Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky ![]()
Urcite se tady najde nekdo, komu to v zari zacne
jsem z toho docela nervozni
Pojďte se poradit jakou tasku, backurky a tak ![]()
@Šema hlásím se, unás taky.. a první dítě, takže nevíme nic
ale naštěstí na schůzce učitelky podrobně řekly co kupovat a co ne a proč, co je špatné, tak víme zhruba
befado na suchý zip
aktovku má mrňous už od Vánoc, babička hlásila už 2 dny po porodu, že první aktovku kupuje ona ![]()
@Šema tak mi máme chlapce.. tak asi záleží jeslti holčičce a nebo chlapcovi, ale nám řekli, že musí být uzavřené a musí být bílá podrážka.. Tak jediné co mi z otho nějak plyne jsou asi nějaké tenisky.. fakt nevím.. protože klasické bačkůrky asi už moc ne?
co jsme tak viděla děti, tak to už nemají.. spíš ta školka
Příspěvek upraven 06.07.15 v 12:27
@neumisa a co tělocvik? Nám bylo řečeno, že nechtějí na suchý zip, ale u nás zavazování teda nic moc.. Tak samozřejmě budem doučovat, ale prostě jsem mu to chtěla usnadnit a ne pak několik minut se tam někde zamotávat
ale mají bačkůrky, mnohdy až do 4. třídy, žádný strach… když už, tak tenisky plátěné, kvůli pocení. ale klasické bačkory jsou pořád nejlepší.
no to se bude muset paní učitelka rozhodnout, jestli vytrvá a bude zavazovat 30× tkaničky anebo ustoupí a bude v klidu. Zrovna na tělocvik bude mít synátor suchý zip, neb tkaničky sice umí, ale dlouho to trvá a výsledek nic moc - nemíním učitelku trápit. ![]()
Příspěvek upraven 06.07.15 v 12:29
@Šema že jo
ale asi koupíme nějaké takové ty tenisky, jakoby nazouvací, bez šněrování, zapínání.. nějaké plátěnky
@neumisa že je to kravina..
jako nám hned u zápisu řekli, naučit zavazovat, že chtějí zavazovací.. ale jako já je… normálně dáme na suchý zip a budem cvičit a až fakt to dá - rychle, tak mu pak koupíme na zavazování..
A dáte do tělocvičny, spíš teniskové a nebo botaskové
víš co, ono ve výsledku je to fuk - důležité je, aby to nebarvilo podlahu a drželo pořádně na nohách.