Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AniNevim píše:
mam s nim jet na pohotovost? Nebo staci pichat prstem?
PÍCHAT PRSTEM!!!
![]()
@AniNevim píše:
mam s nim jet na pohotovost? Nebo staci pichat prstem?
zavolej tu záchranku a řekni, ať pošlou doktora nebo sanitáka s dlouhýma prsty, to by mohlo na začátek stačit ![]()
@kubykula píše:
zavolej tu záchranku a řekni, ať pošlou doktora nebo sanitáka s dlouhýma prsty, to by mohlo na začátek stačit
Dost, dost, dost
![]()
@kubykula píše:
zavolej tu záchranku a řekni, ať pošlou doktora nebo sanitáka s dlouhýma prsty, to by mohlo na začátek stačit
to znam takove rady, prijedou rovnou s kazajkou, vid? Ze vy se me chcete zbavit?
@kubykula píše:
chaaa ![]()
@AniNevim píše:
to znam takove rady, prijedou rovnou s kazajkou, vid? Ze vy se me chcete zbavit?
tebe nikdy, ale takové rizikové situace bych fakt nepodceňovala ![]()
Tak to jsem ráda, že jsem Vás alespoň rozveselila při dnešním dni
![]()
@andreida píše:
Ahoj holčiny, prosím mám takový asi hloupý dotaz jsem v 34.tt a dnes když jsem brala krabici z komody a měla jsem jí v ruce byl na ní pavouk a já s ní reflexivně švihla rukou o zem… teď mám ale strach aby takovýto rychlý pohyb nějako neublížil mimi prosím o Váš názor děkuji už mám strach opravdu o vše![]()
![]()
![]()
![]()
Dneska to tady zas žije ![]()
Ne zakladatelko, miminku se nemůže absolutně nic stát:)
Radsi si pak neporizuj druhy, abys nedelala prudkej pohyb
natoz zvedat starsi dite xkrat denne, nosit ho, behat za nim venku atd
Prosim te hod se do klidu. Co budes delat, az se to narodi? Neres blbiny ![]()
@andreida píše:
Ahoj holčiny, prosím mám takový asi hloupý dotaz jsem v 34.tt a dnes když jsem brala krabici z komody a měla jsem jí v ruce byl na ní pavouk a já s ní reflexivně švihla rukou o zem… teď mám ale strach aby takovýto rychlý pohyb nějako neublížil mimi prosím o Váš názor děkuji už mám strach opravdu o vše![]()
![]()
![]()
![]()
Promiň, ale to si snad děláš srandu, ne? Tak kdyby Tě ta krabice třeba bouchla do břicha anebo by ses lekla toho pavouka, tak snad by stálo za to se tady o tom bavit, ale tohle? Jako jak myslíš, že by to mohlo ublížit mimču? Pokud bude průvan a třískne to s dveřmi, pokud se nelekneš, může to nějak ublížit miminku? Někdy mi přijde, že se tady fakt řeší blbosti. Jestli jsem se Tě nějak dotkla, tak se omlouvám.
PS - nečetla jsem ostatní příspěvky, jen tenhle Tvůj.