Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@kvaček píše:
@Kelsey ja se behem dne mrknu a pak písnu, já si to už nepamatuju, bělo to jenom takový název jako hurá škola, nebo hola škola volá nebo něco takového..
už jsem tam za 700 ![]()
@AvajBr píše:
@Šema diky! Budu asi prispivat spus sporadicky. Pres den sedim v praci a nebudu moct na net. Ale diky za diskuzi!
odkaz na razitka je super. Diky za nej. Asi taky objednamNechavate tam dat asi cely jmeno s prijmenim, co?
A tady ty backurky asi http://www.botybefado.cz/…290x076.html
@Petra Z a nejses z Brna?
Kdybych mela moznost, udelala bych to, co Ty
. A proto to u nas asi taji
Kdyby to udrlal kazdej z tech 99 rodicu, tak by se zblaznili…
@Šema ty backory jsou super. Jen jak je nas sym malej, ma hodne uzkou nohu, takze mu padaly z nohy. Ma od mich ty na jeden suchac a v pohode. Befado doporucuju!
@AvajBr nene do Brna mám fakt daleko ![]()
ale u nás i ve školce, kde teda schůzka byla říkali, že kdo má nějaký požadavek na to, kdo s kým ve třídě, at přijdou, že se pokusí jim vyjít vstříc…
Naše je taky vyžle, měří tak 118cm a váží 18 kilo
, ta Emipo taška jí pěkně sedí na zádech, jsem spokojená.
U nás bude asi jen jedna třída, 28 dětí. Je možnost, že by nějaké přibyly, tak jsme vypisovali papír, které děti spolu kamarádí, že k tomu přihlédnou při případném rozdělování. Sejdou se děti vlastně ze tří školek…
Ahoj, můžu se přidat? V září jde můj nejstarší syn taky do 1. třídy. A taky jsme zvědaví jak to bude probíhat, do toho ještě čekáme mimi a termín mám přesně 1. září ![]()
@Petra Z aby to nevypadalo, ze je ta nase skola hrozna. Jako neni a proto tam i jde navzdory mnozstvi deti. Ma dobrou povest i pristup ke vzdelavani. Taky jsme si mohli napsat kamarada do tridy
Jen nevim, jestli to nakonec vyslo, ze. To uz nam jaksi nesdelili a uvidime v zari
Coz je blbe, protoze nemuzu synovi vlastne nic rict, aby se vic tesil. Nechci slibovat, kdyby to pak nevyslo.
@Šema Mazeeec!
Kdyz si predstavim to velikostni slozeni tridy ![]()
@sao no jasneee ![]()
Holky kdyz to vydrzi a budeme si takhje psat tak pak muzem stranku uzavrit at muzem dat fotky? Ja tedy nerada davam na net deti ale tak kdyz by to bylo zamcene?