Prudí mě sousedka

Anonymní
25.4.13 11:03

Prudí mě sousedka

Jsem už na palici, celé loňské léto mi sem lezla sousedka, jen jsem otevřela dveře, už byla vevnitř, aniž by čekala jestli jí pozvu dál. Kouřila natajno a aby to manžel nevěděl začla chodit k nám, když přišla poprvé říkám o. k.,jenže pak se tu uprdelila v 8 večer a do deseti jsem nevěděla jak jí odsud dostat. Čekala jsem že příjde tak jednou za měsíc, jenže omyl začla chodit denně a později i několikrát za den, vůbec mě nezajímají ty její nablblé keci, nadávky na manžela, ale byla neodbytná. Nejvíc mě sralo že chodila vždycky večer po 8 hodině, když už jsem dávala děti spát nebo je uspávala, bylo jí to jedno. Nakonec jsem jí jednoho krásného dne napsala ať si chodí hulit někam jinam, po tom co se usadila pomalu v půlce pokojíčku s retkem, přesto že máme balkon, jen proto aby jí neviděla její dcera co byla ještě venku, přitom mi v pokoji usínalo dítě, to byla poslední kapka.Od té doby byl pokoj a nechodila. Včera večer zase přitáhla nalitá jak žok, se záminkou že potřebuje půjčit pro dceru nějaké šaty na focení a zase tu ztvrdla hodinu, do toho jí několoikrát volal její manžel, nebrala mu to takže si pro ní nakonec přišel a na mě koukal jako vrah, že jí sem snad tahám, nebo nevím co si o tom myslí. Dnes mě od rána bombarduje esemeskama, jakej je ten její vůl, že příjde na pokec, nebo se z něj zcvokne. Poprvé jsem jí napsala, že ne že budu mít návštěvu, ona že jí to nevadí, tak jsem jí odepsala, že mě to vadí. A ona zase že počká až návštěva odejde a příjde potom. Bože jak já jsem byla loni ráda že jsem se jí zbavila a už to začíná znovu, ona je jak veš. Nejhorší je že jsem jí včera ty šaty půjčila a ona je bude muset vrátit, takže se oplzlé návštěvě nevyhnu. Nejsem člověk kterej řekne narovinu běž do pr.ele už sem nelez, nevím jak se jí zbavit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2139
25.4.13 11:06

Povedať jej na rovinu, že nemáš záujem o jej návštevy… inak sa to nedá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
25.4.13 11:07

Sorry, ale jestli je tohle myšlený vážně, tak na mě působíš jako člověk, kterej si nechá srát na hlavu a ještě si to dobrovolně rozmaže 8o Prostě neexistuje nějaký samozvaní, nic takovýho, no to bych ji hnala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sofiel
25.4.13 11:07

Nejsem člověk kterej řekne narovinu běž do pr.ele už sem nelez, nevím jak se jí zbavit.

Tak se to prostě budeš muset naučit, nebo ji tam budeš mít furt.. Jiná rada na to prostě není

Příspěvek upraven 25.04.13 v 11:08

• Citovat
  • Upravit
10568
25.4.13 11:08

Já bych jí to řekla narovinu a trošku zaobaleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sofiel
25.4.13 11:09

@peluani :think: počkej, tak buď jí to má říct narovinu NEBO zaobaleně - obojí snad nejde ne?

• Citovat
  • Upravit
8566
25.4.13 11:12

Pokud jí neumíš vyhodit na rovinu (což by ses měla tak jako tak naučit, ještě se Ti to bude v životě hodit), tak to zahraj na stejnou notu jako ona. Tvůj manžel si nepřeje aby k Vám chodila a výslovně Ti to zakázal, je Ti to líto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
25.4.13 11:12

@Sofiel Proč by to nešlo? Mě sem chodila ještě zhruba před rokem kámoška na obědy, nenápadně jsme jí to říkala, a pak jsem jí řekla, at se nezlobí at si vaří doma, že mě to stojí peníze, ale řekla jsem to narovinu a zaobaleně aby se moc neurazila, zalezi fakt jak to reknes no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
25.4.13 11:14

Jestli řešíš jenom jak se vyhnout osobnímu vrácení šatů, tak jí napiš, že se pro ně stavíš ty, až půjdeš… někam (ne odněkud, aby se k tobě nepřipojila a nevlezla zase k vám).
Až ti bude psát, že se staví, buď neodepisuj, nebo napiš, že se ti to nehodí. Neomlouvej se, nevysvětluj, nenabízej jiný termín!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.4.13 11:15
@Milli píše:
Jestli řešíš jenom jak se vyhnout osobnímu vrácení šatů, tak jí napiš, že se pro ně stavíš ty, až půjdeš… někam (ne odněkud, aby se k tobě nepřipojila a nevlezla zase k vám).
Až ti bude psát, že se staví, buď neodepisuj, nebo napiš, že se ti to nehodí. Neomlouvej se, nevysvětluj, nenabízej jiný termín!

Jo tak jestli takhle píše dopředu tak by to šlo. Já měla za to, že zvoní u dveří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
25.4.13 11:15

Neparat se s ní a říct jí to na rovinu, jinak ji tam budeš mít pořád, nebo ať jí to řekne manžel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
25.4.13 11:16

Nejlepší bude říct to narovinu, nechápu nějaký takovýhle výmluvy, jí to je evidentně jedno, tak musíš natvrdo. Když to nedokážeš tak si to holt budeš užívat no :roll: bože to jsou starosti :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
10568
25.4.13 11:18

@K.Black nazdarek kocko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
25.4.13 11:19

No, když jsem se nastěhovala sem do vesnice, tak jedna paní co má také dítě ve stejné škole jako já, se dost neodbytně chtěla kamarádit :zed: Celkově náš rozhovor začal tím, že začala pomlouvat nějakou jinou ženskou z vesnice-a že se k nám bude nutit ale že je to mrcha blablabla už při prvním rozhovoru jsem ji řekla, že klidně může že na nikoho moc času nemám a když tak budu ráda, když přijedou kamarádky z místa bydliště-odkud pocházím. No na tu kterou tak pomlouvala jsem ještě nenarazila, ale tahle se začala těce vnucovat, že jako by si u nás mohli její děti s našima pohrát atd… Asi podvakrát jsem ji řekla, že jednou musím něco na zahradě a že na vykrandávání nemám čas, podruhé když zvonila u dveří tak jsem byla na odchodu. Nechápala, jako že nemám čas-jsem ji řekla, že toho mám prostě hodně a na vykecávání u kávinky čas prostě nemám a tak trochu ji vystrčila ze dveří, řekla ahoj a zavřela - už se nestavila. Na tyhle lidi nesmíš moc brát ohled a občas je prostě nutné být netaktní. Jinak to nepochopí a budou prudit dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
25.4.13 11:20

Řekla bych jí to narovinu a natvrdo :! Jinak se jí nikdy nezbavíš :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie