Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26335
6.7.15 12:46

@kvaček

já budu objednávat v srpnu - ve velkém, pro sebe i pro obě děti. Třeba dostanu množstevní slevu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 12:47

@neumisa já hned, mám hlavu děranou :mrgreen: ale oblečení a ještě další věci až v srpnu..
Nějaké ručníky s poutkem, máme mít nějakou zástěrku do výtvarky atd.. to pořeším během srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.7.15 12:49

:mavam:
Majdě to taky začne :dance:
Tašku jsem koupila Emipo. Papuče má ze školky, nevyrostla jí nožka… kupuju Befado. Bílou podrážku nemají, ale nebarví.
Do tělocvičny nějaké sálové, ve sportisimu mají za pár kaček, musíme tam zajet. Budou taky chodit ven, to nevím, jak vyřešíme, zeptám se pak učitelky.

Školu máme necelý kilometr, pošupajdí pěšky.

Nevím, jestli to nebude reklama, ale pastelky a všechno beru z mimibazaru, ID 11916. Tady papírnictví nemáme, možná v sídlišti je jedno menší, pochybuju, že by měli nějaký výběr a z toho netu to určitě bude i levnější. Už jsem tam nakupovala a bez problémů.

Od zápisu jsme cca co 14 dní chodily s Majdou do školy, naše škola má takový program pro předškoláky, takže ona už ví, do čeho jde, nebojí se neznámého. Jen nevím, jestli budou mít stejnou učitelku jako „nanečisto“, byla na ortop. operaci a kdoví, jak na tom bude zdravotně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 12:49

No jo, zástěrku… v tomhle to mají holčičky těžší, těm musí ladit i ta tástěra. Kluci si navlečou staré triko a je klid. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 12:51

@neumisa u nás totiš učitleky řekly, že nej je stará košile, tak chci někde splašit..
Prý, aby měly ty rukávy u ruky a neplandaly jim, že tím si vylévají vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.7.15 12:51

Po nás třeba vyžadují, že dovest decka na dvorek skoly a jít pryč, první týden budou tolerovat, když s dítětem půjdeme do šatny, první den do třídy a od druhého týdne, rikala, že už si to nepřejí. Ani jim nosit tašku. Že pak jsou decka nesamostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 12:52

@Kelsey ahooj :) ja chci taky takhle skoluu :) to mate v pohode :)

@kvaček ja backurky a zbytek taky budu honit na netu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 12:53

@Pipet caukyyy :)

Je jak se nam to pekne plni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 12:53

@Kelsey u nás půjdu s ním tak tři dny.. myslím že to stačí.. do šatny možná jeden, dva dny i do třídy.. Ten první týden no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 12:55
@kvaček píše:
@neumisa u nás totiš učitleky řekly, že nej je stará košile, tak chci někde splašit..
Prý, aby měly ty rukávy u ruky a neplandaly jim, že tím si vylévají vodu

jo, ta je fakt nejlepší. Zástěrky jsou totiž nejčastěji zavazovací - na zádech. To malé děcko nedá a učitelka zavazuje a zavazuje a zavazuje… nebo jsou zástěry na suchý zip - taktéž na zádech. Krom toho, že si tam dítě samo nedosáhne, tak ten sucháč ani moc nedrží.

ten dlouhý rukáv - nevím, nevím, podle mě je ideální nemít ruce až po lokty zakryté vůbec. Dítě tak nic neomezuje v pohybu a nepřekáží mu pocintaný rukáv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 12:58

@neumisa nám právě řekly, že ta košile je nej.. protože neni široká- obepíná ruku a je dola uzká.. že pak barvičky jsou na košily ne na ruce, že pak děti mají špinavé holé ruky..
Tak ono je to tak i tak.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335

S doprovodem bude mít mé dítě smůlu - každé ráno s ním půjdu do školy, první den i do třídy a pak sviští do ranní družiny. Ale aspoň vím, že tam se postarají, aby včas dorazil do třídy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Jo a podepsat vše i tu gumu co dostanou. To chápu, jen musím najít něco co bude držet a nesmyje se. Na oblečení se mi značky hackovat nechce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307

Hoky ja zrovna vcera vytahla fotky a koukala na nej jak byl miminko :) a on uz maze a to mel odklad. Jen holky doufam, ze nebude marodit jako ve skolce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 12:59

@Kelsey az neco najdes tak rekni diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie