,je to jen vytahaná kůže,žádný tuk,ani nebudu muset chodit na mamograf,mudr veme prso dá ho k oknu proti slunci a uvidí zkrz :roll: :mrgreen: Stydím se před manžou,takže sex jen po tmě a když mi šáhne na prso,tak je mi to šíleně nepříjemné a v duchu si představuju,co si o těch kokršpanělích uších asi myslí :lol: Na plastiku nepůjdu nikdy,bojím se.Takže žádné veřejné koupaliště,k moři jedině na pustý ostrov nebo chodit v neoprénu.Před kojem jsem měla krásné prsa trojky,pevná a ted to je půlmetrová kůže :poblion: Manželova devadesatiletá babička má pevnější prsa než já :mrgreen: NO ale marné,ted už s tím nic neudělám.Doufám,že se nikdy nerozvedem,protože najít si dalšího chlapa a sevlíknout se před ním-nikdy :-?

tak tohle mě pobavilo :mrgreen: nee vím přesně jak ti je já se také nějak nehodlám nikde svlíkat i kdžy plavky mi nevadí…ale před manželem si říkám občas to samé co ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 12:52
Crystal87 píše:
Anonymní píše:
Já první dítě kojila dva roky,druhé dva měsíce a prsa? :poblion: :poblion: Hnus,samá strie,je to jen vytahaná kůže,žádný tuk,ani nebudu muset chodit na mamograf,mudr veme prso dá ho k oknu proti slunci a uvidí zkrz :roll: :mrgreen: Stydím se před manžou,takže sex jen po tmě a když mi šáhne na prso,tak je mi to šíleně nepříjemné a v duchu si představuju,co si o těch kokršpanělích uších asi myslí :lol: Na plastiku nepůjdu nikdy,bojím se.Takže žádné veřejné koupaliště,k moři jedině na pustý ostrov nebo chodit v neoprénu.Před kojem jsem měla krásné prsa trojky,pevná a ted to je půlmetrová kůže :poblion: Manželova devadesatiletá babička má pevnější prsa než já :mrgreen: NO ale marné,ted už s tím nic neudělám.Doufám,že se nikdy nerozvedem,protože najít si dalšího chlapa a sevlíknout se před ním-nikdy :-?
tak tohle mě pobavilo :mrgreen: nee vím přesně jak ti je já se také nějak nehodlám nikde svlíkat i kdžy plavky mi nevadí…ale před manželem si říkám občas to samé co ty :lol:

Je to hrůza :lol: Ted už se sice tomu i směju,ale nic jiného už mi nezbývá.Manža na to nic neříká,na co si prý stěžuju,ale nejsem slepá ani blbá :roll: když náhodou projdu kolem zrcadla nahá,tak mě oblije pot a jěště k tomu když si uvědomím že mám do 30 let ještě hoodně daleko,tak nechci vidět,jaké bude mít kozy třeba v 50,to už nebudu muset nosit ani pásek,kozy omotám kolem pasu a bude :lol: A třetí dítko bych pak třeba mohla krmít tak,že já bych seděla v klidu na gauči a prsa natáhla přez půl pokoje do postýlky k miminu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1288
3.3.11 13:08
:mrgreen:
Anonymní píše:
Crystal87 píše:
Anonymní píše:
tak tohle mě pobavilo :mrgreen: nee vím přesně jak ti je já se také nějak nehodlám nikde svlíkat i kdžy plavky mi nevadí…ale před manželem si říkám občas to samé co ty :lol:
Je to hrůza :lol: Ted už se sice tomu i směju,ale nic jiného už mi nezbývá.Manža na to nic neříká,na co si prý stěžuju,ale nejsem slepá ani blbá :roll: když náhodou projdu kolem zrcadla nahá,tak mě oblije pot a jěště k tomu když si uvědomím že mám do 30 let ještě hoodně daleko,tak nechci vidět,jaké bude mít kozy třeba v 50,to už nebudu muset nosit ani pásek,kozy omotám kolem pasu a bude :lol: A třetí dítko bych pak třeba mohla krmít tak,že já bych seděla v klidu na gauči a prsa natáhla přez půl pokoje do postýlky k miminu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.3.11 13:11

:lol: :lol: :lol: Holky vy jste vtipné! u nás v posteli teda taky jenom tma, maximálně svíčka :-) no nic, šetřím na plastiku 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 13:31

