Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sadman Nebyli. Jen si to nepamatuji. On rika, ze me neprstil a ja si taky myslim, ze ne.
3dny před menstruaci nemáš rozhodně plodné dny. Navíc jsi menstruaci dostala tak co plašíš.
@Anonymní píše:
Dobry den, myslite, ze je mozne tehotenstvi, kdyz se muj pritel udelal a pak se dotkl asi kapesniku, kdyz utiral sperma. Nevim, jestli se mu sperma dostalo na ruku vubec, protoze to bylo na druhe strane. Pak si pamatuju, ze mi polozil ruku na vaginu, to se stalo par minutek na to. Ale nepamatuji si, jestli me prstil. Myslim, ze ne. On rikal, ze me neprstil, ze by si to pamatoval a ze se nemusim bat. Ale kdyby me prstil, mohla bych byt tehotna? Jelikoz me boli, kdyz mi prsty zasouva hluboko, protoze jsme jeste nemeli sex, tak mi to zasouva maximalne kousek nad kloub. Takze i kdyby me prstil, tak by se to nemelo dostat nejak hluboko.
Tohle se stalo nejspis 3 dny pred moji menstruaci, cyklus mam vetsinou 27 dni.
Tu menstruaci jsem normalne dostala.
Omlouvam se, ze pisu sem, ale jsem fakt nervozni.
Máš/měla jsi menstruaci tak to řešíš?
Těhotná nejsi. Dostuduj si jak se dělají děti.
Opakuju to tady už poněkolikáté… Doporučuji začít s praxí až po zvládnutí teorie, nejen u sexu.
@Au625 píše:
@Betty MacDonald Takže to není možné?
Jednou v historii se to stalo.
@Náměsíčná Já vím. Ale i tak jde prý mít menstruaci v těhotenství. Tak jsem měla strach.
@Havlova Neznám nikoho, kdo by otěhotněl bez sexu. Ale i tak mě to vynervovalo, i když jsem menstruaci dostala.
@Anonymní píše:
@Havlova Neznám nikoho, kdo by otěhotněl bez sexu. Ale i tak mě to vynervovalo, i když jsem menstruaci dostala.
Já jednu ano. A měla slavného syna.
@Havlova Kromě Panny Marie. Takže myslíte, že bych z toho mohla být těhotná?
@Anonymní píše:
@Havlova Kromě Panny Marie. Takže myslíte, že bych z toho mohla být těhotná?
A jsi Panna Marie?
Vím, že HA není řešením pro každou ženu a plně chápu ty, které ji užívat nechtějí. Ale být tebou nad tím popřemýšlím. S tím jak moc se bojíš by sis ušetřila hodně stresu.
@Karinkas píše:
Vím, že HA není řešením pro každou ženu a plně chápu ty, které ji užívat nechtějí. Ale být tebou nad tím popřemýšlím. S tím jak moc se bojíš by sis ušetřila hodně stresu.
A není ona ještě panna?
Dobry den, myslite, ze je mozne tehotenstvi, kdyz se muj pritel udelal a pak se dotkl asi kapesniku, kdyz utiral sperma. Nevim, jestli se mu sperma dostalo na ruku vubec, protoze to bylo na druhe strane. Pak si pamatuju, ze mi polozil ruku na vaginu, to se stalo par minutek na to. Ale nepamatuji si, jestli me prstil. Myslim, ze ne. On rikal, ze me neprstil, ze by si to pamatoval a ze se nemusim bat. Ale kdyby me prstil, mohla bych byt tehotna? Jelikoz me boli, kdyz mi prsty zasouva hluboko, protoze jsme jeste nemeli sex, tak mi to zasouva maximalne kousek nad kloub. Takze i kdyby me prstil, tak by se to nemelo dostat nejak hluboko.
Tohle se stalo nejspis 3 dny pred moji menstruaci, cyklus mam vetsinou 27 dni.
Tu menstruaci jsem normalne dostala.
Omlouvam se, ze pisu sem, ale jsem fakt nervozni.