Prsa po kojení, strie

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
542
3.3.11 10:52

prsa po kojení

Ahoj maminky! mám dotaz,vždycky když se malý napapá tak moje prso vypadá jak prázdný pytlík, udělaly se mi i stryje a vypadá to hrozně…před porodem jsem měla malá, pevná a hezká prsa, ted se na sebe nemůžu podívat do zrcadla, před manželem se už bojím sundat podprsenku :oops: a to kojím teprv 3 měsíce, tak co bude pak??prsa se asi nikdy nevrátějí do původního stavu,nebo jak? kámoška třeba kvůli tomu šla na plastiku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rozmary
3.3.11 11:00

A to si představ jak vypadaj ty moje po dvou dětech :zed: Bohužel,bez plastiky se můžeš s krásnýma pevnýma prsama rozloučit,já už to neřeším,na plastiku jít nechci,chlap vidí že dělám všechno pro naše děti a jestli mě má rád,tak si hold musí zvyknout.Dokud jsem kojila po prvním porodu,tak to bylo hrozný,ale furt to ještě šlo,když se mi přestalo tvořit mlíko,to byl teprve hnus :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.11 11:03
Tea 24 píše:
Ahoj maminky! mám dotaz,vždycky když se malý napapá tak moje prso vypadá jak prázdný pytlík, udělaly se mi i stryje a vypadá to hrozně…před porodem jsem měla malá, pevná a hezká prsa, ted se na sebe nemůžu podívat do zrcadla, před manželem se už bojím sundat podprsenku :oops: a to kojím teprv 3 měsíce, tak co bude pak??prsa se asi nikdy nevrátějí do původního stavu,nebo jak? kámoška třeba kvůli tomu šla na plastiku :-(

Teo asi je to u každé ženy jinak… já za sebe můžu říct, že jsem obě děti kojila 9 měsíců(byly 17m od sebe) takže „téměř“ v kuse. A z mých původních 70A mi po kojení zůstaly 80B :palec: Nebylo to po ukončení kojení ze dne na den, pár měsíců trvalo, než se z toho daly dohromady. Pomohlo posilování prsních svalů a pak když jsem trochu přibrala. (před těhu 52kg, po obou těhu sotva 50 a pak jsem se za pár let „spravila“ a měla jsem 56kg) No a teď jsem těhu po 15ti letech potřetí a prsa mám krásná pevná a jsem zvědavá, jak si poradí po kojení. Ale věřím jim „holkám“ mým :palec: nezklamaly mě 2×, tak do třetice to jsitě zvládnou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.11 11:08

…nevypadá zase tak špatně po kojení 2 dětí,co?

• Citovat
  • Upravit
2858
3.3.11 11:11

Jo já mám stejný problém…kojila jsem jen dva měsíce…a prsa sama strie,vypadají jak vyfouklej balonek a k tomu mám pořád ošklivé velké bradavky…fuj…hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
3.3.11 11:14

prý když se odstavuje postupně tak se prsa zase potom vrátí zase se nahradí mléčné žlázy tukem,ale moc vlastních zkušeností bohužel nemám.Já mám potřech dětech prsa menší,ale po třetím těhotenství jsem dost zhubla.Ale nestěžuju si ani manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
3.3.11 11:15
Anonymní píše: …nevypadá zase tak špatně po kojení 2 dětí,co?
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 11:16
Klovasa píše:
Jo já mám stejný problém…kojila jsem jen dva měsíce…a prsa sama strie,vypadají jak vyfouklej balonek a k tomu mám pořád ošklivé velké bradavky…fuj…hnus…

A jak dlouho jsi po porodu? A jak jsi na tom s váhou? Omlouvám se za anonym…to jen kvůli fotu- nerada bych byla „veřejně“ hambatá- nejsem exhibicionistka :wink:

• Citovat
  • Upravit
6378
3.3.11 11:23

Taky mě to trápí.Sice ještě kojím-už 15měsíců a bojím se jak budou prsa vypadat jak přestanu.Teď mám 115C.To bude mazec je narolovat do podprsenky :mrgreen:
Anonymní po dvou dětech je máš pěkné.Fakt závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
3.3.11 11:32

to máte ještě dobrý :mrgreen: já kojím z obou prsou, ale nalévá se mi jen jedno, takže jedno prso jakžtakž ujde a to druhý mám jak prázdný pytlík od mlíka :zed: :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 11:32

To se zpraví,né hned bohužel :-? .Já když jsem přestala kojit první dceru,tak jsem prsa rolovala do podprsenky,a kupovala si zásadně gelovky :mrgreen: ,prsa se zpravila,ale až tak do roku :roll: ,nicméně zpravila,a to jsem do toho zhubla.

• Citovat
  • Upravit
542
3.3.11 11:52

fajn tak já tedy budu doufat že se to zlepší, i když o tom pochybuji.No musím přiznat, že mě to strašně omezuje a trápí, manželovi docela dost záleží na vzhledu, sice mi nikdy nic neřekne, ale vím že mu to vadí :cry: hlavně mě to vadí !! obrovské bradavky, dvorce a stryje, achjo :cry: nevím, už jsem přemýšlela o tom, že kojení v létě ukončím, až malýmu budou aspon 7 měsíců, no snad mě nikdo nebude odsuzovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
3.3.11 11:56

jo jinak fotka mě potěšila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.11 12:11

Já kojila dvě děti, první cca 6měsíců a druhé měsíců. Před těhotenstvím krásné velké trojky, po dvou kojením malé vycuclé, povolené dvojky. Takže u mě bohužel kojení dalo prsům hodně zabrat. Některé holky mají po kojení zase svá původní prsa, ale je to spíš výjimka.
U mě to spravila plastika a jsem nadmíru spokojená jak já, tak i manžel :palec:

• Citovat
  • Upravit
6378
3.3.11 12:13
Tea 24 píše:
fajn tak já tedy budu doufat že se to zlepší, i když o tom pochybuji.No musím přiznat, že mě to strašně omezuje a trápí, manželovi docela dost záleží na vzhledu, sice mi nikdy nic neřekne, ale vím že mu to vadí :cry: hlavně mě to vadí !! obrovské bradavky, dvorce a stryje, achjo :cry: nevím, už jsem přemýšlela o tom, že kojení v létě ukončím, až malýmu budou aspon 7 měsíců, no snad mě nikdo nebude odsuzovat :oops:

Co je to za manžela :evil: ?To si jako myslel že po porodu a kojení budeš mít postavu do pár měsíců ještě lepší než předtím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová