Prvňáčci 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
6.7.15 13:00

@Kelsey já budu značit jenom školní potřeby, ručník, ubor na cvičení.. ale klasické oblečení ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
6.7.15 13:01
@Kelsey píše:
Jo a podepsat vše i tu gumu co dostanou. To chápu, jen musím najít něco co bude držet a nesmyje se. Na oblečení se mi značky hackovat nechce :jazyk:

tak až zjistíš, čím nesmazatelně podepsat gumu, tak dej vědět, za 15 let praxe jsem nic takového nenašla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.7.15 13:01
@kvaček píše:
@Kelsey já budu značit jenom školní potřeby, ručník, ubor na cvičení.. ale klasické oblečení ne..

Ano my taky jen to telocvikove a škol. potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 13:02

@Pipet my budeme mit uplne novou pi uc protoze se musela otevrit jedna trida navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 13:04

Holky u nás budem tužky.. koupím si takové ty bílé nálepky- takové malé jak jsou i cenovky v obchodech a nechlaa jsem si udělat razítko s jmenem.. Za 35 kč.. na těch stránkách jak jsme si objednávala ty pomůcky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.7.15 13:07

@kvaček
Můžeš poslat odkaz klidně do SZ na ty stránky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 13:08

Je to chci taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335

@Kelsey ja se behem dne mrknu a pak písnu, já si to už nepamatuju, bělo to jenom takový název jako hurá škola, nebo hola škola volá nebo něco takového..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335

Přidávám se, taky chci, pěkně prosím… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 13:11

Já to tu písnu, ale musíte mlčet, protože je ot reklama a oni to smažou :mrgreen:
Mám to tady na lístečku..
Zadejte.. Školní potřeby- škola-vola. cz a je to pod pomůcky pro učitele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.7.15 13:11

Ja vedela proc to zalozit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.15 13:13

A to razítečko je fakt malínké ne nějaké kopyto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.7.15 13:14

@kvaček jo to na nás se obě učitelky vykašlaly. Nepřišly ani na jednu domluvenou schůzku. Škola je strašná, stará, nevyhovující, tělocvična a jídelna je 1km daleko a budou tam docházet pěšky s družinářkou…
Takže taky z toho mám docela obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39409
6.7.15 13:17

Caute, hlasim se do klubu nervoznich matek zarijovych prvnaku. :mrgreen:
Tasku jeste nemame, syn je hroznej drobek (cca16kg a 113cm :roll:, dodavam ze ma 6,5 :D). Takze cekam do srpna, jestli jeste neporoste. A ani nevim, co pro nej vybrat. Topgal me prijde obrovskej pro naseho drobka a Emipo ma zas sileny vzory pro kluky :zed: Fakt jsem ted ohledne aktovek zklamana. Ale asi to nakonec jedna z techto bude. Prijdou me dusledne promakane…

Papuce mame Befada na suchac. Jsou super, vydrzi a dobre mu sedi na noze.
uplne koukam, co uz vsechno vite a kupujete. My meli rodicak v breznu a nevime nic. Seznam veci prej zalezi na ucitelce a tu nam taji. Dozvime se to asi az v zari. :nevim: Masakr je to!
Jedine, co vime, ze jich bude ve tride 33 :? A ze se dostal do družiny :mrgreen:

Takze si zatim budu znamenat vase tipy a az se neco dozvím, prihodim neco do placu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
6.7.15 13:18
@Šema píše:
Holky a tady taska. Teda kdyz mi pani rikala cenu tak me bylo v tom parnu jeste vetsi vedro :lol: Ale zas je to kvalita. Je to topgalka.

mi vybrali tuto http://www.patro.cz/…rtifikat-agr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati