Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer
je to takový blby sem vypisovat ale vážně si nevím rady a na internetu nic není
teď jsem dostala jakoby silný průjem a spis ze mě teče hodně krve než stolice
nevíte někdo prosím co to může byt? Mám nemocnici celkem daleko tak ať vím jestli jet nebo ne
děkuji
Jsi normální?Val na pohotovost však ti klidně mohlo něco prasknout v břiše
![]()
zvlášť když jsi těhotná bych se neptala a frčela do nemocnice ![]()
Pokud si jsi jistá, že jsi v posledních 48 hodinách nesnědla kvanta červeného ovoce, řepu či pod., což by mohlo být na první pohled zaměnitelné s krví, jeď na pohotovost.
Určitě bych zajela, ale zase se proboha nestresuj. Krev v průjmu je u střevní chřipky běžná. Vím o čem mluvím. Právě ležím doma na antibioticích, zřejmě po otravě jídlem. V noci ze soboty na neděli ze mě snad šla jenom krev…
A lékařka říkala, že je to běžný jev. Ale k lékaři každopádně jeď!
@Tom-Jerry píše:
zvlášť když jsi těhotná bych se neptala a frčela do nemocnice
to má někde nějakou další diskuzi? V úvodu není nic o těhotenství.
Šmarjaaa, ale jestli jsi těhotná, tak to jeď okamžitě a neseď na emiminu… ![]()
@vokishka píše:
to má někde nějakou další diskuzi? V úvodu není nic o těhotenství.
jo jo právě že má
@Terka2912 píše:
@vokishka zapomnela jsem zmínit ze jsem v 8tt
Tak v tom případě jsi praštěná jako… Už jedeš? A pro příště si zavolej do nejbližší nemocnice a neptej se mamin na netu… ![]()
Rozhodně volat 155. Určitě poradí popř. tě odvezou. Když je krev někde kde nemá být je něco určitě špatně. Rozdíl je jestli jsi to nepřehnala s červenou řekou nebo s něčím takovým co má moc červeného barviva. Na to se tě budou určitě ptát. Jen nechápu proč píšeš sem
a navíc když jsi těhule? To mi hlava nebere ![]()
@Ebbi77 protože to má do nemocnice daleko a co kdyby ji z monitoru vyskočil doktor
to je argument fakt ![]()
@mrazik6 večer se to uklidnilo ale byla jsem dnes u svého gynekologa který mi dal doporučení na chirurgii na vyšetření kdyby to stále pokračovalo , rikal ze mi mohla prasknout nějaká větší Žilka jenom .. ![]()