Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sao
1831
6.7.15 14:39
@Šema píše:
@sao tkaničky 0 :oops: :?

No u nás už se úspěchy dostavují a pokud se vyloženě nějak nezamotá, mašlička se podaří :D Ale ze začátku jsem nechápala jak mu to jako vysvětlit, furt to držel blbě a já jsem už po 5ti minutách neúspěchů propadala panice a měla jsem pěkné nervy, a pak přišel manžel a naprosto v klídku mu to ukázal, vysvětlil, hned přišel na to v čem dělá chybu a jenom díky němu už to téměř umí, jenom jsem koukala :D A kamarád pak vyprávěl, že do svého syna to hustil dva dny v kuse - chtěla bych mít jeho trpělivost :D A kamarádka zase vzpomínala, že na učení se zavazování tkaniček ze svého dětství vzpomíná ještě dnes jako na traumatický zážitek :D No netušila jsem, že je to taková hrůza je to naučit, když já to přece dělám automaticky a nic na tom není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 14:40

A jak to máte s oblékáním. Dokáží si děrti sami zapnout knoflík a zip?? Já kupuji klukovi kalhoty do gumy..
Jako on je šikovný na oblékání, nikdy nebyl problém, ale prostě nějaké pásky do kalhot a někdy ani zip nezapne.. záleží na kalhotech.. tak asi koupím dvoje plátěné a třeba džíny do gumy.. Mají hodne v Bonprixu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 14:41
@kvaček píše:
@sao u nás musíme prý umět, jak jsme psala vyžadují i obuv do tělocviku, ale já dám suchý zip, nebudu se nervovat, nebo kluka..
Spíš jde že si sami třeba budou něco zavazovat, nějaké třeba pytlíky na lavici atd.. proto mu chci zavazování usnadnit- nic s tkaničkama - zatím..

To jedine me taky napadlo, ze by to chteli treba ve vytvarce.. pockam asi az s tim prijde sam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 14:43
@kvaček píše:
A jak to máte s oblékáním. Dokáží si děrti sami zapnout knoflík a zip?? Já kupuji klukovi kalhoty do gumy..
Jako on je šikovný na oblékání, nikdy nebyl problém, ale prostě nějaké pásky do kalhot a někdy ani zip nezapne.. záleží na kalhotech.. tak asi koupím dvoje plátěné a třeba džíny do gumy.. Mají hodne v Bonprixu

Mame to uuuuplne stejne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 14:45

@AvajBr jako on se zapne knoflík a zip na bundě, ale ty kalhoty… zas si říkám, že mu to ulehčím, aby mi pak nebojoval někde na záchodě se zipem a nemusle pak chodit po chodbě za učitelkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65518
6.7.15 14:46

@kvaček tak zapne, to jo…ale nechce to nosit
kalhoy jedině do gumy…kupovala jsem ted v MH…
on jak má pupek :mrgreen: tak ho knoflím tlačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.7.15 14:47
@kvaček píše:
Holky a víte tak, jaké budou mít dětikroužky a tak?? A nebo kolik budou mít týdně hodin??

Máme na výběr Angličtinu tam bude chodit, chodila už ve školce, tak bude pokračovat.
Pak mají vytvarku, logopedickou péči, dislektickou a atletiku krouzek říkala třidni.
Tu Angličtinu povede jejich třídní a budou to mít jako pátou hodinu. Pak je převede druzinarka na oběd, ať se nemusí vracet, prý to bude jedna hodina tydne.

Holka tento rok chodila do mazoretek, na zumbu a na tu anj ve skolce, tak asi zůstane u toho i při škole.
I když možná by místo mazoretek přešla na stret dance, že chce něco sviznejsiho. Zbytek kroužku zůstane.

Příspěvek upraven 06.07.15 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1831
6.7.15 14:48

Já si ani neuvědomuju jestli zvládá zapínání knoflíků - ale myslím že jo, a pásek na kalhotech - na to se ještě zaměřím, on je dost hubenej takže pásek musí nosit na všech riflích… Jinak je samostatný, obleče se sám, ale jak :zed: Když ho následně neupravím, jde si klidně s obráceným límcem, čouhajícím trikem, kalhotama nakřivo atp., jak hastroš. Vždycky mu říkám, že ve škole už ho nikdo pořád upravovat nebude, ať si stoupne před to zrcadlo a podívá se jak se oblékl, no ale na to on nemá čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 14:48

@sao asi mame zabavu na dnesni odpoledne :lol:

@kvaček tak oblikani v pohode az na to, ze vecne obracene :D nebo mamiii kde to je a lezi to vedle nej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 14:50

Tak u nás fakt musím napsta- a zaklepat, že kluk si snad nikdy nedal nic obráceně, na to si dává pozor, ve školce byl první vyslečený oblečený, uložené - puňta po tatníkovi :mrgreen: ale vím, že prostě ty kalhoty no.. ještě bez pásku možná.. ale taky máme hodně s páskem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.7.15 14:51
@kvaček píše:

Zapíná se od nejakych 4r.sama. Máme tři děti nic jiného ji nezbývá :-D kalhoty na humy nemá. Ona je schopna jít pozapinat ještě ty pomalé v šatně.
Byla doba, kdy byla brzda pomalá, ale s toho už naštěstí vyrostla.
Převlékání prezouvani nebude problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 14:51

@sao tak to mame stejne. Posledne mami ty tenky jsou mi uz tesny. Ja koukla no des. Nohavici v pase :roll:

@kvaček krouzky zatim nevim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 14:53

@Kelsey dcera je taky jina nez kluk. Ta se oblikala sama hrozne brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 14:53

@kvaček jojo. To si rikam taky. Nebo aby nebyk vsude poslední kvuli nezapnutym gatim… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 14:54
@Šema píše:
@sao tak to mame stejne. Posledne mami ty tenky jsou mi uz tesny. Ja koukla no des. Nohavici v pase :roll:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati