Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@orionk píše:![]()
Ona to není žádná sranda. Na schůzkách mi řekla paní učitelka, že měli přijít rodiče a né poslat sourozence
![]()
Byla jsem rudá až na pr.li a pípla jsem že jako teda já jsem rodič.
Nevím jestli v tu chvíli bylo trapně víc mě, nebo jí.
@orionk To znám. Když jsem měla teprve 2 děti, oba ještě prckové, byli jsme na nějaké akci a manžel hlídal staršího a já mladšího (začínal chodit) a jeden pán se na mě pořád tak hezky usmíval a nakonec přišel za mnou a prý "Hlídáš mladšího sourozence, jo?
" Trapněji mi ještě nebylo
A takových podobných situací bylo… Jsem spíš menší (na výšku 165 cm) a vypadám asi dost mladě no… ![]()
@sao píše:
@orionk To znám. Když jsem měla teprve 2 děti, oba ještě prckové, byli jsme na nějaké akci a manžel hlídal staršího a já mladšího (začínal chodit) a jeden pán se na mě pořád tak hezky usmíval a nakonec přišel za mnou a prý "Hlídáš mladšího sourozence, jo?" Trapněji mi ještě nebylo
A takových podobných situací bylo… Jsem spíš menší (na výšku 165 cm) a vypadám asi dost mladě no…
@sao píše::
@orionk To znám. Když jsem měla teprve 2 děti, oba ještě prckové, byli jsme na nějaké akci a manžel hlídal staršího a já mladšího (začínal chodit) a jeden pán se na mě pořád tak hezky usmíval a nakonec přišel za mnou a prý "Hlídáš mladšího sourozence, jo?" Trapněji mi ještě nebylo
A takových podobných situací bylo… Jsem spíš menší (na výšku 165 cm) a vypadám asi dost mladě no…
A jinak si nedovedu představit, ze by si nas hysterka sam trhal zub. Ale asi by to pro me bylo jednodušší
Je stejny typ, jak psala tady nase druha mladice Sao.
Bude jecet, jen se o zubu zminim, natoz bych se ho dotkla ![]()
No u nás to trhání taky bylo „já si to radši vytrhnu sám, než abys mi ho trhala ty“ ![]()
A další dotaz byl, jestli zoubková víla chodí pro každý zub, že by si vytrhl třeba ještě jeden, když mu stejnak mají všechny vypadat ![]()
A to je jinak taky celkem cíťa
A dotaz - umí vaše robátka plavat? Náš ne, ve velké vodě (bazén, rybník) byl naposledy asi ve 2 letech, pak ze zdravotních důvodů už ne. No a hned od září budou chodit plavat (mají bazém přímo ve škole), tak mám obavu, aby nebyl sám neplavec.
@Jahru plavat neumi ![]()
Ja chci taky vypadat mladsiiiiiiii
kurde hodte snad fotky
Ja vas chci videt
@Jahru Trochu plavat umí… tak 3m uplave ![]()
@Šema Tak zkusíme založit uzavřenou skupinu? Necháme tu na ni odkaz a kdo bude chtít, tak ho přidáme… Třeba až se souhlasem všech…
(myslím potom, až se to zaběhne…)
@Pipet jj urco to bude nejlepsi. Ja ted nejsem na pc a na mobilu to nejde ![]()
Malá plave jen pod vodou, tak do 5 metrů. S otevřenýma očima. Má je jako angorák ![]()
Tak já na to mrknu, co? Stejně ještě dřepím doma na rodičáku s mladším, tak mám času…
![]()
Tak jsem požádala o založení soukromé skupiny - než zakládat otevřenou a pak ji uzavírat…
Až ji admin schválí, tak dám odkaz a potvrdím všem členství ![]()