Prudké bouchání nožičkami

484
11.2.14 18:08

prudké bouchání nožičkami

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, moje dcera má 6 měsíční miminko a nelíbí se mi, že při koupání jí nechá mlátit do vaničky (z umělé hmoty) nožičkama, aby cákala, jsou to docela velké rány a miminku se to líbí, ale mě přijde, že je to moc, aby se těmi otřesy pak malé něco nestalo i v hlavičce. A dělá to i do koberce, až to fakt duní. Nechtěla jsem jí zatím nic říkat, než budu mít víc názorů. Hned se mi urazí, když jí chci poradit. Co si vy si o tom myslíte? Děkuji za názory
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
11.2.14 18:12

Náš mlátil nohama do přebalováku tak, že jsem myslela, že tam bude mít modřiny a nikdy nic, neřeš to..
Edit. omlouvám se za tvrdší slova v příspěvku, nejdřív jsem pochopila, že je to dítě tvé sestry..

Příspěvek upraven 12.02.14 v 11:54

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
11.2.14 18:12

Myslím, že je to v pohodě…v 6 měsících už děti přece běžně i lezou…občas se některé stavějí na nožičky a „ducnou“ na zadek na zem…to je teprv otřes…!!! To jí chceš taky zakázat…???

• Citovat
  • Upravit
24798
11.2.14 18:13

Jindra to dělal jednu dobu taky a kdyby mi někdo řekl, že si tím něco poškodí v hlavě 8o, klepala bych si na čelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
11.2.14 18:14

Přebalovák je ale měký. Nemyslím to zle, jen jí chci poradit,. Tak asi nemám pravdu. Ptala jsem se jí na to bouchání a prý to dělá, tak od 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
11.2.14 18:17

@Dana 07 můj syn tříská nožkama o zem, ve vaničce na přebalováku prostě pořád. Dcera to dělala taky. Zabránit tomu jaksi nelze, jedině svázat do kozelce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
11.2.14 18:17
@Dana 07 píše:
Přebalovák je ale měký. Nemyslím to zle, jen jí chci poradit,. Tak asi nemám pravdu. Ptala jsem se jí na to bouchání a prý to dělá, tak od 4 měsíce.

Pokud si chceš být jistá, volej pediatričce…neptej se tady…nejsme doktorky…máme jen svůj názor. Pokud s ním tvá dcera neprovádí „létání miminek“ tak bych to neřešila…

• Citovat
  • Upravit
24798
11.2.14 18:19

Myslím, že si nijak ublížit nemůže… A fakt za chvíli začne sedat a stoupat a to teprve budou řachy a někdy i na hlavu :zed: Ale to k tomu taky patří. Nejdřív musí spadnout, aby si příště dávali pozor, prcci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
11.2.14 18:21

Můj syn kope nožičkama do podložky, protože ho to baví a má z toho radost, předpokládám, že proto to dělá i vaše vnouče. Kdyby si tím ubližoval, tak s tím nepokračuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

Kluk mi kope do země, do hrany postele když ho položím moc ke kraji po koupání, prostě kope pořád, at kope, pěkně se přitom vyprdi a rozhodně se mu takovymi otřesy nemůže nic stat ;-) Být moje matka tak si od tebe taky nenechám poradit :lol:
edit: pardon ne sestra, ale dcera.

Příspěvek upraven 11.02.14 v 18:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Dana 07 Já vás nechci strašit, ale mám tchýni, která se taky moc angažuje (mě by se to teda osobně nelíbilo ani od mojí mamky), a už teď v těhotenství se jí snažim co nejvíc vyhýbat, abych nemusela poslouchat ty její „samozřejmě zaručeně nejlepší“ rady. Nic ve zlém, ale aby to dceři taky trošku nezačalo lézt na nervy… :-) (a omlouvám se za anonym, ale nepotřebuju, aby mě tu přítel odhalil :D -třeba by byl zklamanej, že to ventiluju takhle veřejně)

• Citovat
  • Upravit
8959
11.2.14 18:23

Nevím, přijde mi to normální. Syn má 6,5 měsíce a už tak měsíc bubnuje nohama do všeho co to jde.. Ale že by se mu mělo něco stát s hlavou? To se mi nezdá.. Spíš mám vždycky strach, že si rozbije patičky, jsou to fakt šlupky, hlavně v postýlce do šprušlí, ale zas si říkám, že kdyby mu to působilo takovou bolest, tak to nedělá třeba 5 minut v kuse..:-)
Neboj a dceru nech, zbytečně si budete mezi sebou dělat zle..:-)

EDIT: a miluje to, vždycky se to u toho usmívá, nebo vysloveně řádí :-)

Příspěvek upraven 11.02.14 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
11.2.14 18:23

V 6 měsících dcera stála v postýlce, to byly rány! Nemyslim, že by se jí něco stalo. A pokud víš, že se urazí, tak jí nerad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
11.2.14 18:25

No tak to teda nevím co bys říkala u nás, malý jsou 2 měsíce a při koupání mlátí nožičkama lehce ve vaně taky, potom jí oblékám na pračce(samozřejmě že tam mám podložky aby to bylo měkké) a jak tříská nožičkama o pračku tak to je teprve jízda a i když je to vyměkčené tak nic moc, ale žije.
Pamatuj děti jsou nerozbitný a omyvatelný (toto říká moje dětská lékařka vždy s nadsázkou)

• Citovat
  • Upravit
zrzana2
11.2.14 18:36

Moje mala se v sesti mesicich postavila. A parkrat spadla na hlavu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure