Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9307
6.7.15 14:19

Náš dostal korálky se jménem a knížku :) a na první stránce fotka jeho a to jsem řvala že.. :D a kamarádka jim udělala nádherný dort, dám fotk. Každý předškolák měl svou tašku a ty malinkatý tužku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
6.7.15 14:21
@Petra Z píše:
@sao to měla kamarádka, zároven kolegyně…loni…klučík jí šel do 1.třídy a ona byla v porodnici :lol:

A jak to nesla, že nebyla se synem na zahájení 1.třídy? Tohle jediné mě právě mrzí, že možná propásnu důležitý okamžik v životě prvního syna :,( Ale už jsem s tím celkem smířená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 14:21

@sao a máte překvápko nebo víte co čekáte? Já zrovna včera koukala na porody na youtube :D a na stránky Apolináře :D a vzpomínala. Tak nějak to na mě doléha asi že jsem raketa a děti velký :D Ale s manžou třetí nechceme už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30638
6.7.15 14:25

Nás to čeká taky. Informativní schůzky jsme měli, co půjde, objednám z netu.
První týden můžeme děti vodit do družiny, další týden už ne, jen ke dveřím od družiny.
Aktovku a pouzdro máme, taky svačinový box, pastelky a kulaté nůžky. Seznam je celkem dlouhý, chybí toho dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 14:26

@laducha vítejte :kytka: taky toho máme ještě dost co kupovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
6.7.15 14:26

@Šema Bude to čtvrtý kluk :D Nedá se nic dělat, holčičky prostě neumíme… Ale na miminko se moc těšíme a děti také, sice pořád nechtějí věřit tomu, že sestřička nebude, ale jsou natěšení stejně jako my :D Hrozně to letí, taky mám v živé paměti jak se narodil nejstarší a jak byl miminko, a už je z něho skoro školák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 14:28

@sao mam dvě kamarádky.. Jedna má 4 holčičky :D a ta druhý 4 chlapečky :D tak ty jsi třetí :) Je to jedno, hlavně že to je zdravoučké :) Někdy mě to ještě bere, je mi 30. Ale myslim, že bych to nedala :( Jsem chabrus na záda, a myslím, že by mě to asi fakt dodělalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
6.7.15 14:31

Při loučení se školkou dostal syn taky jakýsi diplom, knížku a pracovní sešit pro předškoláky. Číst už umí, takže knížku si čte sám a pracovní sešit má už ze dvou třetin vyplněný, takže jsem zvědavá co bude dělat po zbytek prázdnin :D

Jo, a jak to máte se zavazováním tkaniček? Nám u zápisu řekli, že musíme přes prázdniny potrénovat, protože to pořád ještě neuměl a než půjde do 1. třídy tak by to prý měl umět, no a teď tedy trénujeme a je to očistec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 14:32

@sao tkaničky 0 :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

Holky a víte tak, jaké budou mít dětikroužky a tak?? A nebo kolik budou mít týdně hodin??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831

@Šema Já jsem měla při třetím těhu taky zdravotní potíže a řekli jsme si že čtvrté už ani náhodou. No, a teď má třetí 3,5 roku a čtvrtý na cestě a kupodivu je tohle těhotenství naprosto pohodové bez potíží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 14:34

@sao u nás musíme prý umět, jak jsme psala vyžadují i obuv do tělocviku, ale já dám suchý zip, nebudu se nervovat, nebo kluka.. až to bude ovládat, tak mu dámna zavazování..
Spíš jde že si sami třeba budou něco zavazovat, nějaké třeba pytlíky na lavici atd.. proto mu chci zavazování usnadnit- nic s tkaničkama - zatím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 14:36

@Šema ty jo. Dort krasnej!!! @sao Tkanicky neumi. Ani ho to neucim. Ma vsecko na suchac. Zatim to neresim.
A gratuluju ke 4 klukovi! At jde vsechno hladce :) My premyslime nad třetím. Ale vaham, prijdu si stara :D Uvidime, jestli to nakonec zrealizujeme. Ted se kluci neustale rvou, takze momentalne nas chute spis presly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65518
6.7.15 14:36

@kvaček prvňáčci mají 4 hodiny a jednou v týdnu 5
@sao no bylo ji to lito, ale ona zároveň na té naší škole učila takže ji to manžel i učitelka -kamarádka všechno vyfotili
@Šema nás je astmatik, takže taky často nemocný. i když poslední rok mnohem lepší
Jo a tkaničky neumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 14:38

@kvaček zatim nevime :) Ale bude zas chodit do Sokola. Co bude ve skole ale nevim. Vidim to ale jen na keramiku nebo neco takoveho nenarocneho. Podle me toho bude mit ve skole i tak dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí