Prudí mě sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11522
25.4.13 11:22

Kdyz uz se u vas citi jako doma, tak bych ji dala vysavac do ruky a pronesla: kdyz uz jsi tady, tak mi alespon vysaj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.13 11:22
@Milli píše:
Jestli řešíš jenom jak se vyhnout osobnímu vrácení šatů, tak jí napiš, že se pro ně stavíš ty, až půjdeš… někam (ne odněkud, aby se k tobě nepřipojila a nevlezla zase k vám).
Až ti bude psát, že se staví, buď neodepisuj, nebo napiš, že se ti to nehodí. Neomlouvej se, nevysvětluj, nenabízej jiný termín!

Já na její zprávy můžu se stavit už dávno nereaguju, protože i když ji napíšu že se mi to nehodí, stejně příjde. S tím manželem to tak nějak bylo loni, řekla jsem jí že manžel nechce aby k nám chodila, tak vyčkávala až nebude doma :zed: Takže chodí nezvána, zkoušela jsem jí to několikrát říct zaobaleně, ale buď je opravdu tak dutá že jí to nedochází, nebo je jí to úplně jedno, že nám tu vadí. On už jí totiž u sebe nechce nikdo, když jsem jí loni psala ať už sem nechodí, obcházela snad včechny sousedy z okolí a pomalu ale jistě jí všichni posílali do patřičných mezí, takže se vrátila opět ke mě. No hold budu muset být hnusná. Kamarádí spolu naše děti, tak nevím asi se to na tom dost podepíše, ale nedá se nic dělat, tohle je fakt nesnesitelné.

• Citovat
  • Upravit
K.Black
25.4.13 11:23

@peluani :hug: ahojda :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Sofiel
25.4.13 11:23

@peluani :think: aha.. no já jsem huba nevymáchaná, takže vše jen narovinu.. nemám ráda chození kolem horké kaše

• Citovat
  • Upravit
46867
25.4.13 11:25

Ja bych ji oznamila uz po druhe na vsteve, ze me jeji navstevy obtezuji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
25.4.13 11:26

A nebo bych ji neotevrela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.4.13 11:28
@Anonymní píše:
Já na její zprávy můžu se stavit už dávno nereaguju, protože i když ji napíšu že se mi to nehodí, stejně příjde. S tím manželem to tak nějak bylo loni, řekla jsem jí že manžel nechce aby k nám chodila, tak vyčkávala až nebude doma :zed: Takže chodí nezvána, zkoušela jsem jí to několikrát říct zaobaleně, ale buď je opravdu tak dutá že jí to nedochází, nebo je jí to úplně jedno, že nám tu vadí. On už jí totiž u sebe nechce nikdo, když jsem jí loni psala ať už sem nechodí, obcházela snad včechny sousedy z okolí a pomalu ale jistě jí všichni posílali do patřičných mezí, takže se vrátila opět ke mě. No hold budu muset být hnusná. Kamarádí spolu naše děti, tak nevím asi se to na tom dost podepíše, ale nedá se nic dělat, tohle je fakt nesnesitelné.

Tak jestli je to taková koza tak nevím na co čekáš. Přichází nepozvána, nevhod, tam kde jí nikdo nechce - myslím, že to sama ví a asi si prostě jediná, kdo jí to z širého okolí neřekl, takže chodí za Tebou no. Tak se vzchop a řekni jí to pěkně od plic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
25.4.13 11:29

@Sofiel ja taky driv takova byla, ale vymstilo se mi to a to hodnekrat, lepsi je to rict zaobalene, ten dotycni pochopi a tolik se neurazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sofiel
25.4.13 11:33

@peluani bohužel v rodině od chlapa to polopatě říct nejde.. Takže tchána jsem poslala do zádele už několikrát a věř že mi to vůbec nevadí. Tam kde vím, že by to dotyčná osoba s IQ nepochopila, to vysvětluji polopatě, ale tak jak to je :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.13 11:34

Včera to bylo po dlouhé době poprvé, tak snad se to už nebude opakovat, jestli jo, tak budu posílat manžela, on je huba nevymáchaná, myslí si o ní svoje, ani se to sem nedá napsat :mrgreen: Taky mě ještě napadlo, že pro ty šaty k ní pošlu holku a bude vyřešeno.

• Citovat
  • Upravit
12978
25.4.13 12:05

Otevřela bych dveře, kýchla bych si a řekla jí, že jsem bohužel alergická na blbce..a zase dveře zavřela.
Je to narovinu a přitom zaobaleně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.13 12:10
@Lizbeth píše:
Otevřela bych dveře, kýchla bych si a řekla jí, že jsem bohužel alergická na blbce..a zase dveře zavřela.
Je to narovinu a přitom zaobaleně :mrgreen:

To fakt? :mrgreen: Obdivuju lidi co tohle dokážou, já jsem byla bohužel vždycky takovej osel, se kterým se dalo vorat.Budu muset vystrčit růžky, nebo se pořádně zlískat a stavit se u ní, to kolikrát řeknu i věci který jsem ani říct nechtěla :oops:

• Citovat
  • Upravit
e-máma
25.4.13 12:10

Jak ona ktobě tak ty k ní! když ona si před tebou nebere servítky, tak si je takyn eber a řekni že na ni nemáš čas a že o její návštěvy nestojíš.

• Citovat
  • Upravit
47759
25.4.13 12:17
@Lizbeth píše:
Je to narovinu a přitom zaobaleně :mrgreen:
:pankac: :pankac: to je dobrý :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.13 12:36

Potřebovala bych si udělat nějakej kurz asi, naši mi celej život vštěpovali, chovej se k lidem slušně, nevíš kdy koho budeš potřebovat. Ale už mě nenaučili jak se chovat, když někoho fakt nepotřebuju :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová