To naše mrně kouše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1366
8.1.12 10:32

to naše mrně kouše

ahoj holky, naší malé je 15M a když neni po jejim nebo má vztek, tak kouše. Kouše jenom mě nebo do něčeho. dělá to vždy, když jí něco zakážu nebo se nad něčím rozvteká (ale né 20× denně, tak max 3×), tak přijde jakože pomazlit, ale kousne mě, když to postřehnu, že na mě odvírá pusinu, tak dostane vynadáno, tak jde a kousně něco jinýho (třeba do polštáře nebo tak). včera mě kousla do stehna a mám tam modřinu :zed: . nikoho jinýho nekouše. kousnutí je jediná věc, za kterou dostane přes zadek (jedno plácnutí). Přejde jí to? nebo bude kousat i do dětí ve školce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
8.1.12 10:38

segra kousala.....i ve školce…máma jí pohrozila, že bude nosti náhubek jako pes a to tenkrát zabralo…

ale takhle na malou…nevim.. :think:

náš prcek taky někdy kousne, ale on to dělá z radosti, taky nevim,co s tím, ale zatím jen zakazujeme…uvidíme, zda ho to časem přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.1.12 10:43

Já když jsem byla malá, tak jsem taky kousala :lol: I děti ve školce, když mi brali hračky :mrgreen: Máma se ptala dr. co s tím, říkala, že nic, že to přejde samo. A přešlo :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
8.1.12 11:00

mala taky jeden cas kousala i malou moji sestrenice. kousou, protoze nevi, jak to boli- vetsinou. reseni je, kousnout taky, samozrejme primerene. u nas to zabralo.
to same jako tahani za vlasy. kdyz zjisti, ze to co dela boli a ze se jim to vrati, vetsinou prestanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9016
8.1.12 11:39

Já prej kousala taky, tvrdí to moje ségra a moje malá (13měsíců) kouše taky, když jí něco seberu a udělám tyty, tak pěk občas jde kouše se vzteky buď do svojí ručičky, nebo kousne rovnou mě a nebo kouše do stolu, do gauče, do polštáře..... Je to malá kanálie vztekací.. Nedělá to denně, to zas ne, ale při velkym vzteku jo…To přejde, dělala jsem to taky a teď už nikoho nekoušu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
8.1.12 12:06

holky díky, jsem ráda, že malou tigřici nemám sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
8.1.12 13:15

Moje má 18 m a taky kouše. Ne ze vzteku, ale jen tak pro zábavu. A taky jenom mě, potvůrka mrňavá. Kousne mě, a sama si udělá ty ty. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21515
8.1.12 16:46

klárka kousala tak půl roku. ze vzteku i z radosti, protože neuměla jinak zpracovat svoje emoce. třeba vběhla do jesliček a jak byla nadšená, že tam je, tak první dítě, které potkala, hryzla. pořád jí musel být někdo za zády. zkoušela jsem všechno - hubovat, plácat, kousnout na oplátku a nakonec pomohlo, že povyrostla a dostala trochu rozum a také, že jsem ji posílala, aby se omluvila, že to druhé bolí.
no a viktor s tím začíná taky, tak se máme všichni na co těšit. ten ještě jako bonus, když ho odnáším od něčeho nebezpečného, ale zajímavého, tak mi strhává brýle a háže na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.1.12 16:51
mamaho píše:
Moje má 18 m a taky kouše. Ne ze vzteku, ale jen tak pro zábavu. A taky jenom mě, potvůrka mrňavá. Kousne mě, a sama si udělá ty ty. :cert:

Ahoj to dělá přesně takhle můj dvouletej syn,kousne mě a uteče a pak se směje,a nebo na sebe dělá ty ty :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí