Těhotenství bez soulože?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
19.1.23 21:16
@Anonymní píše:
Dobry den, myslite, ze je mozne tehotenstvi, kdyz se muj pritel udelal a pak se dotkl asi kapesniku, kdyz utiral sperma. Nevim, jestli se mu sperma dostalo na ruku vubec, protoze to bylo na druhe strane. Pak si pamatuju, ze mi polozil ruku na vaginu, to se stalo par minutek na to. Ale nepamatuji si, jestli me prstil. Myslim, ze ne. On rikal, ze me neprstil, ze by si to pamatoval a ze se nemusim bat. Ale kdyby me prstil, mohla bych byt tehotna? Jelikoz me boli, kdyz mi prsty zasouva hluboko, protoze jsme jeste nemeli sex, tak mi to zasouva maximalne kousek nad kloub. Takze i kdyby me prstil, tak by se to nemelo dostat nejak hluboko.
Tohle se stalo nejspis 3 dny pred moji menstruaci, cyklus mam vetsinou 27 dni.
Tu menstruaci jsem normalne dostala.
Omlouvam se, ze pisu sem, ale jsem fakt nervozni.

Já tedy nevím, jaký kloub myslíš, ale tam, kde máme klouby se těhotenství bát nemusíš. Pokud teda nemyslíš kyčelní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.23 21:18

@Karinkas Je mi šestnáct a chtěla jsem si s tím ještě nějakou dobu počkat. A proto mě zajímá, jestli se tak dá otěhotnět.

• Citovat
  • Upravit
462
19.1.23 21:22

To je otázka jak do Bravíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.23 21:28

Takže myslíte, že můžu být v klidu?

• Citovat
  • Upravit
5913
19.1.23 21:30
@Anonymní píše:
Takže myslíte, že můžu být v klidu?

Ano můžeš být v klidu a příště dodržujte základní hygienu, ať si přítel omývá ruce a neutírá si je do kapesníku… MS v těhotenství má dost malé procento žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
19.1.23 21:46

Kdyby blbost nadnášela tak bys musela mít skafandr protože by se z tebe stal kosmonaut :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
19.1.23 21:48
@Havlova
@Havlova píše:
A není ona ještě panna?

No a pokud se jmenuje Marie, tak je to jasne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17354
20.1.23 09:12
@Havlova píše:
A jsi Panna Marie?

Ne ale její přítel je Duch Svatý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42501
20.1.23 09:32
@Anonymní píše:
@Karinkas Je mi šestnáct a chtěla jsem si s tím ještě nějakou dobu počkat. A proto mě zajímá, jestli se tak dá otěhotnět.

Chceš říct, že v tomto věku nemáš ty základní znalosti? Tak v tom případě má @JiříkMazlík pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42501
20.1.23 09:34

A vůbec, celý ten dotaz zní, jako bys byla imrvere zhulená 8o jak si nepamatuješ, nevíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42143
20.1.23 09:39

Myslím, že na sex nejsi ještě zralá. Když máš takové obavy i ze sexu bez pohlavního styku, ještě chvíli počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12613
20.1.23 09:46
@Anonymní píše:
Dobry den, myslite, ze je mozne tehotenstvi, kdyz se muj pritel udelal a pak se dotkl asi kapesniku, kdyz utiral sperma. Nevim, jestli se mu sperma dostalo na ruku vubec, protoze to bylo na druhe strane. Pak si pamatuju, ze mi polozil ruku na vaginu, to se stalo par minutek na to. Ale nepamatuji si, jestli me prstil. Myslim, ze ne. On rikal, ze me neprstil, ze by si to pamatoval a ze se nemusim bat. Ale kdyby me prstil, mohla bych byt tehotna? Jelikoz me boli, kdyz mi prsty zasouva hluboko, protoze jsme jeste nemeli sex, tak mi to zasouva maximalne kousek nad kloub. Takze i kdyby me prstil, tak by se to nemelo dostat nejak hluboko.
Tohle se stalo nejspis 3 dny pred moji menstruaci, cyklus mam vetsinou 27 dni.
Tu menstruaci jsem normalne dostala.
Omlouvam se, ze pisu sem, ale jsem fakt nervozni.

Uz se to stalo, mrkni se k vychodu zda se neobjevila zarici hvezda, a ten holub co se ti bude dobejvat do pribytku neni nahoda, ale archandel Gabriel ktery ti oznami ze cekas noveho mesiase..congratulans…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí