Průvodce v Osvětimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4373
15.2.15 21:01

Eura, zloté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
15.2.15 21:18

Myslím že i spousta cest. kanceláří zde dělá zájezdy, na dva dny je v tom i prohlídka tábora… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
15.2.15 21:46

@IvousM Zlotýma…ale na každém rohu mají směnárničky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
16.2.15 06:55

@IvousM zaplatíš i korunama, není to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
16.2.15 08:33

Moc děkuji. chtěla bych vyrazit, ale četla jsem tady že je lepší se objednat na prohlídku, že je tam mraky lidí, nevíte o nějakých internetových stránkách??

Jo a o stránku dřív byly vyjmenované nějaké knihy, taky jednu přidám… Napsala ji Zdenka Fantlová, název už nevím, ale podle tohodle se dá určitě najít, napsala ji přímo ona a film Colette, ten nedavno dávali v tv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
24.2.15 10:03

Už si to přesně nepamatuju, ale řekla bych že korunama ne..buď Eura nebo kartou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
24.2.15 10:08

Ja jim psala mail na: reservation@auschwitz.org
nebo mrkni tady: http://visit.auschwitz.org/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2074
24.2.15 14:03

Děkuji :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
29.3.15 17:14

Ahojky, prosím nevíte někdo zda je vhodné jet do Osvětimy s kočárkem (dejme tomu golfáč). Byla jsem tam už 3× se školou, nepamatuju si, že bych tam kočárek potkala. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
29.3.15 17:20

@Nikolllet Co se týče přístupu, tak do Březinky by se určitě s kočárkem dalo, v Osvětimi I jsou některé expozice v patře. Ale jestli se ptáš na vhodnost, tak já bych tam malé dítě nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
29.3.15 17:25

@blobfish no.. první mě to přišlo normální, ale když jsem nad tím pak uvažovala tak to asi nebude to pravé ořechové. A co se jedná o ty expozice v patře, to bych oželela, přece jen už jsem tam byla. Spíš mě zajímala ta vhodnost a asi to fakt ok není. Počkám až ji budu moct nechat doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
29.3.15 17:28
@Nikolllet píše:
@blobfish no.. první mě to přišlo normální, ale když jsem nad tím pak uvažovala tak to asi nebude to pravé ořechové. A co se jedná o ty expozice v patře, to bych oželela, přece jen už jsem tam byla. Spíš mě zajímala ta vhodnost a asi to fakt ok není. Počkám až ji budu moct nechat doma :)

Myslím, že to není vhodný. Já tam byla a kočárek ani malý capartíky si nepamatuju.
Je to všechno moc silnej zážitek a já se z toho dlouho vzpamatovávala, takže malý dítě bych určitě nebrala, ale až povyroste do staršího školního věku a bude mít rozum, tak určitě ano. Myslím, že by to všichni jednou měli vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
29.3.15 17:33

@ChochaR jojo, mas pravdu, neni to dobry napad! Az bude vetsi tak urcite, to je podle me povinnost, kor kdyz to mame „za rohem“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
29.3.15 17:46

@Nikolllet ahoj,my byli v Osvětimi je to necelé 2 roky, v srpnu a je pravda, že jsem tam asi 2 kočárky viděla. Podle mě je důležitější tam nebrat větší dítě, které už vnímá…Mimčo opravdu neví, kde je. Toť otázka, zda vůbec děti tam brát či ne, ale pamatuji si za mě, když já byla malá, tam pouštěli až od 17.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
29.3.15 18:11

@Nikolllet Můžu se zeptat, co tě vedlo jet na takové místo 3× a uvažovat o další návštěvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.