Průjem a bolest bříška

946
8.1.12 10:47

Průjem a bolest bříška

Ahojky maminky mám problém se svou 11 měsíční dcerou už asi týden je protivná a má průjem ze začátku jsem myslela že jsou to zoubky ale nepřijde mi že by jí rostli a k tomu ji asi bolí bříško. Hodně se propíná do luku pak si prdne a vystřelí z ní i průjem !!! Má různé barvy od žluté přes zelenou do hněda. Občas je to jen voda s kouíčkama občas trošku kašovité. Takhle si prdne třeba i 10× za den. K doktorce jdeme až koncem ledna tak co myslíte mám tam s ní vlítnout už zítra. Nebo máte nějaká podobnou zkušenost. Vím že ze zoubků může být průjem ale až tak častý ??? A i bolest bříška ??? Je mi jí líto je protivná nespí !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
946
8.1.12 12:00

???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.1.12 12:06

radeji k doktorovi u nas to trvalo dlouho ale protoze maly trpel na prdy tak se to moc neresilo. Nedavno z nej vylitla zelena voda tak se udelali vytery a zjistili premnozeni bakterie e-coli. Mame hylak a davame cerny caj s bananem a je celkem klid kdyz si odmyslim ty vetry ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronikamayerova
8.1.12 12:53

Náš Danielek je sice velký( 2 roky a devět měsíců),ale máme něco podobného.Taky si stěžuje že ho bolí bříško a má sem tam průjem+prdy.Jdeme s ním zítra k doktorce.Hodně teď řádí střevní chřipky…

• Citovat
  • Upravit
cher
8.1.12 15:02

Nemá k tomu teploty? Nás takhle hospitalizovali s malou(19 měsíců) na silvestra, byla jsem tam 6 dní. Má Campilobakterii, je to nějaká mutace salmonely, tak máme dietu-žádné mléko, tuky apod a budem chodit na výtěry. Zajdi určitě k dr, nemusí to být, to co máme my, ale jistota je jistota.

• Citovat
  • Upravit
946
8.1.12 15:27

Teplotky nemá ale určitě tam zajdu jak říkáš jistota je jistota a radši zbytečná cesta než pak litovat že sem tam s ní nešla !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí