Chipsy

Anonymní
6.8.18 11:48

Chipsy

Holky je to sice blba otázka ale je to moje první těhu všichni mi říkají co smím a nesmím. Mám strašnou chuť na chipsy :D stane se něco když si dam menší balíček? Omlouvám se za blbou otázku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
6.8.18 11:49

Ne, nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
6.8.18 11:50

Co si predstavujes ue by se mohlo stat?Nestane se absolutne nic,ja jedna uplne vse krome tataraku a sushi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
6.8.18 11:51

Nestane. :mrgreen: Jen si z toho neudělej pravidlo. Už k vůli nevhodnosti složení a nabírání váhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
6.8.18 11:53

Nestane se vůbec nic :) Jez úplně všechno na co máš chuť a není ti z toho zle. Vyhnula bych se pouze syrovému masu typu tatarák, majonézám někde v bistru nebo restauraci kvůli salmonelóze a plísňovým sýrům a hodně pikantním věcem. Já celé své těhotenství prožila na Coca Cole, borůvkových jogurtech a zapečeném rohlíku s anglickou slaninou a sýrem :mrgreen: Gratuluji k těhotenství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2470
6.8.18 11:54

Jeee já snědla chipsů za 3 těhotenství :mrgreen: :hug: dej si klidně i větší balík :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
6.8.18 11:57

nestane,jen si dej pozor na sůl,která zadržuje v těle vodu.Já je v těhu nejedla,protože je nejím vubec.

• Citovat
  • Upravit
10032
6.8.18 12:02

Nestane se ti nic, já se v téhotenství vyhýbala akorát sushi, když jsem byla v Japonsku (mají méně přísnější normy u ryb než v EU).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
6.8.18 12:10

:mrgreen: ty jsi prdlous. Jen si dej. Taky bych si dala  8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
6.8.18 12:12

Já měla i ten tataráček a bez plisnovych sýrů taky nevydržím ani týden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
6.8.18 12:12

když se s tím nebudeš ládovat denně, tak se nestane vůbec nic.
taky jsme se v těhu hlídala, já se hlídám normálně, jsme hodně přes zdravou stravu, ale v těhotenství, v prvním trimestru - ob den půl litru coly, to jediný mi pomáhalo na žaludek, prý ranní nevolnosti - celodenní :D a nestalo se nic..

můžeš všechno kromě syrového masa a celkově špatně zpracovaných surovin, n co máš chut, řídila bych se tím, všeho s mírou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.8.18 12:15

Buď ráda, že nemáš jako já chuť na melouny v lednu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3736
6.8.18 12:27

Nestane se nic :lol: Já jsem se snažila v těhotenství jíst co nejzdravěji, ale také jsem párkrát jedla brambůrky a čokolád jsem se nedokázala vzdát vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
6.8.18 12:27

Co by se mělo stát :D Jako jsou nezdravé, ale já je miluju. Nesmím je kupovat, protože jinak spráskám celý pytlík :oops: a v těhotenství jsem je taky jedla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
6.8.18 12:28

… aneb jak vystresovat těhotnou ženskou. klidně si dej. v obou těhu jsem jedla vše. v druhém jsem každý den snědla ananas, a pokud nebyl ananas, tak jsem pila ananasovej džus. a prý se to vůbec nedoporučuje. ale tělo chtělo, tak jsem mu dopřála.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky