Průvodce v Osvětimi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
23.10.15 16:54

Ahoj holky,
v neděli chceme jet do Osvětimi. Českého průvodce neseženeme, jak tak čtu. Tak co dělat? Už jsme tam byli minulý rok a bez té čestiny je to na houby…A ty sluchátka fungují jak?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
5.8.16 09:57

Prosim berou tam eura?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13385
5.8.16 10:07

Koukám že se s návštěvami roztrhl pytel.. :D, ale tak je to jen dobře, člověk by měl znát i třeba pochmurnou historii :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
30.8.18 02:59

Osvětimi průvodce

Ahoj :mavam: Oživuji diskusi…Jak je to teď s průvodcem v Osvětimi?Dočetla jsem se že je tam prý jen do července :nevim: A ještě jsem chtěla vědět jestli někdo nemáte zkušenost s nějakým přespáním tam.Je to přece jen štreka :) Předem dík za zkušenost a tipy :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
30.8.18 06:45

@KittyKatty na oficiálních stránkách jsou přímo rezervace prohlídek, tak se podívej tam, co si pamatuju, tak je to celý rok. A my pak bydleli v Krakově, škoda, když ses takový kousek, tam nezajet. Kdybys chtěla tam tip, tak klidně dám ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
30.8.18 09:15
@KittyKatty píše:
Ahoj :mavam: Oživuji diskusi…Jak je to teď s průvodcem v Osvětimi?Dočetla jsem se že je tam prý jen do července :nevim: A ještě jsem chtěla vědět jestli někdo nemáte zkušenost s nějakým přespáním tam.Je to přece jen štreka :) Předem dík za zkušenost a tipy :kytka: :mavam:

Mohla bys tam také zjistit, kolik bylo kolem továren a jaké firmy nejvíce bohatly na tomto obřím průmyslovém komplexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.