Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Co si predstavujes ue by se mohlo stat?Nestane se absolutne nic,ja jedna uplne vse krome tataraku a sushi.
Nestane.
Jen si z toho neudělej pravidlo. Už k vůli nevhodnosti složení a nabírání váhy.
Nestane se vůbec nic
Jez úplně všechno na co máš chuť a není ti z toho zle. Vyhnula bych se pouze syrovému masu typu tatarák, majonézám někde v bistru nebo restauraci kvůli salmonelóze a plísňovým sýrům a hodně pikantním věcem. Já celé své těhotenství prožila na Coca Cole, borůvkových jogurtech a zapečeném rohlíku s anglickou slaninou a sýrem
Gratuluji k těhotenství ![]()
Jeee já snědla chipsů za 3 těhotenství
dej si klidně i větší balík
![]()
nestane,jen si dej pozor na sůl,která zadržuje v těle vodu.Já je v těhu nejedla,protože je nejím vubec.
Nestane se ti nic, já se v téhotenství vyhýbala akorát sushi, když jsem byla v Japonsku (mají méně přísnější normy u ryb než v EU).
Já měla i ten tataráček a bez plisnovych sýrů taky nevydržím ani týden ![]()
když se s tím nebudeš ládovat denně, tak se nestane vůbec nic.
taky jsme se v těhu hlídala, já se hlídám normálně, jsme hodně přes zdravou stravu, ale v těhotenství, v prvním trimestru - ob den půl litru coly, to jediný mi pomáhalo na žaludek, prý ranní nevolnosti - celodenní
a nestalo se nic..
můžeš všechno kromě syrového masa a celkově špatně zpracovaných surovin, n co máš chut, řídila bych se tím, všeho s mírou
Nestane se nic
Já jsem se snažila v těhotenství jíst co nejzdravěji, ale také jsem párkrát jedla brambůrky a čokolád jsem se nedokázala vzdát vůbec ![]()
Co by se mělo stát
Jako jsou nezdravé, ale já je miluju. Nesmím je kupovat, protože jinak spráskám celý pytlík
a v těhotenství jsem je taky jedla ![]()
… aneb jak vystresovat těhotnou ženskou. klidně si dej. v obou těhu jsem jedla vše. v druhém jsem každý den snědla ananas, a pokud nebyl ananas, tak jsem pila ananasovej džus. a prý se to vůbec nedoporučuje. ale tělo chtělo, tak jsem mu dopřála.
Holky je to sice blba otázka ale je to moje první těhu všichni mi říkají co smím a nesmím. Mám strašnou chuť na chipsy
stane se něco když si dam menší balíček? Omlouvám se za blbou otázku.