Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Šema náš má 130 a 30 kg ![]()
@sao to měla kamarádka, zároven kolegyně…loni…klučík jí šel do 1.třídy a ona byla v porodnici ![]()
Holky a jak probehlo louceni se skolkou
ja rvala jak tele. Ten kdyz me videl tak natahoval taky
![]()
Ja tak zavidim tem, co maji skolu blizko… To dojizdeni mi sejri ![]()
Příspěvek upraven 06.07.15 v 14:04
jinak náš star wars maniak chtěl tuto tašku…přes to nejel vlak ![]()
@Šema já bulela jak želva ![]()
mates byl taky smutný…ale můžeme kdykoliv přijít na kukandu
@Petra Z taky pekna
my mame od kazdyho trochu
Na necem formule, na necem letadla… A dal nevim ![]()
@Šema no on jak chodil se mnou někdy do družiny, tak jí tam viděl…a tuto, tuto a jinou ne prostě
tak dostal k narozkám…
a vůbec–těší se dětičky??? náš prý strašně
![]()
@Šema s uzavřením bych asi souhlasila. Rajy nerada davam fotky verejne.
Louceni se skolkou bylo krasny. I kdyz jsem taky strasne brecela. Hrozne me to vzalo. I ucitelky brecely… Ale detem to teda vubec nedochazelo. S usmevem zpivaly smutnou pisnicku, jak to ve skolce bylo fajn atd… no vlhnou me oci jeste ted
Synovi to obcas tak nejak dojde, ale uplne si to uvedomi v zari pocitam…
@Šema píše:Že jo?
@sao jee to mate super termin
@Šema píše:
Holky a jak probehlo louceni se skolkouja rvala jak tele. Ten kdyz me videl tak natahoval taky
![]()
![]()
Ja tak zavidim tem, co maji skolu blizko… To dojizdeni mi sejri
Příspěvek upraven 06.07.15 v 14:04
My měli party na zahradě, kde je pasovali s predskolaky na školáky, pekne, dojemné. Že jsem aj říkala, kuvajs na co jsem se líčila vlastně. Byli jsme tam snad od 3h.neli dyl. Měli soutěže. Pekne rozloučení to bylo 14 dni před koncem roku
A poslední den, když se loucila tak taky no dojemné.
@Petra Z nas vubec. Jak rikam, je hodne specificky.
Je mu totiz jasný, ze to nebude sranda ale povinnosti, takze se moc netesi.Jeho slovy, nechci do sloly, nechci sedet a ucit se. Chci hraaat! A to ho nikdo nestrasi, pozitivne ho motivujem. Ale je proste chytrej, tak tusi, no…
Jo, a loučení se školkou v pohodě, taky to na mě trošičku dolehlo, že už to bezstarostné období končí, a i učitelky zamačkávaly slzy, ale žádné drama
Syn si to zatím moc neuvědomuje, ví, že v září už jde do školy, ale zároveň mě upozorňuje, že v září zase začíná i školka a nenechá si vysvětlit, že školka sice zase bude, ale on už tam nebude ![]()
@Petra Z náš se těší. Že prý ho škola nebaví, hračky tak a tak
A že vždycky když tam vleze tak hned marodí
z čeho mám právě taky dost strach ![]()
@sao a jak zvládáš ty vedra? Já těhu nejsem a zdechám
tak to ho odvedeš do školy, a odběhneš si zatlačit ![]()
@Kelsey u nas taky pasování na skolaky, v talarech. Dostali diplom a dopis od ucitelek a podepsanou knizku. Skolka byla opravdu dobra a pancelky skvele a milujici. O to vic se bojim, co nas ceka…
@Šema Haha
No pokud se to bude s porodem nějak překrývat, bude to muset zvládnout manžel
Nebojím se že nezvládne. Vedra nezvládám, zdechám. Ale doma máme chládek (starej barák), takže to mám kde přežít. Jinak léto a horko miluju, ale letos teda moc ne. Měla jsem spoustu plánů co všechno chci přes léto do toho září udělat, ale zatím teda nedělám nic, jen funím ![]()