Prudký pohyb ve 34. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1189
4.6.14 17:40
@AniNevim píše:
mam s nim jet na pohotovost? Nebo staci pichat prstem?

PÍCHAT PRSTEM!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.6.14 17:40
@AniNevim píše:
mam s nim jet na pohotovost? Nebo staci pichat prstem?

zavolej tu záchranku a řekni, ať pošlou doktora nebo sanitáka s dlouhýma prsty, to by mohlo na začátek stačit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
4.6.14 17:41
@kubykula píše:
zavolej tu záchranku a řekni, ať pošlou doktora nebo sanitáka s dlouhýma prsty, to by mohlo na začátek stačit :mrgreen:

Dost, dost, dost :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
4.6.14 17:41
@kubykula píše:
zavolej tu záchranku a řekni, ať pošlou doktora nebo sanitáka s dlouhýma prsty, to by mohlo na začátek stačit :mrgreen:

to znam takove rady, prijedou rovnou s kazajkou, vid? Ze vy se me chcete zbavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
4.6.14 17:42
@kubykula píše:

chaaa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
4.6.14 17:47

Tak dobře jsem se už dlouho nepobavila (2 diskuse)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.6.14 17:49

Urcite ne :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
4.6.14 17:49
@AniNevim píše:
to znam takove rady, prijedou rovnou s kazajkou, vid? Ze vy se me chcete zbavit?

tebe nikdy, ale takové rizikové situace bych fakt nepodceňovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
4.6.14 17:52

Tak to jsem ráda, že jsem Vás alespoň rozveselila při dnešním dni :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
4.6.14 18:08
@andreida píše:
Ahoj holčiny, prosím mám takový asi hloupý dotaz jsem v 34.tt a dnes když jsem brala krabici z komody a měla jsem jí v ruce byl na ní pavouk a já s ní reflexivně švihla rukou o zem… teď mám ale strach aby takovýto rychlý pohyb nějako neublížil mimi prosím o Váš názor děkuji už mám strach opravdu o vše :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Dneska to tady zas žije :-D
Ne zakladatelko, miminku se nemůže absolutně nic stát:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.14 18:23

Radsi si pak neporizuj druhy, abys nedelala prudkej pohyb :lol: natoz zvedat starsi dite xkrat denne, nosit ho, behat za nim venku atd ;) Prosim te hod se do klidu. Co budes delat, az se to narodi? Neres blbiny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
4.6.14 19:12
@andreida píše:
Ahoj holčiny, prosím mám takový asi hloupý dotaz jsem v 34.tt a dnes když jsem brala krabici z komody a měla jsem jí v ruce byl na ní pavouk a já s ní reflexivně švihla rukou o zem… teď mám ale strach aby takovýto rychlý pohyb nějako neublížil mimi prosím o Váš názor děkuji už mám strach opravdu o vše :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

Promiň, ale to si snad děláš srandu, ne? Tak kdyby Tě ta krabice třeba bouchla do břicha anebo by ses lekla toho pavouka, tak snad by stálo za to se tady o tom bavit, ale tohle? Jako jak myslíš, že by to mohlo ublížit mimču? Pokud bude průvan a třískne to s dveřmi, pokud se nelekneš, může to nějak ublížit miminku? Někdy mi přijde, že se tady fakt řeší blbosti. Jestli jsem se Tě nějak dotkla, tak se omlouvám.
PS - nečetla jsem ostatní příspěvky, jen tenhle Tvůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
4.6.14 21:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat