Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Nevím, jestli mi poradíte, ale jsem trochu naštvaná.
Máme doma pevnou linku. Z 90-ti % (když zvednu zvonící telefon) se jedná „O PRŮZKUM TRHU“
. Už nevím, jak slušně ty volající průzkumníky odpálkovat, že na ně nemám čas anebo že nejsem ochotná někomu a někde zveřejňovat své názory, zkušenosti nebo vůbec jakékoliv informace o mně samotné či o mé rodině někomu, koho vůbec neznám a komu je po tom prd. Jak se dá těmhle telefonátům bránit? Asi ne, co? Že nejsem jediná, komu tohle vadí?
Můj manžel je až tak radikální, že se těchto lidí ptá, kolik mu zaplatí za rozhovor…
. Tohle já neumím. Neumím být hned k lidem tak rázná až vulgární. To bych musela být asi ve stádiu hodně velkého naštvání (slušně řečeno). Ale je fakt, že když se takhle zeptá, na druhé straně telefonu se s mým mužem veeeeelmi rychle rozloučí a sami položí telefon…
. Asi bych se tohle měla naučit, že?
Nedalo by se to nejak poresit s poskytovatelem? nakonec nema pravo zverejnovat vase cislo, ne?
ja bych rekla „nezlobte se, nechci se s vami bavit a preji si, aby jste mi uz nikdy nevolali“ Manzel se takhle zbavil nabizecu uveru z reifky.
Myslim, ze se to da urcite domluvit na Telecomu, teda O2, ze si neprejes mit verejne cislo/poskytovane pro tyhle ucely, ale obavam se, ze je to zpoplatnene.
Mame pevnou linku se zobrazenim cisla, takze pokud je to nejake podezrele cislo nezvedam, nebo na:,–(im ten nejhnusnejsi hlas a reknu, ze nemam cas, at se nezlobi.
Taky me desne stvou - nejvic, kdyz jim jednou reknes, ze zajem nemas a oni volaji jeste 4× se stejnou nabidkou - predevsim nabidky na internet a satelit.
![]()
a mi takhle volaj i na mobil a vytočila jsem se natolik, když se to jednu dobu opakovalo několikrát, žejsem se vyloženě nasraně zeptala, kde vzali moje číslo, odkud jej mají (prý jim to PC generuje) a vyjela jsem po nich, ať už se ani neodvažujou mi volat (ale chápu, že ten člověk na druhém konci „drátu“ za to nemůže, ale…ono vše má své meze).
Řekla bych, že od tý doby mam klid.
Pokud mi volá můj operátor, řeknu, že sorry, ale mam doma děti a nemam zrovna čas a těžko můžu poradit, kdy ho mít budu. Ale ti volají zcela výjimečně
Ahoj,
docela se mi osvědčilo říct jim, že dělám pro reklamní nebo marketingovou agenturu, oni pak s tebou průzkum dělat nemohou a dokonce si to snad i poznamenávají ve svých databázích.
M.
Radúno, určitě nejsi jediná, koho to štve. Taky toho mám dost, čas na nějaké průzkumy nemám - nejvíc mě pobavila nějaká operátorka, jestli prý mám asi tak 45 minut času na rozhovor ![]()
Odmítla bych je tak nějak jako to psala Pudla, slušně ale narovinu a jasně říct, že si nepřeješ, aby ti volali.
K nám teď často volají lidé (nepředstaví se jménem ani firmou
) a začnou, že volají „z mé pojišťovny“ a protože v mé smlouvě je nutné ze zákona provést nějaké změny, tak by si se mnou chtěli domluvit schůzku. Naposledy jsem tý paní řekla, že to je zajímavý, když žádnou pojistku nemám sjednanou. Kroutila se jako had, že to je zvláštní, že ona má před sebou smlouvu, tak jsem se jí ptala na jaké je jméno a další podrobnosti a nic nevěděla. ![]()
Jednou dokonce nějaká taková pracovnice přišla, zazvonila a řekla, ať si připravím smlouvu s O2, že tam musí něco zkontrolovat, to už mi teda ruply nervy a vyprovodila jsem jí dost zostra…
R.
Tak oni museji - kamarad to delal jako brigadu, ti telefonisti jsou v tom fakt nevinne, maj dokonce slovo od slova, co maji rikat … nema cenu byt na ne hnusny a ani to vlastne neni fair..... spis jim rict, ze si neprejes, aby jeste nekdy volalil, to by meli nekde zaregistrovat a respektovat…
Pudloslava píše:
Tak oni museji - kamarad to delal jako brigadu, ti telefonisti jsou v tom fakt nevinne, maj dokonce slovo od slova, co maji rikat … nema cenu byt na ne hnusny a ani to vlastne neni fair..... spis jim rict, ze si neprejes, aby jeste nekdy volalil, to by meli nekde zaregistrovat a respektovat…
jak řikam, když to nezabralo po dobrém…
Tak mě dřív taky volali -reagovala jsem podle nálady, někdy jsem odpověděla (dle názoru, že ty statistiky se někde sbírat musí, tak se v některých z nich aspoň zobrazí ten můj)
a když jsem neměla náladu nebo čas odpověděla jsem „Promiňte, nemám na vás čas, nashledanou“
Pokud bych chtěla, aby mi nevolali už nikdy, tak bych to tam dodala, tj. „promiňte, ale nemám na vás čas a nepřeji si, abyste mi už volali“
Kamarádka dělávala takhle brigádu - dostali seznam telef.čísel, kam volat a když někdo tohle řekl, tak k číslu psali poznámku Nevolat, zato u jiných si psali třeba * apod, když byl člověk ochotný odpovídat, případně se hodil do nějakého hledaného „profilu“ zákazníka
Teď už mi ale nikdo volat nemůže, rozbila se ná pevná linka (ehm, dcera jí rozbila), takže ven volat můžu, ale když volá někdo k nám, tak to neslyším
pohoda, stejně mi většina lidí volá na mobil a pevnou máme jen kvůli internetu ![]()
No bohužel to nefunguje - aspoň u mě ne:( Řeknu panu X z firmy Y , že o jejich službu nemám zájem, aby mě už nekontaktovali … a za pár dní volá slečna Z z téže firmy a se stejnou nabídkou
Nabízeči všeho druhu mě neskutečně vytáčí ![]()
Ahoj, zrovna tuhle jsem byla na O2 (vytočená do běla
) a údajně jde vymazat číslo z jejich marketingovýho registru = že ho O2 nebude poskytovat marketingovým agenturám. Jde to jak na mobil, tak na pevnou! Nic o zpoplatnění neříkali…
Tak u mě žádosti moc nezabrali, čísla byly prodána v rámci databáze a nebo jedou podle generátoru. A tak se snažím rychle vysvětlit, že fakt nic nebudu řešit ani spolupracovat, ale i tak volají minimálně 1× týdně. Nebo prozvání, ale tohle už neřeším, protože když bych zavolala zpátky, tak je to pro ně signál, že jsem aktivní kontakt ![]()
Haha, teď zrovna řeším, že se mi chtěl chlap vetřít do bytu pod úplně jinou záminkou, aby mě nakonec mohl lámat na placené služby, a odmítnutí bral velmi těžce (a ne dvakrát gentlemansky).
Za mě - pokud se můžu skromně posoudit, tak jsem velmi formální a korektní typ, zdvořilost mi opravdu nedělá potíže. Ale na lidi, kteří kdesi pokoutně vyštrachají mé telefonní číslo, a pak mě svévolně, za účelem vlastního zisku otravují doma, volají mi v době, kdy mi spí děti (toto zrovna nemůžou vědět, ale vytočí mě to nejvíc - mobil zapnu na tichý režim a pořád to můžu zvednout, ale pevnou bych musela vyvěšovat), příp. v poledne, kdy normální člověk obědvá, prudí o víkendech nebo v osm večer, příp. obojí najedou
, já prostě SLUŠNÁ NEBUDU. Resp. neříkám jim sprosťárny, ale velmi otráveně sdělím „Ne, děkuji, nemám zájem, nashledanou“, aniž bych dotyčného nechala domluvit, a prostě to položím. Oni pochopí, že je nenechám vyjádřit se a tím pádem jsem ztracená varta. Opravdu nejhorší je, když je člověk nechá rozkecat se, to se do toho pak špatně skáče. Taky záleží, jakou mají strategii. Pokud na to jdou od lesa, že nemám šanci na začátku poznat, která bije, je moje pozice horší.
Ale jinak mě jejich brigáda absolutně nezajímá, svoje číslo jsem jim nedala. Úplně mi stačí, že na mě pořád skáče někdo s jakousi nabídkou na ulici (bohužel některé neodradí ani matka, co má jedno dítě na motorce, druhé v šátku, plus tašku s nákupem - asi vypadám, že se nudím nebo co
). Od nich je sprosté, že mě ruší doma a snaží se mě občůrat zaobalenými nabídkami, tak proč bych měla být zdvořilá?
V neděli v osm mi volala ženksá z GE Money Bank. Byl to omyl, i když to mi asi nevěřila, práskla jsem s tím velmi rychle. Znechutilo mě, že mě zdržuje od koupacích příprav (děti už nevrlé, řvoucí, zlobící). Až pak mi došlo, že je nejen večer, ale taky víkend
.
Mockrát jsem o tom přemýšlela a opravdu tohle považuju za hrubost mimořádně těžkého kalibru
. A „nezlobte se“ jim tedy říkat nebudu, to by měli říkat oni mně…
Tak pozor, mám to aktuálně, teď mi na služební mobil volali se skvělou nabídkou přejít k jinýmu mobilnímu operátorovi. Věděli, že je to firemní číslo, ale i přesto prý mají pocit, že touhle dobou to jistě chci řešit, protože jejich nabídka je časově omezená. No, moje odpověď byla rychlá, věcná a ukončená hláškou „fakt nebudu říkat proč.“
Mám zkušenost, že když jim řeknete NEMÁM ZÁJEM, tak nepřestanou volat akorát si ty čísla asi prohodí, protože je to pokaždé jiný hlas, ale pořád stejná nabídka. Kvůli tomuto jsme zrušili pevnou linku, tady ti nabízeči volali vždy v nevhodnou chvíli a ve finále už nám na tu pevnou linku nikdo jiný nevolal a vážně mě to rušilo, když mi usnulo dítko a já si chtěla dát chvilku klidu a ne vykládat po telefonu ženské, jaké používám tuky na vaření a nakonec z toho vylezlo pozvání na nějakou předváděčku.