7tt a celodenní nevolnosti

154
18.1.23 10:54

7tt a celodenní nevolnosti

Ahoj holky, momentálně jsem v 7tt a asi už týden mám nevolnosti, taková ta,, kocovina", kdy máte žaludek na vodě a pomyšlení na jídlo vám dělá ještě hůř..přijde mi, že už to mám jako celodenní než jen ranní.

Máte prosím některá nějaký tip, co třeba pomohlo vám? Sušenka/piškoty k posteli a vzít si než vstanu mi vůbec nepomáhá, taktéž studená kola po lžičkách. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
18.1.23 11:03

Rennie, rajcata, podmasli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.1.23 11:05

Nic, nastesti to k tretimu mesici preslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
18.1.23 11:10

Nic, mě to v 7tt teprve začínalo a bylo čím dal hůř. Co bych dala jen za žaludek na vodě :mrgreen: já pak neudržela ani vodu. Trochu pomáhala zazvorova lizatka, ledová cola a citrony :D ale musíš si sama vypozorovat co ti sedne, tohle má každý jinak.

Příspěvek upraven 18.01.23 v 11:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.23 11:12

Mně nejvíc tu nevolnost zhoršuje hlad. Takže se snažím něco malého průběžně jíst, i když vůbec nemám chuť. Hledej, k čemu máš nejmenší odpor.
Já jsem první týdny jedla prakticky jen ovoce – maliny, borůvky, meloun, hrozny. Normálně to v zimě vůbec nekupuju, ale teď nic jiného moc nezvládám. Ještě mi docela jedou cherry rajčátka.
Maso teď nejím prakticky vůbec, mám úplně odpor k různým sladkostem (dřív jsem si ráda zamlsala)… Obědy jím poloviční porce a většinou něco zeleninového.
Jinak jsem v 9.tt a překvapivě mi horší ta nevolnost přišla právě v tom 5.-7. týdnu. Teď mám některé dny lepší (kdy je mi zle jen občas a po chvilkách) a některé dny horší (skoro celý den).
Ale každá to máme určitě jinak.

• Citovat
  • Upravit
49
18.1.23 11:23

Cola s ledem :lol: jinak já už mám jedno těh. za sebou, nejhorší jsem to měla až po 9tt, zvracela jsem až do půlky 3 trimestru..teďka je mi blbě taky, ale zatím to ještě jde, je mi ale blbě fakt celý den, lepší je to po 15h…pomáhají stejné věci…nejvíc ta cola (nebo jiné nealko bubliny s ledem) a zmrzlina, jinak mi všechno smrdí a okamžitě se mi navaluje… občas do sebe dostanu piškoty a suchý rohlík…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
18.1.23 11:24

To je normálka, dodneška nechápu, proč se těhotenské nevolnosti říká ranní. Fakt není jen ráno, spíš od rána do dalšího rána a tak pořád dokolečka pár týdnů minimálně. Ne u všech samozřejmě.

Mně nepomáhalo nic moc. Jen pít vodu a pořád něco ujídat, abych nezvracela. Hodně spát, protože jedině v limbu mi nebylo špatně. A vyhýbat se pachům, které tě dráždí, takže třeba otvírat lednici jen se zacpaným nosem. Nejvíc pomáhá vědomí, že to není napořád a jednou to prostě přejde. Platí to nejen pro těhotenské nevolnosti, ale i pro další roky s dítětem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
18.1.23 11:38

Tak koukám, že na nevolnosti asi nic moc nepomáhá, jen asi vyhlížet lepší zítřky. :lol:

Cola s ledem mi naopak vůbec nepomáhá, nejvíc špatně mi je když ucítím myčku na nádobí..hrozně mi smrdí, ikdyž je čistá a prázdná.. :think:
Já jen doufám, že se to časem zlepší a nebude se to zhoršovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí