Průběh laryngitidy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1637
29.4.17 20:29

@Barunkaska Jeste - tu Vincentku mam otevrenou v lednici a jen odlevam do inhalatoru - kupuji kazdy tyden novou, ona vydrzi urcite asi i dele, ale kdyz je otevrena cerstve, jde to poznat i na te inhalaci, prijde mi takova,,ostrejsi", u nas ji ma kdo vypit, takze to neni problem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
29.4.17 20:53

Jejda chudinka, u nas prave akorat ta ryma, ted mi prijde ze i trochu chraptela, vzdycky kdyz zacne chrcet je mi skoro spatne pri predstave ze by zas prisla mrcha laryngitida. A zvladne fakt tech 10 minut vkuse? Mala vzdycky chvilicku pak odenda a takhle celejch tech 10 minut. Tak si rikam aby to melo smysl vubec, masku mame vetsi a mensi tak jsem si ja vzala vetsi a ukazala ji ze to nic neni tak chvlicku vydrzela ale je to zatim o premlouvani ikdyz naustek se ji pri komci libil ze ho fakt mela delsi dobu… Mne take chutna takze se urcite nezkazi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
29.4.17 20:59

Jinak moc dekuju za tak cenne informace. Jsem uz zoufala, ve stredu musime na mmr kvuli skolce a tak se bojim kdyz je takhle furt zahlenena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.4.17 21:36

Ze zacatku dychal s prestavkami, vzdycky parkrat zadychal a vyndal, ted si to nekdy strci do pusinky, hraje hru na iPodu (zamestna obe ruce) a ma naustek v puse, akorat ho tedy oslinta…Ja byt vami, nelamala bych to pres koleno, nechte ji, at si dycha podle sveho - hlavne ze vdechuje aspon trosku, treba ze zacatku jen prikladat k pusince i to malo prospiva…a dobu dychani bych postupne prodluzovala. Hlavne nenutit na silu, aspon nas maly by k tomu pak mel odpor a nedonutila bych ho…
A my jsme ze zacatku hrali uplny divadlo s pritelem, jakoze chceme vsichni dychat, jak je to paradni, pretahovali jsme se ze srandy o naustek a on malej musi mit taky vsechno, takze honem chtel taky…clovek jak je zoufalej, tak zkusi vsechno…
S tim ockovanim, ja nevim, radeji lekarce reknete, ze je zahlenena, nase doktorka pozaduje 100% zdravi pri ockovani, zahleneneho by mi ho nenaockovala, ale to zalezi samozrejme na vas a vasem lekari…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
29.4.17 23:51

Tak samozrejme ji furt nejak inspiruju, ze je to vetrik a meducinka a tak. No je to sranda co clovek vymejsli. Tak to vam zavidim lekarku ta nase by mi i na velkou rymu rekla ze ryma nevadi. Ona bere za problem jen teploty a zavaznejsi nemoce. Ja jsem z toho na prasky protoze mam strach kdyz vim ze neni stoprocentne zdrava a navic me strasne tlaci instinkt ze bych davat nemela. No rozhodne to prodiskutuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
30.4.17 07:10

Tak to rozhodne prodiskutujte, nase lekarka na ockovani tlaci, to jo, ale pri ryme, kasli i bez teplot tak nenaockuje, to jsem nekolikrat zazila, ockovani jsme odkladali…Jeste mi rikala, ze kdyz uz, tak komplikace po ockovani vetsinou nastavaji, ze dite nebylo 100% zdrave a nekteri rodice nemoci dokonce tajili, aby uz to meli za sebou…Nechci vas strasit. My jak byl maly aspon chvilku zdravy, tak se pelasili naockovat…A jste matka, urcite dejte na sve instinkty!!!. Ja bych to asi zkusila nejak po dobrem, rekla at se doktorka nezlobi, ale ze by jste to chtela jeste odlozit, ze se vam mala nezda, ze je hodne zahlenena…preci ji nenaockuje proti vasi vuli a manzel tam s vami jit nemuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
30.4.17 07:14

Kdxz ono nejde ani tak o dr. Ona je ockovsci ale s odlozenim problem nema spis o zapis do skolky. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
30.4.17 07:28

Kdxz ono nejde ani tak o dr. Ona je ockovsci ale s odlozenim problem nema spis o zapis do skolky. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
30.11.19 09:08

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda některá nevíte jak dlouho trvá laryngitida… Syn už mi přijde bez problémů ( má ji ode středy) a ve čtvrtek se máme jít kouknout na Mikuláše… Budeme moct? Nerada bych aby nakazil další děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
30.11.19 09:55
@Sluníčko1511 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda některá nevíte jak dlouho trvá laryngitida… Syn už mi přijde bez problémů ( má ji ode středy) a ve čtvrtek se máme jít kouknout na Mikuláše… Budeme moct? Nerada bych aby nakazil další děti…

Laryngitida jako taková není nemoc, ale reakce oraganismu na nějaký virus, nebo jak to napsat, zkrátka, u někoho to skončí rýmou, u někoho normálním vlhkým kašlem, někdo má laryngitidu. Takže po týdnu bych se tím fakt netrápila, to už infekční nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
30.11.19 14:35

@Sluníčko1511 to je individualni, syn ted aktualne mel 4 dny falt silnou, ze pres noc spatne dychal, no a uz je doma skoro 14ni protoze sice uz v noci dycha dobre, ale vychrchlava pres den :mrgreen: proste se to zmenilo na vlhky kasel :nevim: do ctvrtka casu dost, uvidis jak na tom bude ve stredu a podle toho se rozhodla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.5.21 20:21

Ahoj, je mi 14 let
Mám úzkost ( jen tak pro info )
Před cca 6 - 7 dny mě začalo bolet v krku, po nějakých 2 - 3 dnech se pridal pocit něčeho v krku ( knedlíku ) na další den se objevil ještě kašel (suchý dráždivý )
Ještě chci dodat že nějaký ten 4 den jsem skoro pořád krkala, opravdu skoro celý den.
Myslím že nějak ve 4 den se objevila hořkost v ústech.
Prosím o radu
Předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
64943
29.5.21 21:10
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 14 let
Před cca 6 - 7 dny mě začalo bolet v krku, po nějakých 2 - 3 dnech se pridal pocit něčeho v krku ( knedlíku ) na další den se objevil ještě kašel (suchý dráždivý )
Ještě chci dodat že nějaký ten 4 den jsem skoro pořád krkala, opravdu skoro celý den.
Prosím o radu
Předem děkuji

Moc nevím, co chceš za radu. Říct rodičům a jít případně k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.5.21 21:33
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 14 let
Prosím o radu
Předem děkuji

Pokud to do pondělí nepřejde, jdi k lékaři. Rodiče to vědí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí