Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holčiny, prosím mám takový asi hloupý dotaz jsem v 34.tt a dnes když jsem brala krabici z komody a měla jsem jí v ruce byl na ní pavouk a já s ní reflexivně švihla rukou o zem… teď mám ale strach aby takovýto rychlý pohyb nějako neublížil mimi prosím o Váš názor děkuji už mám strach opravdu o vše
![]()
@andreida píše:
Ahoj holčiny, prosím mám takový asi hloupý dotaz jsem v 34.tt a dnes když jsem brala krabici z komody a měla jsem jí v ruce byl na ní pavouk a já s ní reflexivně švihla rukou o zem… teď mám ale strach aby takovýto rychlý pohyb nějako neublížil mimi prosím o Váš názor děkuji už mám strach opravdu o vše![]()
![]()
![]()
![]()
nene ![]()
A nirmálně se jen ponalu plížíš? Nebo jak se vyhýbáš prudkým pohybům?
Osobne bych mela spis strach z soku z pavouka nez z prudkeho pohybu. Navrhuji zalozit diskuzi na tema sok z pavouka ![]()
A ne, prudky pohyb rukou diteti v deloze fakt neublizi
Neplížím to víš že ne, ale už si připadám jak blázen ten konec mě asi
děkuji za uklidnění ![]()
Holky, jsem 17.tt, muze memu miminu nejak ublizit ty momentalni otresy bricha a ucuravani ve dvou diskuzich?
@AniNevim píše:
Holky, jsem 17.tt, muze memu miminu nejak ublizit ty momentalni otresy bricha a ucuravani ve dvou diskuzich?
tak to už bych se. Možná bála, protože dneska je to fakt masakr ![]()
@AniNevim píše:
viděla bych to minimálně na zavolá záchranky ![]()
@kubykula píše:
viděla bych to minimálně na zavolá záchranky
mam s nim jet na pohotovost? Nebo staci pichat prstem?
A ja cekala nejakou totalni katastrofu
ja si treba v 28tt vsimla, ze jsem si na brise udelala modrinu, kdyz jsem sundavala tv z police v satne a oprela jsem si ji o nohu a bok a nejak zvlast me to nevykolejilo… klid fakt ti nic nehrozi…