Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@hanka.br. Je ahojky
tak i vam drzime palecky
je super ze je mala nadsena
ty jsi taky pani ucitelka? ![]()
@neumisa píše:
@hanka.br.nazdarty taky?
Nojo…taky. Ráda jsem tě tu uviděla. ![]()
Tak my tu mame tri pančelky to je peckaa
ted se budu bat neco napsat at tam neni chyba
![]()
@Šema píše:
Tak my tu mame tri pančelky to je peckaated se budu bat neco napsat at tam neni chyba
![]()
červeně opravuju jen v pracovní době ![]()
Příspěvek upraven 06.07.15 v 17:10
@Šema píše:
@hanka.br. Je ahojkytak i vam drzime palecky
je super ze je mala nadsena
ty jsi taky pani ucitelka?
Ahoj - ano jsem taky učitelka prvního stupně. Už teď mi dělá starost, že moji malou do první třídy nedoprovodím, budu sama o pár tříd vedle vítat své děti. Jenže u tý Káji všechno nějak víc prožívám a tak bych si to moc přála.
já mám domluveno, že první den to za mě vezme kolegyně, která nemá třídu. Vedení s tím přišlo samo, že to je přece jasné, že to ani jinak nejde.
Písmo normální… Nejdřív se učí jen velká tiskací a pak už psací. Protože se číst učí genetickou metodou a tam jsou taky nejdřív velká tiskací.
A co matika, budete někdo mít učebnice od p. Hejného? Tady jo. Jsem zvědavá. Majda je hlavinka, i uč. ve školce říkala, že ona s učením určitě mít problém nebude
, ale prostě jsem zvědavá, co to teda bude. Na něco jsme se dívali v předškoláckém kurzu.
Mluvení OK, tam není žádný problém.
Ale taky ještě někdy špatně vyskloňuje nebo vyčasuje… To se poddá.
@neumisa píše:
@hanka.br.já mám domluveno, že první den to za mě vezme kolegyně, která nemá třídu. Vedení s tím přišlo samo, že to je přece jasné, že to ani jinak nejde.
Vidíš, to bych mohla zkusit se domluvit s někým z netřídních kolegů. V každém případě to bude prostě hrozně milé vídat Karličku na školní chodbě. Jen nevím, jestli ji zvládnu neobejmout…No nezvládnu, to vím jistě.
tak tohle mi nehrozí, prvňáci jsou v jiné budově, aby měli klid. Uvidíme se jen v jídelně - možná.
@neumisa píše:![]()
červeně opravuju jen v pracovní době
Příspěvek upraven 06.07.15 v 17:10
@neumisa píše:
@hanka.br.tak tohle mi nehrozí, prvňáci jsou v jiné budově, aby měli klid. Uvidíme se jen v jídelně - možná.
Mám třídu v pavilonu školní družiny, takže ji tam budu vídat denně. Pokusím se ovládnout
Taky se pochlubíme vybranou školní aktovkou - můžu?
@hanka.br. Ta je krasnaaaa
to jsem zvedava jakou pak vybereme te nasi princezne ![]()