Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, dělám malý průzkum spokojenosti ve vztahu, přidejte se.. ![]()
chybi mi moznost - odesel za jinou slecnou a nechal nas samotne
My máme celkem pěkný vztah, jen to teď jaksi „kazí“ moje výkyvy nálad (asi nějaký poporodní splín) ![]()
Ahoj,
tak vám nevím, co zatrhnout. Od manžela jsem odešla před rokem a půl, teď konečně snad dojde k rozvodu, ale komunikace je strašlivá. Na druhou stranu mám ale nového přítele a jsem čerstvě zamilovaná. Tak nevím ![]()
Tereza
Tak já jsem zaklikla, že je to rutina a stereotyp, ale přesto svého manžela miluji.
Jsme spolu 12let, 2 roky manželé.
Občas mi příjde, že žijeme jako bratr se sestrou
, ale zas někdy je náš vztah hodně vášnivý
![]()
Asi jak píše misutka…je to taky hodně podle nálady.
Káťo a Gabi to je mi líto. Nechci vás nějak utěšovat nebo radit. Jen chci napsat, že já bych byla úplně v pr…, kdybych byla na vašem místě.
I když na něm vidím chyby /někdy i často/, tak bych bez něj byla strašně nerada. Nevěru vůbec nepřijímám, odsuzuji a beru jakou strašnou zradu. Zradu né jen mě, ale i dětem.
Ale to sem nepatří…
Ahoj.Tak já mám s manželem krásný vztah.Nejspíš to,ale bude tím,že on jezdí s kamionem a vidíme se jenom o víkendech a občas jednou v týdnu,tak tím jsme si vzácnější.Nevím jak by to vypadalo mít ho doma každý den..... ![]()
Po vsem, co jsme za posledni dva mesice prozili je ted doma krasne
Pripadam si jak cerstve zamilovana ![]()
My máme vztah opravdu moc pěkný, ale musím říct, že velkou zásluhu na tom má manžílek, protože je hodně tolerantní. Je to prostě Poklad! ![]()
dušičko, tak Martin zůstal? To ráda čtu!!! A moc vám to přeju!
L.
k tématu: jako gabinka s káťou ![]()
L.
Holky, nebojte - určitě bude líp!!!!!! Musí!
Ahoj,tak já jsem s Lucinkou taky sama,už rok.Tatínek nám za jinou sice neodešel,ale byl pro život naprosto nepoužitelný(nechci moc rozebírat).Dneska můžu říct,že je to někdy hoooodně těžké,ale zastávám názor,než špatný chlap,tak raději žádný ![]()
Přála bych vám všem, abyste našly také partnera, který vás i po 10letech každý den rozesměje. ![]()
Přála bych si, aby všechno v životě mi vyšlo stejně tak dobře jako vztah s partnerem ![]()
My máme taky krásný vztah. Po svatbě se zlepšil a po narození Elišky zase. Ale u nás na tom taky má velkou zásluhu manžel. Je hodně moc tolerantní a není výbušný jako já
![]()