Ahojky, tak já kojila půl roku, pak jsem musela bohužel ze zdrav. důvodů kojení skoro ze dne na den ukončit. Před těhu pěkný, malý ale pevný prsa. Po kojení a i proto, že jsem hodně zhubla, prsa nikde! Hrůza :poblion: Vytahaná ochablá kůžička. Sex mě přestal bavit, příteli se líbí veliká prsa, a i když říká, že mu to nevadí, že přece máme zdravé dítě, já vím své :-( prostě se cítím trapně a nepřitažlivě. Plastiky se bojím, dát několik desítek tisíc za něco, co nevím, jak dopadne a pak to za deset let muset vyměňovat a platit znovu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
3.3.11 14:01

jojo do toho bych taky nešla :nevim: holky a taky je vám nepříjemný jestli teda ještě kojíte,když vám manžel šáhne na prsa?Mě se normálně otvírá kudla v kapse,jsem zvědavá jak to bude až přestanu kojit :zed:

• Citovat
  • Upravit
1812
3.3.11 14:14
Anonymní píše:
Ahojky, tak já kojila půl roku, pak jsem musela bohužel ze zdrav. důvodů kojení skoro ze dne na den ukončit. Před těhu pěkný, malý ale pevný prsa. Po kojení a i proto, že jsem hodně zhubla, prsa nikde! Hrůza :poblion: Vytahaná ochablá kůžička. Sex mě přestal bavit, příteli se líbí veliká prsa, a i když říká, že mu to nevadí, že přece máme zdravé dítě, já vím své :-( prostě se cítím trapně a nepřitažlivě. Plastiky se bojím, dát několik desítek tisíc za něco, co nevím, jak dopadne a pak to za deset let muset vyměňovat a platit znovu… :roll:

nic nemusíš vyměňovat a platit znovu pokud není problém. Já na tom byla před kojením, takže vím, že mi to ani splasknout kojením už nemuže. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 14:16

U mě to samé,se mi ježí kuže když mi na ně šaha,ale je pravdou,že ted mi na ně nešahá už skoro vůbec :roll: Vlastně dělám vše proto,aby nějak nebyla příležitost aby na ně šahal :think: .Stydím se hrozně.Jsem si byla koupit novou podprdu a nestačila čumět jaký je ted problém koupit něco co by ty kokršpanělí uši pobralo :zed: Jsem vyzkoušela půl krámu a stejně mi nesedělo nic :poblion: No ale i kdybych to věděla dopředu,tak bych asi stejně kojila.Po porodu se mi prsa brutálně nalila a měla jsem najednou vel. 5,pořád jsem chodila před zrcadlo a užívala si ty velké kozy :lol: :lol: No a po půl roce kojení jsem už kolem zrcadla ani snad nechodila :roll: Podprsenky jsem měla prázdné,do každého košíčku by se vlezlo jedno pomelo navíc :-? Ted nedám bez podprdy ani ránu,včera mi zrovna manža vlezl do koupelny když jsem se sprchovala,hamba mi byla šíleně.Ono totiž těhu poznamenalo nejenom ty prsa :poblion: Sex přez den leda při zatmění nebo písečné bouři s klapkami na oči.Včera jsem se odhodlala podívat na jizvu po druhém nástřihu,se z toho šoku ještě ted vzpamatovávám :mrgreen: Takže jediná věc,která se mi na sobě líbí jsou moje děti :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
3.3.11 14:28

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já mám pořád ještě kojící podprdu,na nákup se teprve chystám,ale po tom co tu píšeš :nevim: Jojo po porodu to jsem měla taky kozenky výstavní :dance: ,jenže nevim jak je to možný, ale pokaždý než nás propustili domů mě aspoň o dvě čísla spadly :zed: Uvidím po třetím mimískovi,třeba už mi konečně zůstanou :-D

• Citovat
  • Upravit
4515
3.3.11 14:31

Tak v kojící podprdě je mam až u kolen,takže jsem jí použila asi jednou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 14:47
MarkyM píše:
Tak v kojící podprdě je mam až u kolen,takže jsem jí použila asi jednou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

U mě to samý,kojící podprdu ted můžu používat na velký nákup do tesca,koziska tam nezabírají žádné místo,tak se mi tam k ni vleze klidně i karton mlík :evil: :lol: Se jenom hrozím,že mi bude jednou mudr na gyndě kontrolovat ty plajdáky lajdáky,raději mu 1000× ukážu spodek než jednou vrch :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
3.3.11 14:54

Myslím že nebudem první ani poslední s lajdákama které uvidí :mrgreen: Jinak s tou kojící podprdou jsem na tom stejně,proto přes ní nosím ještě jednu pevnější,mám aspoň pocit že mi trochu držej :dance: ,ale když někam cestuju,musím mít jen tu kojící,protože moje zlatíčko vyžaduje kozu každou hodinu a půl,takže je musím všude tahat,většinou jí to chytne v nejzalidněnější části,manžel už si ze mě dělá prdel,že jsem normální exibicionista :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová