Průvodce v Osvětimi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj holky,
v neděli chceme jet do Osvětimi. Českého průvodce neseženeme, jak tak čtu. Tak co dělat? Už jsme tam byli minulý rok a bez té čestiny je to na houby…A ty sluchátka fungují jak?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám že se s návštěvami roztrhl pytel..
, ale tak je to jen dobře, člověk by měl znát i třeba pochmurnou historii ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osvětimi průvodce
Ahoj
Oživuji diskusi…Jak je to teď s průvodcem v Osvětimi?Dočetla jsem se že je tam prý jen do července
A ještě jsem chtěla vědět jestli někdo nemáte zkušenost s nějakým přespáním tam.Je to přece jen štreka
Předem dík za zkušenost a tipy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KittyKatty na oficiálních stránkách jsou přímo rezervace prohlídek, tak se podívej tam, co si pamatuju, tak je to celý rok. A my pak bydleli v Krakově, škoda, když ses takový kousek, tam nezajet. Kdybys chtěla tam tip, tak klidně dám ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KittyKatty píše:
AhojOživuji diskusi…Jak je to teď s průvodcem v Osvětimi?Dočetla jsem se že je tam prý jen do července
A ještě jsem chtěla vědět jestli někdo nemáte zkušenost s nějakým přespáním tam.Je to přece jen štreka
Předem dík za zkušenost a tipy
![]()
Mohla bys tam také zjistit, kolik bylo kolem továren a jaké firmy nejvíce bohatly na tomto obřím průmyslovém komplexu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.