Propad nálady před termínem porodu

14
19.1.23 15:00

Propad nálady před termínem porodu

Ahoj ženy,

jdu si pokecat.Za týden mám termín porodu a během dvou dní došlo k úplnému poklesu nálady, mám strach, aby se něco nepotento. Když jsem četla příběhy ženských tady, co všecko se dá ještě posra. před porodem :,( tak su z toho jakási smutná. Místo radosti teď toto, nechápu to :zed: Stalo se vám něco podobného?

Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4334
19.1.23 15:13

Ja byla na konci těhotenství úplně na nervy o to víc když jsem pak ještě přenášela… řekla bych ze je to normální jak se to blíží člověka všechno bolí je na nervy do toho strach aby bylo všechno OK…. Ten konec je na prd, ale už se to blíží a brzo to budeš mít za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
19.1.23 15:21

Já to tak taky měla u všech tří porodů. Cele těhotenství sem byla v pohodě a jak se to blížilo, tak sem ani rodit nechtela, zacla sem se bát, ze se něco pokazí, u dalších dvou sem se pak bala i te bolesti, když sem vedela, do čeho jdu :D Ty poslední dny jsou fakt na houby no, ale vydrž, brzo to skončí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
19.1.23 15:29

Ahoj, taky mám za pár dní termín porodu. První dítě jsem přenášela. A teď to vypadá taky na dýl. Už jsem byla nervní, že mimčo nechce ven. Ale do toho mi onemocnělo první dítě, má antibiotika. Takže najednou řeším jiné věci… pamatuji si, že mi v prvním těhotenství pomohlo, že ty poslední dny jsou jen kapka v moři oproti délce celého těhotenství (nebo i snažení). :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.1.23 15:36

Já mám termín za pár dní a extrémní pokles nálady mě trápí tak týden. Je to hlavně proto, že jsem v hlavě měla nastavené, že porodím dřív - tvrdilo mi to několik lékařů. Tak jsme vše připravili, manžel se držel doma.. no termín tady a na porod to nevypadá. Takže teď mě stresuje přenášení, potencionální vyvolávání, nejsem schopná nic pořádně dělat, akorát tak bloumám kolem a čekám. Neboj, nejsi v tom sama, to dáme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.23 15:39
@gaja19 píše:
Ahoj ženy,

jdu si pokecat.Za týden mám termín porodu a během dvou dní došlo k úplnému poklesu nálady, mám strach, aby se něco nepotento. Když jsem četla příběhy ženských tady, co všecko se dá ještě posra. před porodem :,( tak su z toho jakási smutná. Místo radosti teď toto, nechápu to :zed: Stalo se vám něco podobného?

Díky všem

Nestalo. Na přemýšlení ani na čtení jsem neměla čas. A u prvního ani představu.

• Citovat
  • Upravit
14678
19.1.23 16:49

Normálka, se mnou nebylo k vydrzeni vůbec :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
20.1.23 18:21

Normálka. Měla jsem termín na indukci, kterou jsme vůbec nechtěla, ale nešlo to jinak, doufala jsem, že porodim bez ní, což se stalo. Posledních 14 dní mě nejvíc iritovali lidi. Věděli termín porodu a každý den mi někdo z kamarádů nebo příbuzných psal a ptal se jestli jako už nerodim, I lidi, kterým jsem byla dřív ukradená měli najednou potřebu se starat. Já byla úplně na nervy, a každý mi radil jak si porod vyvolat.. Jasný jako bych všechno to už dávno nedělala. Nakonec jsem posilala všem zvědavcum univerzální zprávu, že mě tohle vyčerpává a že at mi dají pokoj. Slušně napsané.. I tak jsem pár kámošů a příbuzných ztratila, ale jejich problém. Hkavne už necti zadne příběhy o porodech. Už to bude brzy, užívej si poslední dny volnosti, zkoukni seriály, přečti si knížku, zahraj si hry, prostě všech to, co dlouhou dobu po narození toho malého fakt nebudeš moct dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.23 18:29

Asi budu divná. Měla jsem vyvolávačku a strašně jsem se na to těšila. Já bych veselé odkyvala i kdyby se vyvolávalo dřív jak vyhrožovali. Třeba je to tím že jsem přesně věděla den D. Kamarádka měla plánovaný CS a minimálně 10 dní se s ní nedalo ani pozdravit. Byla hrozně vynervovana. Možná záleží na tom jak si to kdo v hlavě nastaví 8) :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky