Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Pipet píše:
TradáááProsím, přidávejte se do skupiny
https://www.emimino.cz/…vnacci-2015/
Já vám to schválím (sice ještě nevím jak, ale to půjde)
Taky prosím ![]()
Ahoj dcera mi jde taky v září do první třídy.
Školu máme přes celý město, takže budu vozit autem. Jen nevím, jak to budu zvládat.
Jedno dítě do školy, druhý do školky, ale vypravit budu muset i další dvě, co mám zatím doma. ![]()
Doufám, že babičky budou jezdit často. ![]()
@Píti40 Mrkni o stránku zpět a zkus se nějak přidat do té skupinky, já ti to schválím - kecáme tam, ať nejsme úplně veřejně ![]()
Je to vlastně taky diskuse, ale vidí ji jen členové té skupiny. Já jsem boss
, takže schvaluju nové členy, ale bereme všechny ![]()
![]()
@Pipet Můžu poprosit taky o přidání? Na tuhle diskuzi jsem narazila až teď, když začínám koumat seznam věcí co vše nakoupit mému prvňákovi ![]()
Děkují ![]()
@Alex Adrian Musíš kliknout na tu skupinu a někde tam požádat o přidání ![]()
Prosím taky o přidání. V záři mi jde do školy poslední dítko.
Je to holčička moc se těší, ale já mám hrozně rozporuplné pocity.
Další etapa života začne a bezstarostno bude fuč. Šťastný vstup do školy jak pro děti, tak pro maminky. ![]()
Dík za přidání.
Po přečtení některých příspěvků jsem se musela zasmát.
Přidám taky jeden:
Byla jsem na nákupu s babičkou a ta se ptá Pavlínky co jí má koupit,
chytře odpověděla jogurt. Tak jo, babička dala do košíku jen jeden pro ní
a Pája odpověděla: Babi, ale my máme dětí moc! ![]()
Tím chtěla říct, že má ještě dva sourozence.
@Kojanka Piš přímo tam diskuse ve skupině, tady už to asi nikdo moc nečte ![]()
An nevím proč píši, asi proto, že chci uklidnit
. Má 3 děti nejstarší šel teď do 1. třídy a musím říct, že je šikovný. Ale asi jsme se moc nepředvedli. 1. den byla rodičovská schůzka kam jsem šla i se svým ročním dítětem a neměl zrovna nejlepší náladu,.. běhal, byl hlučný…(bylo to v době kdy potřeboval jít spát). Hned v pátek jsem si špatně přečetla rozvrh a nedala mu knížku na psaní, minulý týden jsme udělali špatný úkol mou vinou, syn mi říkal, že mají ještě jiný a já mu vysvětlovla, že paní učitelka říkala, že pouze jeden úkol na den no a v neděli jsem mu aktivně vyndala učebnice aj ( jsou to jediné učebnice, které si nenechávají ve škole) a já mu ji zapoměla podat když mi připomínal, protože jsem ji v rychlosti dala na skříň, aby na ní nešahnul ten nejmladší a už jsem to vypustila. Nechci vypadat nezodpovědně, ale asi hend na začátek školního roku není úplně nejlepší rozjezd ![]()
Ahoj holky, chtěla bych poradit kde stáhnu online písanku pro první třídu. Je to jedno jaký díl. díky za reakce Lenka
@jerryna84 píše:
Ahoj holky, chtěla bych poradit kde stáhnu online písanku pro první třídu. Je to jedno jaký díl. díky za reakce Lenka
V papirnictvi za par korun.
Taky je kupuju v papirnictvi, online jsem je nezkousela hledat, nenapadlo me to ![]()
Ale hned prvni co mi vyjelo treba:
http://pisanka.cz/
Ale jinak to fakt kupuju.
@jerryna84 http://www.levneucebnice.cz/ já kvůli tomu, že nemusím platit poštovné. Bydlím blízko.